A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mobilròl nem működik a javìtàs)
★★★★★
★★★★★
Az az igazság, amit elhiszel.
Ezenkívül növényeket tárolok még mag és termés formájában legfőképpen táplálkozás céllal.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
ok
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem mondhatnám, hogy különösebben ismertük volna egymást, de mivel már én is elég régi motoros vagyok itt ezért az évek során több topikban is "összefutottunk" és beszélgettünk. Nem tudok rosszat mondani még ha akarnék sem. Mindig korrekten el tudtunk beszélgetni még azokban az esetekben is ha nem voltunk egy véleményen.
Kicsit közhelyes, hogy mindenki kiírja, hogy RIP illetve, hogy Nyugodjék Békében, de sajnos nincs jobb kifejezés erre.
Remélhetőleg a létezés egy másik síkjára lépett!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
de röviden és tömören: tegnap, 41 évesen tüdőgyulladás szövődményeiben elhunyt SQJ. <#schmoll2>#schmoll2>
"The trees move. Do you not see it?"
Rest In Peace Sir Jedi Quno!
★★★★★
-No.
-'cause you'll be cumming soon.
ezen röhögtem
Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2015.04.16. 22:53:15
He? Ja, persze hallottam már róla. De, az újdonság volt, hogy ez ebből már lefutott négy évad! Nahát! <#nemtudom>#nemtudom>
Lehet nekem ugrani, hogy búra alatt élő sötét gyökér vagyok! <#vigyor5>#vigyor5>
Ja, van tévém.
Utoljára szerkesztette: vizes, 2015.04.16. 22:44:21
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nagyon várta.
Avengers 2-őn már nem lesz ott.
A Roxette koncerten is üresen fog maradni a helye.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nyugodjon békében! :(
link
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2015.04.16. 18:22:26
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
aztan persze elolvastam a konyvet.
viszont a sorozatban mar nem neztem meg azt a reszt, igy a tobbit sem, talan majd egyszer folytatom.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a könyv az viszont masszív 8/10es minimum, bár az 5. kötetnél most megakadtam, és azóta nem volt kedvem folytatni
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
1-2 részt láttam, nem fogott meg.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
★★★★★
ettől függetlenül a kellemesen hullós jeleneteket végignézem, mert az idióta Stark-ok döglődése mindig szórakoztató.
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A napi dolgokban azonban inkább spórolós vagyok. Múltkor beszélgettem egy kollégámmal, hogy szerintem ha 500k-t keresnék akkor is az első dolgom lenne megnézni a leértékelt árukat, beidegződés.