A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[/cserf][/fülünyúl]
Hülyeség amit Narusco írt, mert a kérdés nem erre vonatkozott. Látogathatja az ember a barátait is párkapcsolat alatt is, de ha dönteni kell, akkor a párom fontosabb, övé az elsõbbség. Ettõl még a baráti kapcsolatok fenntarthatók, ápolhatók.
[/cserf][/fülünyúl]
Sajnos van 1-2 ismerõsöm aki párkapcsolata idején teljesen elszigetelte magát a barátjaitól, és nem olyanokra gonodlok akikkel 1-2x megivott 2 korsó sört, hanem rendes barátokra akiket tizenx éve ismert... nem is tudom mikor kaptam tõle telefont utoljára, mindig mi keressük, szánalmas, de tudom hogy ha ezek az emberek szakítanak, ugy fogják keresni a régi barátjaikat mint még soha. ez részben szánalmas is.... utálom az ilyet, én kb fél éve vagyok kapcsolatban, talán egy picit kevesebbet találkozom a haverokkal, barátokkal, de simán tudom azt mondan ihogy "bocs de holnap megyek sörözni, mert már régen találkoztam velük..." és simán oké.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A párom szót meg el kéne felejteni a faszba mert felbasz de durván. 😄 A barátnõm/barátom szó GÁZ? Vagy miafasz?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De mivel nincsenek barátaim, meg párkapcsolatom sem, így nem igazán van ilyen gondom.
Tehát jelen esetben "egyik sem túlzottan fontos, magányos farkas vagyok ."
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nálad viszont lehet hogy elég a "barátaiddal" találkozni 2 havonta, nálam nem
igen, erre céloztam én is... sztem ez a "téves" fogalomban is benne van, de úgylátszik te jobban ismered ezt...😊 no offense
család>barátnõ>barátok
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Igen, az összeadás használható elvont fogalomként is, de például egy szaknyelvi kifejezés, mint az antiszociális személyiségzavar nem csavarható ide-oda, hogy teljesen mást jelentsen, ráadásul az összeadás lényegében a házassági szertartásra elvont fogalomként használva is megtart valamennyit eredeti jelentésébõl (összeadunk egyet egy másikkal, és kapunk egy párt). Addig az antiszociális a visszahúzódó, zárkózott emberre semmiképp sem értelmezhetõ, lévén az antiszociális semmiféle ilyen tulajdonságot nem mutat, sõt, pont ennek ellenkezõje. Szóval remélem érthetõ, hogy mekkora különbség van egy fogalom elvont használata és egy fogalom téves használata között.
a páciens a kapcsolattartás csõdjét mutatja, a másik ember érzéseit a semmibe veszi. Impulzív aktivitás, alacsony frusztrációs tolerancia jellemzi. Nincs bûntudata, képtelen tanulni a számára kudarcot jelentõ tapasztalatokból. Én-központúsága, szívtelensége feltûnõ, szélsõségesen kegyetlen, megalázó viselkedés jellemzi. Felszínes kapcsolatokban egyfajta bájt, charme-ot mutat, amivel megnyeri magának a környezetében élõket. Szexuális aktivitása nélkülözi a gyengéd érzéseket. Munkájában nincs tervszerûség, célratörés. Gyakori a törvényszegõ magatartás az anyagi nyereségért. Szülõként sem képes megfelelõen viselkedni, nem szervezi a család életét, nem gondoskodik az elemi életvitelrõl.
2 havonta bõven elég egy szia mia fejlemény társalgás velük
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a kétféle kapcsolat milyenségétõl függ
De persze ugyan úgy fontosak a haverok-barátok is, õket nem pótolja senki.
Viszont igaz rám a magányos farkas dolog is... néha rámjön ez az idõszak😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ennyi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Érdekes hogy eddig nem így voltam (eddig gondoltam hogy a barátaim az elsõk mindenek elõtt), viszont amióta a közelebbi barátaimnak mindnek van kapcsolata igazság szerint nem igazán töltenek mással idõt (sörözés stb szinte megszûnt).
Vicces dolog hogy elõtte direkt mondta az egyikük hogy többé nem fogja elhanyagolni a barátait ha megint lesz barátnõje, hát végülis több hónapig beszélni se tudtam vele igazán.
Persze én nem haragszom, sõt megértem, ha lesz egy értelmes lény akibe hosszú idõ után szerelmes leszek, akkor valszeg a legtöbb idõt vele szeretném majd eltölteni...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
és ez így van rendjén
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Miért kéne rangsorolni? Egyformán fontosak számomra.
A barátnõ azt mondja ne barátkozz a fiúkkal, a fiúk meg hogy hagyd ott a csajod és gyere focizni.Szvsz tök 8 XD
I met God. She's black
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
barátnõmmel meg pl. kedden 2órán át veszekedtünk hogy a kék szem az most mutáció-e vagy sem <#idiota>#idiota> (mert emlékeztem egy sg-s cikkre és feljött a téma)
Nekem a barátnõm (menyasszonyom) egyben a legjobb barátom is.
Mindent meg tudunk egymással beszélni és mivel hasonló az érdeklõdési körünk és a világhoz való hozzáállásunk így nincs olyan dolog, amit ne tudnánk közösen csinálni.
Pl. Most, hogy VB van sok meccset együtt nézünk.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
mindenkinek az érdekes ami neki jó, és minden érdekli ami jó
nem értem mi a különbség