A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telefon: Nem
Levél: Nem
E-mail: Nem
Ismerõsök: 11-30 ig így is szóval nem csak neten lehet ismerkedni ...
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
0
0
Nincs telefonom gepen hivogatok 1-5
1-10
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nem nagyon e-mailozok
sima levél egyáltalán nem
1-5 ismerõssel
1-10 ismerõssel
Spread De Love!
Sokkal, egy részük külföldi, sosem találkoztam velük.
Senkivel.
1-10.
11-30
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
0
0
0
2-3, az is egyetem miatt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
emailen/postán senkivel
telefonon 1-5, állt msn-en megy a találkozó megbeszélése, így nem kell telefon
valós életben 1-10 akikkel gyakran találkozom
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
- Több mint 50 ismerõssel.
E-mailen keresztül:
- Több mint 10 ismerõssel.
Hagyományos postai levelezésen keresztül:
- Nem tartok senkivel kapcsolatot, mert kiment a divatból és a bélyeg is drága.
Telefonon:
- Több mint 10 ismerõssel.
Valós életben:
- Több mint 30 ismerõssel.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Ki tudja, mire kell.. ^^
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De amúgy kb. mindenhol lehet már kártyával fizetni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Változó hogy mikor mennyi van nálam, van hogy több, van hogy kevesebb...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
arról nem volt szó hogy hol van a pénztárca
szövegértés fail
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
igyekszem elkerülni hogy többet hagyjak el :D
u dont have to listen anybody else but me
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://www.tenke.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Csak akkor viszek több pénzt, ha tudom, hogy kártyával nem lehet fizetni.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Kb. max 5. Csak akkor van több, ha valami nagyobb vásárlásra indulok.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
szeretem ha van nálam készpénz, bár általában nem is költöm el. de ha jön egy spontán tankolás, az alapból 5-10 ezret kivesz a zsebbõl, és akkor még marad mellette.
.: mobilize.hu :.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spread De Love!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM