A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bruk
Nem szokásom ez, de +1

clio1616v
jó hogy te igazi férfi vagy ;)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bruk
Attól hogy te így gondolod még nem mondhatod azt hogy õk nem szeretik egymást csak azért mert másképpen gondolják.. ez nagyon nem jó.

Magic Boy
Ha szereted a párodat, akkor a lehetõ legtöbbet akarsz vele lenni és ez nem "ragadósság" sima tény.
Amit még azok többsége se tagad szerintem itt, akik szerint a barátság egyenrangú a párkapcsolattal.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Neked ilyen képzeteid, vágyaid vannak, nekem meg amolyan. De az nevetséges, ahogy a saját ízlésedet másoké fölé emeled. Ráadásul még rossz is az ízlésed, mert minden vagy, csak elegáns nem. Ez az anyukás stílus minden igazi férfit elriaszt csak.
clio1616v
az igazság bántó az nem a te hibád

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Magic Boy
Ja az más. <#vigyor0>

Legfeljebb második legfontosabb. De azt sem ilyen ragadós módon, mert nem ez az, amire én vágynék, sõt ezzel a viselkedéssel szembesülve pillanatok alatt el is veszíteném az érdeklõdésemet.
Ezek egyébként ízlésbeli dolgok, azt se lehetne rám erõszakolni, hogy cukorral igyam a teát, pedig biztosan van olyan ember, aki szerint úgy az igazi, nincs ez másképp a szerelemben sem, az is csak ízlés dolga. Épp ezért hülyeség kiragadni egy módját, és azt valamiféle érthetetlen, "morális" alapon felmagasztalni, mások számára is követendõ példának állítani.
tigeroo
olyankor õis otthon van :)
tigeroo
amúgy kurva jó ez a mai kérdés, mert tényleg nemtudnék dönteni. most megvan a rutin, hogy kit mennyi ideig látok, "be vagyok táblázva" szó szerint, barátok, család, barátnõ...

de ha nem lenne egy egész ez a 3, és választani kellene fogalmam se lenne hogy mi mellett...
jó hogy nem kell dönteni közöttük
Magic Boy
Ez megint más, de a párodat miért nem tudod magaddal vinni?

Magic Boy
Az embereknek sokszor fáj az igazság, de én is hibáztam, hiszen fogalmazhattam volna kevésbé "magas lóról" is.

clio1616v
nem esek kétségbe, nem jellemzõ rám

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
én szerelmes vagyok, de attól még meglátogatom édesanyámékat meg kistesómat havonta 1x, mert hiányoznak õk is, még ha jól tudom hogy azon a hétvégén lennék a barátnõmmel is...

van egy gyönyörû máté péter dal, ami kifejezi ezt az érzelmi ingózást

,,Ott születtem, itt meg élek,
Odakötnek gyermekévek,
Mind a kettõ egy-egy részem,
Megfér a szívemmel."
clio1616v
nagyon igaza van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem tudom elképzelni és nincs szükségem szorosabb kapcsolatra mint a párommal... nem kell fontosabb

Magic Boy
Pedig nem akarok.
És ha ilyet érzel a hozzászólásaimban, bármikor akkor kérlek mindig jelezd, mert magamtól nem veszem észre és csak úgy tudok fejlõdni/tanulni, ha látom, hogy min kell változtatnom.

A párkapcsolat meg a szívügyem, hiszen különleges a helyzetem jelenleg, de ennek ellenére nem hiszem azt, hogy én tudom a tutit.

Kata
A hiba a te készülékedben van, ha te ezt ragadósságnak titulálod. Vagy soha nem voltál még szerelmes. Ha a többség nem ilyen, arra meg csak azt tudom mondani, hogy felszínes emberek, és nem is szeretik igazán a párjukat, csak húzzák-vonják ide-oda és a baráti körben eljátsszák hogy õk aztán de jól megvannak. Ja, megvannak...

És itt nem viselkedésformákról van szó, ez a része a hsz-ednek nagy fail, ugyanis itt érzelmekrõl van szó. Kit szeretsz jobban? Kiért tennél meg bármit? Kiért hoznál áldozatokat? Kit szeretsz feltételek nélkül? Barátok, vagy a párod? Mert úgy látszik, hogy te alapból feltételeket és két lépés távolságot támasztanál a pároddal szemben.

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
olyan nincs

clio1616v
soha nem fajult eddig egyetlen baráti kapcsolatom sem

Magic Boy
Ha szerelmes vagy, "megtalálod az igazit" (vagy legalábbis úgy érzed), akkor õ lesz a legfontosabb a számodra.

Annak meg örülök, hogy olyan vagyok, amilyen.
Nem is akarok "normális" lenni.<#vigyor0>

És mi lesz, ha elhagy a párod, aztán ott állsz tökegyedül, barátok nélkül?

Akárhányszor valami párkapcsolatos téma van, te mindig elkezdesz a magas lóról írni...

tigeroo
mert nem tudod elismerni hogy egy ilyen személy esetleg már ugyanolyan fontos szerepet töltene be az életedben vagy akár fontosabbat is mint a jelenlegi párod?
A buzik nem ilyenek, nagyon nem.
Kicsikiraly
és ha a testvéri szintû barátság fiú-lány között jön létre?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szerintem meg az emberek nagyobbik részének van hideglelése az ilyen ragadós emberektõl. Erre szokták mondani, hogy szarni nem tudnak egymás nélkül, és ha tetszik, ha nem, ez egy kisebbségi viselkedésforma. A többség nem ilyen, ami nem azt jelenti, hogy a többség akkor rögtön érzéketlen, stb. Viszont ne kezdjünk el egy viselkedésformából etalont faragni...
Természetesen a barátaim / barátnõim, õk mindig ott állnak majd mellettem, bármi is legyen.
Bruk
Engem nem fogsz "megtörni". Persze a legkönyebb lebuzizni azt amit nem ismersz. :DD

Kicsikiraly
itt a bizonyíték, hogy nem kell vérrokonnak lenni valakinek hogy testvérünkként szeressük. ez az igaz barátság, nagyonjódolog az ilyen. az ilyen barát az, aki esetleg prioritást élvezhet

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bruk
Nyugi nem vettem magamra, csak nem tudtam elsiklani felette. :D

clio1616v
számomra undorító az ilyen hatalmas csöpögõs férfi férfi barátság, már már buzis

tigeroo
ne vedd magadra, nem azért mondtam. énis debrecenben élek már lassan egy éve. inkább amolyan kettõsségre gondoltam.

amúgy benne vagyok eléggé a mo underground hiphop "telepi" szubkultúrában, szóval amirõl tudnom kell arról tényleg tudok :)
Kata
<#eljen>

[/cserf][/fülünyúl]

Bruk
Az ilyen már testvér.. egy nõ nem fontosabb nála. A városos résszel nem értek egyet, én 15 évet éltem falun meg most kicsivel több mint 3 éve városban. Hidd el, mindkettõ megtanít arra amire kell (márha nem vagy egy elkényesztetet anyucikedvence).

Magic Boy
Hagyd az SG-sek többsége lelkileg gyerek ahhoz, hogy ez megértse.

clio1616v
jó mulatást magadon

clio1616v
figyelmesség empátia hiány miatt viselkedik így bardocz és lehet benne egy adag szándékos ellentmondás, dac

tigeroo
de felesleges ezen vitázni, ha kettõtöknek az a fontos hogy együtt legyetek minél többet, akkor persze hogy a két baráti társaságnak semmi beleszólása nincs a dologba. vagy a másik véglet, amikor a baráti meetingeket nem mondjuk már le utólag azért mert aznap inkább a kedvesemmel lennék.

ha az egyik-másik beállítottságot megértik a barátok/párod, akkor megvan a harmónia. a bibi csak akkor lehet, ha az egyik fél (baráti kör/párod) megelégeli hogy mindíg engednie kell valamelyik javára
Magic Boy
Nekem a barátnõm (menyasszonyom) ilyen.

Persze, hogy a barátok is fontosak, de egy síma baráti találkozónál símán fontosabb, hogy a pároddal legyél.
Ha a barátodnak szüksége van rád az megint más.
akkor ott a helyed, de amúgy a párod az elsõ.

Végül is az én esetemben az általad leírtak eléggé igaznak tûnnek, úgyhogy tigeroo végeredményben mégis beletalált.
Bruk
Ugyanazok a feltételek rám is érvényesek. Innentõl nem értem mi a probléma.. Nem fogok senkit körbeugrálni akkor amikor mondja.

#74514 Elsõ komolyabb kapcsolatomnál én is elég szánalmas voltam. Ma már csak nevetek magamon :DD

#74516 Ha te mondod akkor még viccnek sem fogom fel. :D

clio1616v
vannak akik a szüleikkel vannak ilyen szoros kapcsolatban érzelmileg túlzottan kötõdnek, és amikor arról van szó hogy párkapcsolat akkor jön a meglepetés, hogy nem tudnak függetlenedni

Kata
Erre a hülye hozzáállásra is van válaszom. Néha a kommentjeitek alapján úgy nézem, hogy önzõ emberek vagytok, akik semmibe veszik a másik érzéseit, kívánságait, gondolatait. Mindent rögtön támadásnak, számonkérésnek, rosszindulatnak feltételeztek. A hiba bennetek van.

Jelen esetben én is hívnám azonnal a párom, hogy hol van. Egy teljesen nyilvánvaló okból kifolyólag: aggódás. Ha minden nap otthon szokott lenni abban az idõben, de épp nincs, naná, hogy rögtön a legrosszabbra gondol az ember (érte valami, baj van stb.), és rögtön jön a telefonhívás, amibe mikor a kedves beleszól és érzed a hangján hogy semmi baj, õrült nagy sziklák zuhannak le a szívedrõl, és persze mérges leszel, hogy miért nem tudott szólni hova megy, hogy ne aggódj feleslegesen. És ez nem számonkérés, amiben minden percrõl elszámolni kell, egyszerûen csak tudni szeretné a párod, hogy nincs semmi bajod, megvagy, jól vagy. Ha hívod, vagy dobsz egy sms-t hogy biciklizni mentem, majd jövök, akkor megelõzhetõ ez a telefonhívás - ha ez ennyire számonkérõ-szagú számodra.

[/cserf][/fülünyúl]

clio1616v
én a párommal szeretném megosztani az életemet, az élményeimet nem egy barátommal

tigeroo
nemtudok objektív lenni azzal az emberrel, akit 6 éves korom óta ismerek, minden nyarat együtt töltöttünk gyermekkorunkban is mezítláb a faluban, többször vertek már meg minket mert kölcsönösen bevédtük egymást, ottvolt amikor minden változott körülöttem, és mindíg mellettem állt, akkor is amikor még a szüleim sem. együtt sírunk, együtt nevetünk, hívott már mentõt nekem, volt hogy tavaly 1 hétig hajnalban én kísértem a megyei kórházba, tanított az élet azon dolgaira, amit egy városi ember sosem tud majd megérteni, õ adta nekem életem vadregényes részét, mintha csak egyfajta betondzsungel-tüskevár(vagy nomád törzsi világ) dualitásban élnék. õ a bajtársam és testvérem ebben az életemben.

sajnálom hogy ilyeneket nem tapasztaltál meg még barátok révén.
clio1616v
:D ez a legrosszabb amit tehetsz

Kata
Ott a hiba ebben a felfogásban, hogy te feltételnek akarod beállítani: ha õ nem érti meg, akkor leves, húzzon a fenébe. De mi van ha azért szeretne együtt lenni akkor és ott, mert épp ahhoz van kedve? Ha valakinek kedve van valamihez, és ez speciel a párod, akkor ezt már elvárásnak veszed részérõl? Alapvetõ hiba. Valószínûleg csak épp elmenne veled (vagy épp otthon maradna) kettesben.

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
Legszánalmasabb, amit osztálytársam mûvelt, megtudta, hogy a nõje, elment biciklizni, és már hívta is, hogy hogy képzeli, hogy nem szól neki:D
Bruk
Ha egy háztartásban élünk, közös gyerekünk van akkor a nõ a fontosabb. Addig nem.