A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennék, de nincs mibõl (kirándulni mondjuk hetente többször is szoktam a kutyával, itt a környék üt mindent 😄)
Külföldre megyek, ha megyek. Mennék itthon is szívesen, de nem szeretem, ha az idõjárás leszopat.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ezekután kinek lenne kedve kimozdulni?!?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Általában minden évben megyünk vhova. Min. 2 nap itt vhol belföldön, de ritkábban külföldre is megyek. Ilyen 2-3-4 napos kirándulásokból több is szokott lenni évente.
Járnék gyakrabban is, de az a szabadidõ és a pénz hiánya miatt nem megvalósítható.
Belföld és külföld is játszik.
(Magyarországon nagyon sok helyen jártam már, külföldön pedig megvolt Szlovákia,Bulgária,Csehország,Ausztria,Németország)
ha pl. lenne egy tóparti házam én se akarnék sehova menni 😊(nem azt mondom ezzel, h neked van)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Igen, de anyagi problémák miatt nem megvalósítható.
Hazai célpontot nézünk ki.
bár, végülis az is nyaralás, üdülés, kirándulás ha leutazo debrecenbe tesóhoz, hasonlók 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Járnék én gyakrabban és pihennék is gyakrabban, de a sok meló mellett ez kb. lehetetlen kategória. Egy-egy napokra tudok elszabadulni max., akkor is folyton telón kell üljek és hívnak orrba-szájba, bármikor be kell tudnom lépni céghez.
"Nyaralni", meg lassan évtizede nem voltam sehol (egy-fél napos gyorslátogatásokat/fürdõzéseket kivéve, mivel a zárt élményfürdõket azokat szeretem télen). Ha megyünk, akkor többnyire én már csakis országon belül (útlevelem lejárt 2003-ban, személyim tavaly év elején, ergó ha akarnék sem tudnék menni... 😄, de nem is akarok). SZal. az üdülés úgy történik, hogy délelõtt-délben oda kocsival és este vissza kocsival. Ennyi elég is.
Nem, minden jó ahogy van...
Hazai célpontot nézünk ki, de egy évben legalább egyszer elmegyünk külföldre is...
Külföldre megyünk... (itthon nem nyaralok)
Mennék gyakrabban is, de ahhoz több szabadság kellene.
Gyakorlatilag csak hazai pályán mozgok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen, de szabadidõ problémák miatt nem lehetséges.
Hazai célpontot nézünk ki.
Külföldre megyünk...
Nem szoktunk sehova.
Utoljára 4-5 éves koromban voltunk nyaralni, ez van.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
nem tanulmányoztam még a fasz anatómiáját sajnos 😞
ez miez ami el van törve? van benne egy ilyen porc?
<#idiota>#idiota>
Mondjuk nagy eredményre állítólag nem lehet számítani.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Tehát ezek a mikrosérülésekre építõ módszerek mindenképpen csökkentik a barlangos testek által tárolt vér össztérfogatát.
Láttam is videót valami cuccot ültettek a faszba amit fel lehet fújni 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az életmódváltás, sportolás, egészséges táplálkozás, stb. hatására javul a vérkeringés, amitõl kifejezettebb lesz az erekció, de ez sem növekedés. Gyakori hiba, hogy eltunyult, rossz vérkeringésû férfiak péniszgyûrût és egyéb elszorításon alapuló potencianövelõket használnak, ugyanis ezek károsítják a barlangos testeket, idõvel még komolyabb potenciaproblémákhoz vezetnek. Vérkeringést javító sportokat kell folytatni (futás, úszás), és nem csak a pénisz mérete miatt...
nem azért mert húdemekkora, egyszerûen leszarom
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Pénisznövelõ gyakorlatok:
+18
<#banplz>#banplz>
anno 1987