A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
miért csak egy kívánságom lehet?

vagy ha csak egy akkor az lesz a kívánságom, hogy minden kívánságom teljesüljön...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

VRSDM
én így érzem jól magam ahogy vagyok.
kicsit girnyó. kicsit ilyen kicsit olyan. nyomott itt ott. de mégiscsak ilyen lettem, a természet meg mint tudjuk a tökéletességre törekszik 😄DDD <#miaz>

u dont have to listen anybody else but me

Molnibalage
Nagyon kis pocakom van. Ha az eltûnne, nem lenne rossz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

0Fritz0
Levetetném a 30 centis szerszámot és jó lenne helyette egy 25-ös is.
Átmérõ, ofkorsz.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem tudom nekem ha fizetnének érte se plasztikáztatnék semmit...

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

kastil
Azt a pénzed dönti el

Lacee86
Mert EGY kívánságod lehet. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

chhaya
Miért csak egyet lehet jelölni?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lacee86
Jogos, ez az opció vmiért kimaradt. :/

MR ME
olyan miért nincs h semmimet? ilyen vagyok és kész....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

clio1616v
a hasnyálmirigyemet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lacee86
Egyéb: a lábamat, fõleg a vádlimat.

daeemoon
Nincs szükségem ilyenre 😊 A ferde lábujjam meg elfér

kastil
Semmit.
1-2 centi még jó lenne, de csak hogy a pofám is nagy lehessen, amugy elégedett vok 😄

Üres szavazat...

Semmit se! Teljesen jó igy ahogy van, én elégedett vagyok magammal. (kivéve reggel amikor égnek áll a hajam és hót kómás a fejem... 😄)
Motoroj
Arcomat.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Willenbrock
Csoki,mogyorókrém,pisztácia.

PesSim
általában csokit vagy sósat, de csak a magas kakaótartalmút
és néha makkot is rágcsálok

immovable
Naná! <#smile>
PesSim
ok, de alap a kötözés

//tudtam én, hogy van itt rajtam kívül is perverz :]

nem keverem.
predator1982
az egyebekre kattintottam, mert kb. bármi jöhet, hangulatfüggõ melyik esik jobban:-)

pred

0Fritz0
Ez nem is lehet kérdés:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Egyebet (kommentben).

Gyakorlatilag amilyen sûrûn én "nassolok", de amúgy mindegy, úgyis ritkán fordul elõ, nem hiányzik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Csokit, de már kezdek róla egyre inkább leszokni szerencsére😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

immovable
Szalonnát.
immovable
Én benne vagyok, de utána elverlek én is.<#vigyor1>
milk4
Cukrot

De mivel az szétb@ssza a fogomat,ezért inkább szotyi és chips.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lacee86
Sztem te kevered a kJ-t a kalóriával... 1700-1800 kJ a test puszta fenntartásához kb. hihetõ.

89
<#falbav>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

ügyesen hasraütés-szerûen megcáfolod, mert neked butaságnak hangzik. járj utána.
van kalkulátor neten is, ami a súlyod, magasságod és korod alapján kiszámolja, hogy mennyit égetsz el naponta. de most nem találtam. le is szarom.
Lacee86
"egy átlagos emberi test a puszta létfenntartáshoz, ha 0-24 órán keresztül ágyban feküdne, olyan 1700-1800 kalóriát kell bevinnie hogy fenntartsa a testsúlyát" OMG, ezt az ökörséget egyedül sikerült kitalálnod?

nem igazán, ha cukor, akkor max dunakavics-féléket eszek csak
#75921: egyetértek 😊
egy átlag 90 grammos csipsz 400-450 kalóriát ad
a napi bevitel meg baromság ahogy van.
egy átlagos emberi test a puszta létfenntartáshoz, ha 0-24 órán keresztül ágyban feküdne, olyan 1700-1800 kalóriát kell bevinnie hogy fenntartsa a testsúlyát.
a kalória önmagában nem hízlal, a szervezet normális esetben az extra energiát elégeti és hõ formájában kibocsájtja. Akkor meg aztán fõleg, ha sokat mozog, akár gyalogol egy nap.
A gyorsan felszívódó szénhidrátok hízlalnak, ha nem mozogsz eleget a fogyasztásuk mellett. A gabonatermékek, cukrok. Ha mondjuk csak a zöldséget meg a húst tömöd, soha nem fogsz igazán elhízni.
Lacee86
Az egy dolog, h a sós a legnépszerûbb, valszeg azért, mert azt lehet tovább enni, de nem ez volt a kérdés, hanem h melyiket szereted LEGINKÁBB.

hülye kérdés
a cukor szar meg sem lepõdtem hogy nulla szavazat
a csoki és süti lehet jó de túl keveset lehet enni gyorsan elfogy és az ember azt hiszi hogy ha többet eszik elhízik

inkább ropit vagy chipset fogyasztok mint bárki mert tovább tart habár a bevitt energiát tekintve nagyon sok egy 90 grammos chips=650-700 kalória

A napi maximum 2000 kalória egy szellemi munkás vagy egyetemista számára,akik nem sportolnak mozognak napi rendszerességgel

Röviden hízlal 40 éves korra elpatkol.

PJack
csoki.
vagy sósmogyi, pisztácia.
csipszeket utálom

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Lacee86
Hát én tképpen mindenfélét szeretek, meg régebben elég sokat ettem ilyesmit, de mostanában igyekszem visszavenni. Hát ha csoki vagy sós cuccok (ropi vagy mogyoró fõleg) közt kéne választani, nehezen tudnék. 😊 A sósra szavaztam mégiscsak, mert azt hosszabb ideig lehet enni. 😄

Rettenthető
Egyebet (kommentben).

Nem tudok minõségi sorrendet állítani köztük.
A rántott hús és a gesztenye torta éppen ugyanúgy befér, mint a ropi.
Bár cukorkát és chipset soha nem eszem.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

MR ME
nem szoktam nassolni, csak nagyritkán, akkor meg csokit vagy sósat, cukrot nem eszem szinte egyáltalán

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tenkenorman
ha nem lenne ilyen rohadt drága

http://www.tenke.hu

tommygear
Sósakat (ropi, chips, mogyoró stb.)
szabii98
+10000000000

I met God. She's black

tigeroo
az ilyen keménycukorkákat énis utálom..akkor már inkább töltelékes

de a legjobb a raffaello sztem 😄D na abból betegre tudnám enni magam
.....lekjopp pedig. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gurren
ezt se szereted? :o

cukor kivételével mindet 😊
Nachos! <#eljen>
VRSDM
mindent szeretek! 😄
egy esti filmezés mellé simán megeszek egy-két szelet húst, rántott vagy grillezettet mondjuk.
aztán eszek mellé két túrórudit, egy fagyit, valami gyõriédes lekváros korongot vagy miaz. piskótatallért. meg ilyeneket. de szotyit is szoktam, meg ropit is, meg csipszek is jöhetnek.

szeretem a hasam! 😄

u dont have to listen anybody else but me

N1ggA
szotyi, pattogatott kukorica

Spread De Love!