A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ha csak egy akkor az lesz a kívánságom, hogy minden kívánságom teljesüljön...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
kicsit girnyó. kicsit ilyen kicsit olyan. nyomott itt ott. de mégiscsak ilyen lettem, a természet meg mint tudjuk a tökéletességre törekszik 😄DDD <#miaz>#miaz>
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Átmérõ, ofkorsz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Semmit se! Teljesen jó igy ahogy van, én elégedett vagyok magammal. (kivéve reggel amikor égnek áll a hajam és hót kómás a fejem... 😄)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gyakorlatilag amilyen sûrûn én "nassolok", de amúgy mindegy, úgyis ritkán fordul elõ, nem hiányzik.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De mivel az szétb@ssza a fogomat,ezért inkább szotyi és chips.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
van kalkulátor neten is, ami a súlyod, magasságod és korod alapján kiszámolja, hogy mennyit égetsz el naponta. de most nem találtam. le is szarom.
#75921: egyetértek 😊
a napi bevitel meg baromság ahogy van.
egy átlagos emberi test a puszta létfenntartáshoz, ha 0-24 órán keresztül ágyban feküdne, olyan 1700-1800 kalóriát kell bevinnie hogy fenntartsa a testsúlyát.
a kalória önmagában nem hízlal, a szervezet normális esetben az extra energiát elégeti és hõ formájában kibocsájtja. Akkor meg aztán fõleg, ha sokat mozog, akár gyalogol egy nap.
A gyorsan felszívódó szénhidrátok hízlalnak, ha nem mozogsz eleget a fogyasztásuk mellett. A gabonatermékek, cukrok. Ha mondjuk csak a zöldséget meg a húst tömöd, soha nem fogsz igazán elhízni.
a cukor szar meg sem lepõdtem hogy nulla szavazat
a csoki és süti lehet jó de túl keveset lehet enni gyorsan elfogy és az ember azt hiszi hogy ha többet eszik elhízik
inkább ropit vagy chipset fogyasztok mint bárki mert tovább tart habár a bevitt energiát tekintve nagyon sok egy 90 grammos chips=650-700 kalória
A napi maximum 2000 kalória egy szellemi munkás vagy egyetemista számára,akik nem sportolnak mozognak napi rendszerességgel
Röviden hízlal 40 éves korra elpatkol.
Nem tudok minõségi sorrendet állítani köztük.
A rántott hús és a gesztenye torta éppen ugyanúgy befér, mint a ropi.
Bár cukorkát és chipset soha nem eszem.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de a legjobb a raffaello sztem 😄D na abból betegre tudnám enni magam
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
egy esti filmezés mellé simán megeszek egy-két szelet húst, rántott vagy grillezettet mondjuk.
aztán eszek mellé két túrórudit, egy fagyit, valami gyõriédes lekváros korongot vagy miaz. piskótatallért. meg ilyeneket. de szotyit is szoktam, meg ropit is, meg csipszek is jöhetnek.
szeretem a hasam! 😄
u dont have to listen anybody else but me