A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruk
Az elsõ nõnél ("szerelemnél") általában mindenki eltávolodik a barátaitól de aztán a következõnél megjön az eszük (remélhetõleg).

#74465 A barátnõmnek elmondom szépen, megkérdezem tõle van-e kedve jönni, ha van akkor jön, ha nincs akkor nem. Megígérem neki hogy másnap (vagy x nap) elmegyünk vacsorázni. Elõfordulhat hogy nem érti meg, de akkor legalább rájövök hogy nem hozzám való. Fordított esetben én is megértem õt hiszen barátokra szükség van, és egyikünk sem akarja a másikat a "tulajdonának" nézni.

Magic Boy
Gyerek vagy még az összes olyannal együtt aki szerint a barát fontosabb vagy egyenrangú. <#vigyor0>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

clio1616v
nem tudom... haver barát nekem ugyan az nincs kategorizálva ki milyen szinten haver vagy barát

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
vannak de nem fontosak 1-2 havonta tudok róluk és ennyi elég is...

amint bajba kerülnek számíthatnak rám mindenben és én is rájuk... az örömüket megosztják, de nem vagyok velük napi kapcsolatban... nincs is rá igényünk

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nem kell érzelmileg kötõdni -> ez már haver fogalom nem?
Eddig is sejtettem hogy nincsenek barátaid, de most aztán biztos vagyok benne

clio1616v
társaság kellett neki amíg nem volt párja... de igazából ez a barátok funkciója és nem szabad a baráthoz érzelmileg kötõdni, mert a barátság objektív kell legyen

tigeroo
akkor nem használtam volna a barát szót. bár igen, amióta megvan neki a lány eléggé eltávolodott tõlünk
clio1616v
vagy csak nem volt fontos, hogy veled találkozzon... terhes volt neki, a veled való találkozás

észre kellett volna venned magad, hogy miért keres kibúvókat

clio1616v
közhelynek jó, de másra nem

tigeroo
ja, nekem van olyan barátom aki nem jött velem sörözni, mert többször is azt az ürügyet tolta hogy a barátnõje már aludt és nem akarta felkelteni!!! ezt mondta nekem kéremszépen... nemtudom, hogy arra gondolt-e, hogy szól neki, hogy elment, vagy hozta volna õt is, de nagyon gáz volt...

mostmár kezdem megérteni a te érveidet

/NOT
cement
erre van egy nagyon jo kozhely megpedig ugy hangzik hogy mindenkinek arra van ideje amire szan

respect to the man in the ice cream van

clio1616v
nem mindegy mennyi a szabadidõd

clio1616v

<#puszis>
bardocz - thx
:D
ja matekórán valóban rengetegszer elhangzott de a rövidítés most nem ugrott be, köszönöm a választ.
ja ez nem papucsság :D a papucsság az amikor
a férfinek mindenrõl bekell számolni a nõnek ,
a nõ telefonon hívja h "hé apjuk gyere haza mert..." és a férfi egybõl megy,
a nõ azt mondja , azonnal menj ide vagy oda
na ez a papucsság :)
cement
nem magyarorszagon dolgozok ugyhogy...

bardocz
Tegyük fel, hogy...
clio1616v
elmondom, ha válaszolsz

Kata
TFH = Tegyük fel, hogy (matekórákon sokszor elhangzott) ;)

[/cserf][/fülünyúl]

a gyakoriság a lényeg, ha csak néha néha kell választani akkor ok. ha sürün akkor a nem érti meg a barát sem :)

TFH mit jelent?
clio1616v
meg pont érdekelnek a barátok... nem velük élek együtt
aki dolgozik 8-17ig az örül ha együttlehet a párjával

Kata
Ha van párom, nekem õ a fontos és ezt a barátaimnak is tudomásul kell venni. Nem fogom elhagyni õket, nem fogom megszakítani a kapcsolatot velük, de jön valaki az életembe, aki a jó részét le fogja foglalni és boldogan adom oda neki ezt a részt. A fennmaradó részbõl tudok adni a barátaimnak. Ezt vagy megértik, vagy nem igazi barátok. Ugyanúgy találkozgatok velük mint korábban, csak nem biztos, hogy minden találkozóra el tudok menni, és ha közbejön egy program a párommal, akkor bizony nálam ugrik a baráti körben való megjelenés.
Ha a baráti kör közös a párommal, de valamelyikünk kettesben szeretne lenni, akkor is ez élvez prioritást (legalábbis nálam), mert ez fontos. És nem a papucsságról van szó, vagy hogy valaki belebújik teljes gázzal a kapcsolatába, hanem prioritásról. Ha valami egy idõbe esne, akkor valamelyik mellett dönteni kell. Ha nem esik egy idõbe, akkor természetesen szabad a pálya. Én speciel a ló másik oldalát is megemlíteném, amikor valaki párkapcsolatban is több idõt tölt a barátaival, mint párjával.

[/cserf][/fülünyúl]

cement
mibajod van ez most hogy jon ide

Kicsikiraly
Veled értek egyet, az igazán közeli barátok megértik, ha emiatt mondod le.

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
nem ugyanaz. mert hogy megbeszélést mondok le velük így kibaszok velük. de ha nem beszélnénk meg akk jóhogy a páromat választanám spontaneitásból.
Kata
Na ez a balfasz hozzáállás, hogy egybõl papucs, mert lemondja a nõ miatt. Mi van ha csak együtt szeretne lenni vele, mert szereti? Veled meg tud máskor is sörözni. Vagy nem?

[/cserf][/fülünyúl]

jhetedikj
Mivel most egyik sincs nagyon képben, uccsó.

anno 1987

Kicsikiraly
Ez most így épp aktuális akkor (angoltudás is a must):

http://www.youtube.com/v/gjXHRUlKe_M&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

DFTBA &#3232;_&#3232;

clio1616v
rengeteg a szabadidõd... mit dolgozol?

clio1616v
bármi más is lehet fontosabb lehet nem csak barátok... lehet az egy munka is

attól függ kinek akar megfelelni, van akit a barátai véleménye elégít ki.. van akit a munkájában való siker elérése

a párod ha szeret meg fogja érteni ahogy döntesz... ennek a kihasználása az ami bunkóság

mindenkinek más az igénye és a tûrõképessége

cement
de itt senki nem beszelt elnyomasrol, hanem az egyenrangusagrol beszeltunk. ha az embernek vannak tenyleg mely es komoly baratai, meg van egy komoly kapcsolata, akkor elore kell egy kicsit egyeztetni mert kulonben sertodes lesz a vege ennyi
en is utalom ha valamelyik komam megigeri hogy jon velunk valahova aztan pacskerkent lemondja no miatt

Kata
Ez egyszer-kétszer eljátszható. De ha sorozatosan a barátaid miatt a párod háttérbe szorul, akkor el fog hagyni és ennyi. Én sem szeretnék háttérzenész lenni egy párkapcsolatban, hogy majd ha a férfi nagy kegyesen épp rám ér, akkor foglalkozik velem is kicsit, vagy elmegy velem valahova.
Másik, hogy ebbõl egyértelmûen következik, hogy számodra - és azok számára is akik egy véleményen vannak veled - a barátok határozottabban fontosabbak, mint a párjuk. Ennyi.

[/cserf][/fülünyúl]

cement
és ha valaki nem tudja megérteni hogy az embernek barátai is vannak nem csak õ létezik egyedül a földön az gázabb
tudod egy kapcsolat nem akkor jó, ha ilyen. ha ezt hiszed, tévedsz bár tudom idõsebb vagy nálam de nekem már sok kapcsolatom volt és rájöttem

Kata
Nem sírásról van szó, hanem prioritásról.

[/cserf][/fülünyúl]

cement
ennyi.
ha nem tetszik neki akkor ríjon, aki ezen rí az gyökér

Kata
Értem, tehát nem lehetnek hirtelen dolgok, ötletek stb. Na innentõl ezzel a válasszal kapásból kifejezted, hogy neked a megbeszélt baráti találkozó fontosabb, mint a pároddal kettesben lenni csak úgy spontán ötlettõl vezérelve.
Csak kiegészítõ kérdés: mennyire barátok azok a barátok, akik nem értenék meg hogy ilyen miatt mondod le a megbeszélt találkozót?

[/cserf][/fülünyúl]

byzhouse
+1

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigeroo
valszeg a páromat "értesíteném" még aznap hogy 2 nap múlva megyek ismerõsökkel, így ez a szituáció nálam nemnagyon fordulhatna elõ...

amúgy #74396, de nem olyan áron hogy a barátaimmal eltöltendõ programot utólag korrigálni kelljen...
Sickness
már megvoltál sokszor. <#gonosz1>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Kata
ne ábrándozz

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egy vacsora és séta két emberrõl szól, hogy kettesben szeretne lenni. A megoldásod tehát nem jó.

Amúgy sem vagyok híve az ilyen erõltetett "megoldásoknak". Meg se kérdezed lenne-e kedve hozzá? Mi van ha a megbeszélti baráti találka csaj bandázás, ahol pasinak helye nincs? És folytathatnám a kérdéseket a végtelenségig.

[/cserf][/fülünyúl]

Sickness
ja bocs. kivered.

Kata
jól van Buksi, oookoooos

[/cserf][/fülünyúl]

cement
vagy az.

cement
mondod a parodnak hogy mar meg van beszelve a barataiddal ez az osszejovetel, es hogy menjetek egyutt.
problem solved htxvm

Sickness
kiverem.

Kata
TFH párod azt mondja, menjetek el vacsorázni utána sétálni egyet, hirtelen ötlettõl vezérelve. Két napja a barátaiddal megbeszélted, hogy összejöttök. A kettõ egy idõbe esne. Hogy döntesz?

[/cserf][/fülünyúl]

Miért ne lehetne ugyanolyan fontos?
Lehet, hogy életem szerelme...és együtt leszek örökre,de a barátaimat is szeretném megtartani ugyanígy...ugyanolyan fontos kapocs mindkettõ, csak más.

Miért kéne rangsorolni? Egyformán fontosak számomra. De azért inkább a párom felé billenne a mérleg.