A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Viszont a többi csodaszer és módszer (pl. köss rá féltéglát) inkább az érdekes, csak azokra kellett volna rákérdezni.
[/cserf][/fülünyúl]
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De szerintem hosszú távon nem érnek semmit sem. Mindenkinek meg kell elégednie azzal ami van, nem?
azt hallottam 20 centi a divat de nem akarok visszavágatni
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyszer "levetítették" a Gyûrûk ura trilógiát, az úgy rendben volt.
Az operációs rendszeren is túl...
Helikopterrel mentem már,az is rohadt jó volt,de azért egy benga nagy utas szállító vagy vadászgép lenne az igazi ;D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A mi környékünkön egy sincs(egy mégis, aztmondta a gyerek, 2004ben lezuhant egy 2. világháborús repülõ a házuk mögött és kiszáltak a váci(nem kaptam a névre licenszt XD Tudjátok mire gondoltam) katonák és szétlõttek mindenkit.Megkérdeztem:akkor te honnan tudod?)
I met God. She's black
http://www.tenke.hu
Esetleg azt eltitkolhatja, hogy amúgy évek óta ezt gyakorolja a kertben😄
nálunk azt mondta ez a gyerek, hogy a testvére mesterlövész az idegenlégióban <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Egyszerre megevett 6kg fehérjét, a nagybátyja egyszer kamionos volt aztán nyomozó és egyszer kocsival 20 perc alatt tán Pécsrõl Sajószentpéterre mentek.. meg ilyesmiket mondott a gyerek de teljesen komolyan. 😄
de tudnám mi értelme ezeknek a random kamuzásoknak?
mondjuk nekem is volt egy ilyen osztálytársam, egy szava nem volt igaz tudta mindenki, de nem érdekelte mesélte, hogy õ 1 napa alatt szerzett jogsit meg stb