A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Évente egy megvan (általában 2 hét)
Mennék, de nincs mibõl (kirándulni mondjuk hetente többször is szoktam a kutyával, itt a környék üt mindent 😄)
Külföldre megyek, ha megyek. Mennék itthon is szívesen, de nem szeretem, ha az idõjárás leszopat.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mivel is foglalkozol? (csak h tudjam,h mit érdemes tanulni 😄)

QuippeR
5-6 éve nem voltam nyaralni. nem igazán hiányzik.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

immovable
Nekem. Én is így élek, csak fél hektár a telek, meg 200 m2 a ház, de azért én megyek, mennék. 😄
OrioN the S
hát így érthetõ 😄 ezt így én is el tudnám viselni ^^ nálunk van egy kerti grill meg egy sörsátor sörpaddal, hintaággyal oszt csókolom 😄 meg két fa 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

somdav95
+ a hétvégék amik országon belül valami hotelbe

somdav95
évente egy-két-három

azért nem leszel otthon 😛 😄

Sir Quno Jedi
Mondanom sem kell, hogy a szanatóriumban a lefontosabb a NYUGALOM! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Pesten lakom. Régen Budán laktam sokáig, most Pesten van egy kertes házam (is). Be van fásítva, rengeteg különbözõ fajta tuja és hamisciprus, bukszusok, gyümölcsfák (meggy, cseresznye, császárkörte, mandula, mogyoró), orgona, spéci fenyõ, sok fû, két farkaskutya, dzsakuzzi, kõgrill, árnyékos terasz, ami kell. A kertben így vagy 10 fokkal hûvösebb van, mint kint az utcán (mostmár kívülrõl is körbe vagyunk fásítva gömbakácokkal, meg magaskõrisekkel).

Ezekután kinek lenne kedve kimozdulni?!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

akkor megyek hozzád nyaralni 😄

Üres szavazás, mert egyszerûen egyik válaszlehetõség sem teljesen igaz.
Általában minden évben megyünk vhova. Min. 2 nap itt vhol belföldön, de ritkábban külföldre is megyek. Ilyen 2-3-4 napos kirándulásokból több is szokott lenni évente.

Járnék gyakrabban is, de az a szabadidõ és a pénz hiánya miatt nem megvalósítható.

Belföld és külföld is játszik.
(Magyarországon nagyon sok helyen jártam már, külföldön pedig megvolt Szlovákia,Bulgária,Csehország,Ausztria,Németország)

OrioN the S
jó, de gondolom szép környezetben laksz és nem Pesten 😄 úgy más tészta...

ha pl. lenne egy tóparti házam én se akarnék sehova menni 😊(nem azt mondom ezzel, h neked van)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

akyyy
Ritkán, akár éveket kihagyva
Igen, de anyagi problémák miatt nem megvalósítható.
Hazai célpontot nézünk ki.

bár, végülis az is nyaralás, üdülés, kirándulás ha leutazo debrecenbe tesóhoz, hasonlók 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sir Quno Jedi
A legtöbb embermenekül otthonról, hogy távol legyen mindentõl és ki tudjon tényleg kapcsolni. Én azonban szeretek otthon lenni. Kiépítettem a saját kis "magánszanatórium"omat, szinte minden elképzelhetõ dologgal, amire nekem szükségem van, így otthon lenni a legnagyobb üdülés. Persze így is elmegyünk néha ide-oda, mert barátok nem bírják máshogy, de nekem nem sok indíttatásom van máshol lenni (meló miatt így sem vagyok eleget otthon).

Járnék én gyakrabban és pihennék is gyakrabban, de a sok meló mellett ez kb. lehetetlen kategória. Egy-egy napokra tudok elszabadulni max., akkor is folyton telón kell üljek és hívnak orrba-szájba, bármikor be kell tudnom lépni céghez.

"Nyaralni", meg lassan évtizede nem voltam sehol (egy-fél napos gyorslátogatásokat/fürdõzéseket kivéve, mivel a zárt élményfürdõket azokat szeretem télen). Ha megyünk, akkor többnyire én már csakis országon belül (útlevelem lejárt 2003-ban, személyim tavaly év elején, ergó ha akarnék sem tudnék menni... 😄, de nem is akarok). SZal. az üdülés úgy történik, hogy délelõtt-délben oda kocsival és este vissza kocsival. Ennyi elég is.

Gyakran, egy évben többször is, van úgy hogy szinte minden hétvégén elmegyünk valahova..

Nem, minden jó ahogy van...

Hazai célpontot nézünk ki, de egy évben legalább egyszer elmegyünk külföldre is...

immovable
Évente az egy alkalom megvan. (Van, hogy többször is.)
Külföldre megyünk... (itthon nem nyaralok)
Molnibalage
Nagyobb dolog évente egyszer fér bele. Kisebb kirándulás elõ szokott fordulni, félnapos túrák.

Mennék gyakrabban is, de ahhoz több szabadság kellene.

Gyakorlatilag csak hazai pályán mozgok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Marci0115
Nem szoktam.
Nem, minden jó ahogy van.
Nem szoktunk sehova.

OrioN the S
Gyakran, egy évben többször is.

Igen, de szabadidõ problémák miatt nem lehetséges.

Hazai célpontot nézünk ki.
Külföldre megyünk...

Eagle16
Nem szoktam.
Nem szoktunk sehova.

Utoljára 4-5 éves koromban voltunk nyaralni, ez van.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sickness
Nemzeti Akkreditáló Testület

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Máté94
lol?
Ettõl így sem lettem menõ.
ha nem a rövidítését írtad volna ki, most nem lehetnél ennyire menõ 😞
NAT részét képezi.
tenkenorman
akkor bika? valmelyik nemtom

http://www.tenke.hu

de
nem tanulmányoztam még a fasz anatómiáját sajnos 😞
Ló is azon emlõsök közé tartozik, akiknél nincs baculum...
tenkenorman
sok egyetemi tanár a ló péniszének azt a részét használja mutogatásra😄

http://www.tenke.hu

jhetedikj
van, nem érzed?

<#ravasz1>

anno 1987

Ezt a kérdést ugye nem gondoltad komolyan?
aztaqrva
ez miez ami el van törve? van benne egy ilyen porc?
<#idiota>
Azt hiszem, van olyan beavatkozás amitõl megnõ. A plasztikai sebészek mindent átszabnak megrendelésre, az már mellékes, ha utána nem fog úgy mûködni mint elõtte, de biztos nagyobbítható...

Motoroj
Azt hiszem, van olyan beavatkozás amitõl megnõ.

Mondjuk nagy eredményre állítólag nem lehet számítani.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

z99999

Pszt.

A barlangos testek kötõszövetbõl és hámszövetbõl álló septumokat formáló struktúrák - a tüdõben lévõ hólyagocskákhoz hasonlónak képzeld el. Ha egy ilyen septumos felépítésû szövetet roncsolódás ér, az mindig felületcsökkentõ hatású. Amirõl beszéltél, az mikrosérülések sorozatának az okozása - az elszorítás is sok apró mikrosérülést okoz. A regeneráció során kisebb mértékben tagolt struktúra jön létre, ezáltal pedig csökken az összfelület, össztérfogat. Ha esik a tüdõben a hólyagocskák száma, azzal csökken a légzõfelület, ami csökkenti a légzési kapacitást. Rosszabb esetben abnormálisan nagy méretû hólyagocskák alakulhatnak ki. Ugyanez a helyzet a barlangos testek esetében is, csökken a strukturáltság, nagyobb üregek képzõdhetnek, így csökken az össztérfogat, kevesebb vért tud tárolni a szövet, kisebb mértékû erekció jelentkezik. Sõt, ha tömegesen jelennek meg nagyobb üregek, ezek, mivel csak egy egy sejtsornyi vastag hámszövettel határoltak, könnyen felszakadhatnak, a vér visszakerül a vénákba, és semmiféle erekció nem jelentkezik. Egy sejtsornyi vastagság nagyon vékony (ugyanez a sejtsor határolja az érfalak, szív lumen felõli oldalát is, tehát elképzelheted milyen vékony hártya ez), így könnyû elérni azt a kritikus üregátmérõt, aminek a belsõ nyomása már képes felszakítani ezt a sejtsort.

Tehát ezek a mikrosérülésekre építõ módszerek mindenképpen csökkentik a barlangos testek által tárolt vér össztérfogatát.
Ic3 m4n
gondlom neked is megnövesztették már?

bardocz
Annak ehhez nem sok köze van.
Pepsi Twist
Azt hiszem, van olyan beavatkozás amitõl megnõ.

Láttam is videót valami cuccot ültettek a faszba amit fel lehet fújni 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Áh, dehogy, szinte kellemes<#idiota>
milk4
ÁÁÁ,nemáááááááá,biztos fájhat ez.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lacee86
Engem nem foglalkoztat a kérdés. Így is akkora a farkam, h három dolmányos varjú vígan elüldögélne rajta. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Dzsini
pont a barlangos testekkel lehet azt "eljátszani", hogy hosszú ideig tartó lassú nyújtással szétfeszegetik a rostokat, közéjük pedig utántermelõdik a szövet (igazából hegesedik egy kicsit) - ettõl fizikailag tényleg hosszabbá, nagyobbá tehetõ a pénisz, viszont a hegesedés sikerülhet nagyon rosszul is (eldugulnak a barlangok), vagy túlhúzva elszakadhat az egész belsõ rész - ami után szinte kizárt az egészséges gyógyulás, súlyos vérzések és egyebek lehetnek belõle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Természetesen a pénisz nem fog elkezdeni nõni a fenti eljárásoktól, mint ahogy a fület sem lehet elkezdeni "növeszteni". A hosszát, alakját ugyanakkor meg lehet változtatni különbözõ módszerekkel, pl. mûtét, de ez nem más kategória, mint amikor valaki kitágítja a fülcimpáját. (A fülek és az orr amúgy idõs embereknél újra növekedésnek indulhat hormonális változások következtében, a pénisz nem.)
Az életmódváltás, sportolás, egészséges táplálkozás, stb. hatására javul a vérkeringés, amitõl kifejezettebb lesz az erekció, de ez sem növekedés. Gyakori hiba, hogy eltunyult, rossz vérkeringésû férfiak péniszgyûrût és egyéb elszorításon alapuló potencianövelõket használnak, ugyanis ezek károsítják a barlangos testeket, idõvel még komolyabb potenciaproblémákhoz vezetnek. Vérkeringést javító sportokat kell folytatni (futás, úszás), és nem csak a pénisz mérete miatt...
MR ME
biztos van olyan beavatkozás, de gecire nem érdekel
nem azért mert húdemekkora, egyszerûen leszarom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bardocz
Mûtéttel lehet, azt nem kellett volna belevenni.
Lyukasbogrács
Üres szavazat.

Lacee
van, de minek...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jhetedikj
Azt hiszem, van olyan beavatkozás amitõl megnõ. Legalábbis van ahol azt állítják, mûtétileg meg pláne lehetséges.

Pénisznövelõ gyakorlatok:

+18
<#banplz>

anno 1987