A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti eddig annyit tettek, hogy bejöttetek, megláttátok a nevem és egybõl fika. Kapjatok már magatokhoz ti is b+... Elhiszem hogy nem vagyok nektek szimpatikus - nem is célom - de attól még nem kell minden topikban vadászni, hogy hol lehet befikázni nekem. Érdekes, hogy a ti fajtátok mindig akkor gyûlik össze ilyen helyeken, amikor valakik között nézeteltérés alakul ki, és az egyik az a személy akit csak úgy hobbiból nem bírtok (mert csak). Olyankor gyorsan beálltok utálatotok tárgyát fikázni a sorba, mert kollektíve jobb a lehúzás, egyfajta önigazolást is nyertek, hogy ó a másik is fikázza, én is akkor nekünk van igazunk. Ismerõs a szituáció, ugye? 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
te akarod megmondani ki a hülye? milyen alapon? 😉
[/cserf][/fülünyúl]
Na ezek a szánalmas kategóriák:
lehülyézés
hozzáértés megkérdõjelezése még tapasztalat esetén is
személyeskedés egybõl
ismeretlenül bejönni és benyögni valami fikát
rossz napod van, itt vezeted le
A következõ gondolom a hiszti, menstruáció vagy valami hasonló intelligens érv lesz.
A következõ szavazá szólhatna ezekrõl a fantasztikus "érvekrõl", beszólásokról, hogy melyik a legjobb. 😉
[/cserf][/fülünyúl]
vetkõzd már le a hisztispicsákolást
te akarod megmondani kinek írhatok vagy sem, röhög a vakbelem😄DD
anno 1987
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[/cserf][/fülünyúl]
Szívem szerint a k. anyjába küldtem volna (veled együtt), mert már marhára tele van a bakancsom az ilyen faszagyerekekkel, megmondóemberekkel, akik akkor is fikáznak valamit/valakit ha nem ismerik.
Ez a szánalmas egy FÓRUMON.
[/cserf][/fülünyúl]
vagy kezdõlapnak.
"ha csinálsz valamit, csináld jól vagy sehogy" -> "senki sem tévedhetetlen"
A tökéletesség dumát nem tudom honnan lõtted, szó nem volt ilyesmirõl. Megint csak sugallatnak látom, hogy én tökéletesnek tartom magam, ergó beképzelt vagyok, és ez önámítás, ergó hú de az ellenkezõjének tartasz. Akkor most ki is személyeskedik? A mércét meg magad mellé is tedd oda alkalmanként, és próbáld nem meghazudtolni egyik szavad a másikkal két hozzászólás között. Ha már ilyen büszke vagy az eszedre és intelligenciádra.
[/cserf][/fülünyúl]
Kell a negatív kritika is, de meg kellene ütni egy mércét. Én nem szóltalak le elsõ kommentemben, megígértem hogy utánanézek a dolognak. Erre viszont te rögtön elindultál a személyeskedés irányába, nem hiszem hogy ez túlzottan helyénvaló lenne, akárkinek is legyen igaza. Amíg a fejlesztést kritizálod nincs baj, tényszerûen nem tökéletes, de foglalkozom a hibák javításával is. Ha viszont már engem (mint személyt) szólsz le indok nélkül, akkor az már nálam nem oké. Mellesleg a hibák mellett vannak elõnyök is, amit páran leírtak, a többi csak idõ kérdése.
Igen, valóban senki nem kért rá téged, hogy ezt a szoftvert megírd, én sem utasítottalak semmire, de eddig mûködött, ergó a továbbfejlesztésednek így triplán nem volt értelme. Egyrészt mert senki nem kérte, másrészrõl nem a kötelességed, harmadsorban ráadásul hibásan is mûködött néhány böngészõben, míg elõtte nem voltak vele problémák. Úgyhogy engedj meg egy híres netes szlogent elsütnöm megjegyzéseidre: your argument is invalid.
Ha most ezért engem oltogatsz, fikázol és nevezel hülyének (meg minden ismerõsömet), arra csak annyit tudok mondani cizellált nõiesen, hogy: anyád, mivel ez több vitát nem ér meg részemrõl.
Nálam kifejezetten a "használj más böngészõt" csapta ki a biztosítékot. Elõször csak a hibákat jeleztem, de ezután nem fogok a békesség kedvéért semmit se hozzáfûzni a dolgokhoz. Én a "ha csinálsz valamit, csináld jól vagy sehogy" elv híve vagyok.
Még egyszer hangsúlyozom, semmiféle utasítást nem adtam ki, javaslatot tettem (szó szerint). A személyeskedés és laza lehülyézés tekintetében pedig megkérlek, hogy vegyél visszább.
aviszonlátásra, elnézést hogy létezem, hogy van saját véleményem, és ki mertem mondani, ellenben sok sikert a további fejlesztgetéshez és topikvezetéshez
-fav
[/cserf][/fülünyúl]
Kata és a többiek: nálatok is lehet szükséges ez a beállítás.
- adatvédelemi leírás hozzáadása
- végtelenség szimbólum megfektette az IE böngészõket
- dximagetranform IE böngészõknél a vetett árnyék miatt
- rss-ben string escape bugfix
- leírásban soremelés és url detektálás
- validációs problémák javítása
- opciók click eseménye javítva (fatallal elhasaltak az IE-k)
- opciók min|max értékének helyreállítása a kérdészerkesztõben
- szavazat leadásakor jobb eseménykezelés
- megemelt idõlimit a hibaüzenetek elkerülése miatt
Egyrészt nem tudom mi alapján engeded meg magadnak ezt a hangnemet és példálózást. Ez egy hobbifejlesztés, szabadidõmben csinálom ami erõsen közelít a nullához, nincs belõle semmilyen hasznom, nem fizetnek érte, nincs kinek megfelelnem. Kizárólag önszorgalom közösségi érdekeket szolgálva. Szóval meg lehet kérni hogy javítsak valamit, de "ez a dolgod" szöveget elfelejtheted.
Másrészt ne haragudj, de nem mondanál ilyen oltári hülyeséget ha valóban értenél hozzá és nem csak az ismerõsöd félinformációiból összerakott véleményét hangoztatnád (ami nem az ismerõsöd hibája). Az IE6 egy 10 éves böngészõ, elavult, mindig is csak nyûg volt, de ennek ellenére próbáltam odafigyelni rá. Egy pénzes melónál persze én is tökélyre viszem a kompatibilitást, de egy hobbifejlesztésnél (szabadidõ nélkül) nem sûrûn foglalkoztat. Az IE7-8 már más eset, ott még van remény. De alapjáraton az összes IE böngészõ (egészen a 8-as verzióig) alapvetõ hiányosságokkal küszködik, favágó módszerekkel lehet rábírni a támogatottság javítására, de nem fogok több napot eltölteni azzal hogy manuálisan pótoljam azokat a szolgáltatásokat amikkel nem nekem kellene foglalkoznom.
A Firefoxot én egy szóval sem említettem, Chrome-ot használok. Nem szólok bele ki mit szeretne használni, egyszerûen csak megemlítettem az IE hiányosságait. Ezeket közel tökéletesen ki lehet küszöbölni, de egy hobbifejlesztésnél nem kell senkinek sem megfelelnem, én szabom a szabályokat, senki sem fizet érte, nincs belõle hasznom, ráadásul az amúgy is kevés szabadidõmbõl áldozok erre a topikra, ergo nem feltétlen ezzel fogom majdhogynem feleslegesen eltölteni az idõmet. Javítom a hibákat ha megkérnek rá, de mindketten tudjuk hogy nem kötelességem és neked sincs jogod utasítani rá.
Viszont arra emlékszem,hogy a régivel minden böngészõ alatt hibaüzenet volt.
A mostani viszont tökéletes.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy ez nálam sokkal gyorsabban tölt be és hibaüzenetet sem kaptam még egyszer sem, úgyhogy minden okés.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Feleslegesek.
Még nem (vagy csekély mértékben) találkoztam velük.
Nem találkoztam még problémával.
Nem találkoztam még komoly hibával.
Firefox.
Érezhetõen gyorsabb lett.
Nem okoznak gondot.
Nincs problémám.
[/cserf][/fülünyúl]
Úgyhogy azt javaslom inkább csináld meg úgy a szavazást, hogy az minden böngészõn (IE, Firefox, Opera, Chrome, Safari) ugyanúgy nézzen ki és ugyanúgy mûködjön, ha már ennyire el akarod bonyolítani.
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként várom az ilyen jellegû visszajelzéseket, nem tudok mindent letesztelni, nálam nem feltétlen jelentkeznek ugyan azok a hibák. Tehát az ilyen jelentések hasznosak, de megjegyzem, mindenki jobban járna ha nem IE-t használna. Nem a klisés "szar" és társai miatt, hanem mert egyszerûen fejletlen, nem úgy néz ki a szavazás benne ahogy annak lennie kellene.
IE8-at használok, és be vagyok lépve a fórumra, de ha a szavazást ki akarom tölteni, mindig "A csudába! Nem vagy hitelesített felhasználó, lehet munkamenet idõtúllépés, frissítsd a lapot! :o" hibaüzenetet kapok.
A jobbról beúszó animációt is teljesen feleslegesnek tartom, valamint a régebbi sokkal gyorsabban töltött, és legalább mûködött.
[/cserf][/fülünyúl]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- Szép lett, tetszik.
Az új szolgáltatások (RSS, instant archívum, stb)...
- Nincs véleményem.
A kínos hibaüzenetek...
- Még nem (vagy csekély mértékben) találkoztam velük. (Õszintén, még csekély mértékben sem).
A mûködés...
- Nem találkoztam még problémával.
Mennyire tartod kritikusnak a hibákat?
- Nem találkoztam még komoly hibával.
Milyen böngészõk alatt jelentkeznek a problémák?
- Nem találkoztam még problémával.(Többnyire FF-ot használok, teljesen jó vele, Chrome alatt is zavartalanul üzemel, IE-t nem használok.
A betöltési sebesség...
- Érezhetõen gyorsabb lett. (szvsz)
A sok animáció gondot okoz, mert...
- Nem okoznak gondot. (Sokkal szebb, esztétikusabb a topiknak eme formája, nekem tetszik.)
Ha megoldódna minden problémám...
- Nincs problémám. (És remélem ez a jövõben is igy marad...)
Nincs véleményem.
Még nem találkoztam velük.
Nem találkoztam még komoly hibával.
Érezhetõen gyorsabb lett.
Nem okoznak gondot.
Nincs problémám.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mondjuk nem is az ismerkedés volt a téma.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
1-5
0
0
11-30
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx