A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Általában 4x egy héten elmegyek úszni, mellette max 2x bowlingozom 1-2 órát, ill. nem tudom mennyire számít sportnak, de a kutyával néha (heti kétszer minimum) elmegyek kecimessze az erdõbe..
Két hónapja vagyok ennyire aktív amúgy, elõtte hûtõ-szék-sör edzést nyomtam. De mivel már egy éve leszoktam a cigirõl, most júliusban úgy éreztem itt az ideje némi kondíciót kialakítani :>
Gimi alatt még anno amikor bringáztunk, volt hogy napi 6-7 órát nyomtuk :>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
jazz-balett <#eljen>#eljen>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
majd talán egyszer jazz-balett.
amúgy mi a problémád a hip-hop-al?😊 vagy csak egyszerûen nem jön be?😄
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
http://www.tenke.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
olyan 5 és fél óra hetente
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Fizikai munka, napi 10 óra.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De mellette elég mozgékony is vagyok, kertészkedés, a busz vá is kb. 2 km-re van innen, ill., ahova tehetem (azért nem ilyen 15 km-es távok) gyalog járok.
Esténként eljárok futni, meg kézilabdázom mostanság. Bár ez utóbbi valószinûleg nem fog sokáig tartani, korábbi térdsérülésem miatt... sajnos a meccseket nem tudom végigjátszani... <#rinya>#rinya>
(terembérlet)
amúgy heti 4-5 meglenne
1 tesi, 2 úszás, 3 atlétika edzés(hétfõ, kedd, csütörtök) + suliba menni(15 km busz, 1,5 km gyalog 😄)
I met God. She's black
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Heti 4alkalommal,napi 1,5óra edzés.
Meg minden reggel gyalog megyek suliba (direkt),ami 5km oda-vissza.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy nem sportolok, de egész nap rohangálok, elég sokat, meg hát.. khm.. az jó kondiban tart 😉
Hétfõ - Szombat napi másfél-két óra a kondiban, és heti 2-3 nap 5-10 kör nagypályán.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
{kerékpár}
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nyáron rengeteg kerti munkám van. (5000 m2 kell rendben tartanom) Ez napi 1-tõl 5-ig (óra) is terjedhet. Télen gyúrni szoktam, az olyan heti 5-6 óra. De rendszerint novemberben pihenek, akkor semmit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM