A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"The trees move. Do you not see it?"
1szer beültem 1 helikopterbe 5percre juhu :ASD_SA
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Amúgy mit kell élvezni? nem értem felülök azt kész semmit nincs élvezni ezen...
(igazából nekem van 1 motoros gépre engedélyem XD)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Kisrepülõn még sajna nem, de ki akarom próbálni azt is 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[/cserf][/fülünyúl]
Hollandia, Spanyolország, Svájc és Németországba
tetszett a 900km/h sebesség és a repülõ gyorsulása, a felhõk látványa felülrõl és a teljesen kékszínû légréteg lenyûgözõ, összességében több új érzéssel lettem tapasztaltabb
az elsõ felszálláskor kíváncsian vártam, milyen lesz és de a kezdetiizgatottságot felszállás után felváltotta a lenyûgözöttség...
más fizikai körülmények közötti közlekedés és rövidebb utazási idõ
nem homogén sûrûségû levegõrétegek rázkódásokat okoznak, de eddig nem volt részem olyan repülésben ahol ez zavart volna
egy alkalommal volt hogy esõben és szélben szálltunk fel és hölgy volt a kapitány ott kicsit oldalazósra sikerült a mutatvány indulásnál, de az sem volt para, persze az alacsonyabb tûrõképességûek sikítoztak, de azt nem tudom minek? ha már valaki beül egy repülõbe azzal meghozott egy döntést kiszállni közben úgyse tud ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mondjuk azt leszámítva hogy nem az én méreteimre tervezték az üléseket, meg egy transzatlanti járaton egy kisgyerek gyakorlatilag beleokádott az ölembe... 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Felszállsz, még nézelõdsz (már ha ablak mellett ülsz) aztán felhõk, és utána lehet aludni, mert uncsi 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Utálom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igen, de nem élveztem.
Az északait szeretem,mert tériszonyom nem jön elõ felszállásnál.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
meg 1x vittek egy Mi24-es harci helikopterrel 😊
anno 1987
Elsõ alkalommal (huszonnéhány évesen) fotózgattam, néztem a tájat, de gyorsan elmúlik a varázsa.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én élveztem a repülõutat...
Szóval miféle logikával tartható ez lopásnak, mikor anyagi kárt nem okozok, bevételtõl nem esik el, ha egyszer úgysem vagyok potenciális vásárló? Tehát: nem lendítem elõre az ipart, de ezzel vissza sem fogom"
Ilyen alapon kirámolhatnád bármilyen boltot.Mondjuk betöröd a pék kirakatát és elviszed a kenyeret,mondván te úgysem vetted volna meg szóval nem károsítottad meg a péket mert nem vagy potenciális vásárló....megint a jó fbn logika.....
Szép munka! Így kell a tolvajokkal felvenni a kesztyût.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szóval miféle logikával tartható ez lopásnak, mikor anyagi kárt nem okozok, bevételtõl nem esik el, ha egyszer úgysem vagyok potenciális vásárló? Tehát: nem lendítem elõre az ipart, de ezzel vissza sem fogom.
Abban az esetben okoznék kárt, ha úgy lennék vele, hogy hoppá, ezt megveszem. nafene, kint van torrenten! Inkább leszedem ingyen.
De ilyenre még nem volt példa...
és van olyan ember, aki ezt nagy örömmel le is szedi a netrõl mert:
1. ingyé van.. és mivel legalább ezért (hálisten) nem kell fizetni, így akinek esze van él vele
2. KI NEM LOP??? a vállalkozók, a politikusok, az anyám kínja... vagy adó csalás, vagy csúszópénzek
hol a jó példa?
3. tönkre mennek a kiadók (kisebbek) -> az élet más területein is folyamatosan ez megy mindenütt....
saját rendõreink lopnak meg minket ahol tudnak, mert egyszerûbb és jövedelmezõbb mint veszélyes bûnözökkel foglalkozni...
HOL ÉRDEKEL A PROGRAMOZÓ?
gyakorlatilag ebben a szép kis világunkban egymást kúrjuk seggbe napestétõl, napnyugtáig...