A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Ti is levetkõzhetnétek a beugatóbalfaxkodást, ha már érdemben nem tudtatok hozzászólni, másrészrõl Abilityvel való nézeteltérésünkhöz sem valami sok közötök volt.
Ti eddig annyit tettek, hogy bejöttetek, megláttátok a nevem és egybõl fika. Kapjatok már magatokhoz ti is b+... Elhiszem hogy nem vagyok nektek szimpatikus - nem is célom - de attól még nem kell minden topikban vadászni, hogy hol lehet befikázni nekem. Érdekes, hogy a ti fajtátok mindig akkor gyûlik össze ilyen helyeken, amikor valakik között nézeteltérés alakul ki, és az egyik az a személy akit csak úgy hobbiból nem bírtok (mert csak). Olyankor gyorsan beálltok utálatotok tárgyát fikázni a sorba, mert kollektíve jobb a lehúzás, egyfajta önigazolást is nyertek, hogy ó a másik is fikázza, én is akkor nekünk van igazunk. Ismerõs a szituáció, ugye? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Doomista
Igyál pár üveg sört, és jobban leszel 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kata
te is - meg más is észrevehetné magát - mert nekem meg az jött le hogy tirpák fasz vagy

te akarod megmondani ki a hülye? milyen alapon? 😉

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Igen, mindig így szoktam. 😄

Na ezek a szánalmas kategóriák:
lehülyézés
hozzáértés megkérdõjelezése még tapasztalat esetén is
személyeskedés egybõl
ismeretlenül bejönni és benyögni valami fikát
rossz napod van, itt vezeted le

A következõ gondolom a hiszti, menstruáció vagy valami hasonló intelligens érv lesz.

A következõ szavazá szólhatna ezekrõl a fantasztikus "érvekrõl", beszólásokról, hogy melyik a legjobb. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

ez a két sor rinya nagyon szépen jött ki a végére 😄
vetkõzd már le a hisztispicsákolást
jhetedikj
vedd inkább észre magad, mert nekem eddig csak az jött le, hogy egy hülye ribi vagy

te akarod megmondani kinek írhatok vagy sem, röhög a vakbelem😄DD

anno 1987

Doomista
Nyugi, nyilván rossz napod van és itt vezeted le...sok emberrel megesik.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Gurren
<#sir>

Kata
sõt, a topikok listáján is megjelenik az Általános eszmecserében, nem semmi, mi?

[/cserf][/fülünyúl]

A Kaszas
ie

Kata
Nem, a szánalmas reakció az, amikor valaki idejön aki egyáltalán nem ismer, nem tudja ki vagyok (én sem hogy õ) és formál egy olyan jellegû véleményt, aminek nem feltételezhetõ hogy sok alapja van.

Szívem szerint a k. anyjába küldtem volna (veled együtt), mert már marhára tele van a bakancsom az ilyen faszagyerekekkel, megmondóemberekkel, akik akkor is fikáznak valamit/valakit ha nem ismerik.

Ez a szánalmas egy FÓRUMON.

[/cserf][/fülünyúl]

Doomista
attól még berakhatja a mozilla firefox böngészõ könyvjelzõjébe XD
vagy kezdõlapnak.

A Kaszas
- fav volt neki...

Gurren
ez olyan szánalmas reakció egy FÓRUMON.

ja bocs, engem se kérdezett senki 😞

Kata
kérdezett valaki?

[/cserf][/fülünyúl]

jhetedikj
hülyeségért neked se kell a szomszédba menni<#levele><#levele>

anno 1987

Ability
Óóóó, a mérce ott van magam mellett is, kérdés hogy kinek a hatására megyünk át ebbe a stílusba. Egyébként:

"ha csinálsz valamit, csináld jól vagy sehogy" -> "senki sem tévedhetetlen"
Ability
Mellesleg esélyes hogy nálad is bejátszik a böngészõ sütikezelése, ez pedig már nem az én hatásköröm. Ilyenekben szívesen segítek, de nem mindig tudok idõt áldzni rá, illetve nem mindig esik le eslõre egy olyan hiba oka amit saját magam nem tudok reprodukálni.
Kata
Hát persze...

A tökéletesség dumát nem tudom honnan lõtted, szó nem volt ilyesmirõl. Megint csak sugallatnak látom, hogy én tökéletesnek tartom magam, ergó beképzelt vagyok, és ez önámítás, ergó hú de az ellenkezõjének tartasz. Akkor most ki is személyeskedik? A mércét meg magad mellé is tedd oda alkalmanként, és próbáld nem meghazudtolni egyik szavad a másikkal két hozzászólás között. Ha már ilyen büszke vagy az eszedre és intelligenciádra.

[/cserf][/fülünyúl]

Ability
Nem mondtam rád hogy hülye vagy, mint ahogy az ismerõseidre sem. A hozzánemértésed más tészta, nekem is vannak sötét területek, ez önmagában nem probléma. A favorizált böngészõd nem zavar, hogy szavaiddal éljek: "javaslatot tettem". Az oltogatást szerintem nem én indítottam. Nem volt pozitív véleményed, de örültem hogy legalább valaki kimondja a hibákat is. A tökéletességed csak szimpla önámítás, senki sem tévedhetetlen, nálam is ezért csúszott hiba a scriptbe (ami nálam nem ütötte fel a fejét teszteléskor).

Kell a negatív kritika is, de meg kellene ütni egy mércét. Én nem szóltalak le elsõ kommentemben, megígértem hogy utánanézek a dolognak. Erre viszont te rögtön elindultál a személyeskedés irányába, nem hiszem hogy ez túlzottan helyénvaló lenne, akárkinek is legyen igaza. Amíg a fejlesztést kritizálod nincs baj, tényszerûen nem tökéletes, de foglalkozom a hibák javításával is. Ha viszont már engem (mint személyt) szólsz le indok nélkül, akkor az már nálam nem oké. Mellesleg a hibák mellett vannak elõnyök is, amit páran leírtak, a többi csak idõ kérdése.
Kata
Azért mert véleményem és tapasztalatom van, már hülyeséget írok? Gratulálok.
Igen, valóban senki nem kért rá téged, hogy ezt a szoftvert megírd, én sem utasítottalak semmire, de eddig mûködött, ergó a továbbfejlesztésednek így triplán nem volt értelme. Egyrészt mert senki nem kérte, másrészrõl nem a kötelességed, harmadsorban ráadásul hibásan is mûködött néhány böngészõben, míg elõtte nem voltak vele problémák. Úgyhogy engedj meg egy híres netes szlogent elsütnöm megjegyzéseidre: your argument is invalid.
Ha most ezért engem oltogatsz, fikázol és nevezel hülyének (meg minden ismerõsömet), arra csak annyit tudok mondani cizellált nõiesen, hogy: anyád, mivel ez több vitát nem ér meg részemrõl.
Nálam kifejezetten a "használj más böngészõt" csapta ki a biztosítékot. Elõször csak a hibákat jeleztem, de ezután nem fogok a békesség kedvéért semmit se hozzáfûzni a dolgokhoz. Én a "ha csinálsz valamit, csináld jól vagy sehogy" elv híve vagyok.
Még egyszer hangsúlyozom, semmiféle utasítást nem adtam ki, javaslatot tettem (szó szerint). A személyeskedés és laza lehülyézés tekintetében pedig megkérlek, hogy vegyél visszább.

aviszonlátásra, elnézést hogy létezem, hogy van saját véleményem, és ki mertem mondani, ellenben sok sikert a további fejlesztgetéshez és topikvezetéshez

-fav

[/cserf][/fülünyúl]

Ability
Beállítások -> Security -> Accept cookies: Always

Kata és a többiek: nálatok is lehet szükséges ez a beállítás.
Ability
Windows vagy OSX? Pontosan melyik Safari? Egy verziószám jól jönne.
Ability
Egyébként elnézést kérek ha nem ellenem irányult ez az általánosan rossz vélemény, de az elvonatkoztatott megfogalmazás ellenére sem így jött le. Nem itt és most a legideálisabb a lustaságról, hozzánemértésrõl és kötelességrõl beszélni. A fejlesztést lehet kritizálni, de ígéretet tettem neked és azt teljesítettem is, valószínûleg mostanra már nem lesz problémád a szavazással, szóval nem igazán érzem indokoltnak hogy nekem címezve írod le az összes rossz tapasztalatodat és az ismerõsöd hozzáértõbbnek titulált véleményét.
Gabor1990
Nekem ugyan ezt írja ki csak Safariba.

tommygear
<#wilting><#wilting>
Ability
v5.0 "Godot" rc2(101002):

- adatvédelemi leírás hozzáadása
- végtelenség szimbólum megfektette az IE böngészõket
- dximagetranform IE böngészõknél a vetett árnyék miatt
- rss-ben string escape bugfix
- leírásban soremelés és url detektálás
- validációs problémák javítása
- opciók click eseménye javítva (fatallal elhasaltak az IE-k)
- opciók min|max értékének helyreállítása a kérdészerkesztõben
- szavazat leadásakor jobb eseménykezelés
- megemelt idõlimit a hibaüzenetek elkerülése miatt
Ability
Tetszett az elõzõ hozzászólásod, mert értékes volt. Hiába csak negatívumokkal volt tele, mégis hasznosnak bizonyult, mert olyan hibákat fedett fel amivel én nem szembesültem. Azt a kommentet nem vettem magamra, ezt a kettõt viszont igen.

Egyrészt nem tudom mi alapján engeded meg magadnak ezt a hangnemet és példálózást. Ez egy hobbifejlesztés, szabadidõmben csinálom ami erõsen közelít a nullához, nincs belõle semmilyen hasznom, nem fizetnek érte, nincs kinek megfelelnem. Kizárólag önszorgalom közösségi érdekeket szolgálva. Szóval meg lehet kérni hogy javítsak valamit, de "ez a dolgod" szöveget elfelejtheted.

Másrészt ne haragudj, de nem mondanál ilyen oltári hülyeséget ha valóban értenél hozzá és nem csak az ismerõsöd félinformációiból összerakott véleményét hangoztatnád (ami nem az ismerõsöd hibája). Az IE6 egy 10 éves böngészõ, elavult, mindig is csak nyûg volt, de ennek ellenére próbáltam odafigyelni rá. Egy pénzes melónál persze én is tökélyre viszem a kompatibilitást, de egy hobbifejlesztésnél (szabadidõ nélkül) nem sûrûn foglalkoztat. Az IE7-8 már más eset, ott még van remény. De alapjáraton az összes IE böngészõ (egészen a 8-as verzióig) alapvetõ hiányosságokkal küszködik, favágó módszerekkel lehet rábírni a támogatottság javítására, de nem fogok több napot eltölteni azzal hogy manuálisan pótoljam azokat a szolgáltatásokat amikkel nem nekem kellene foglalkoznom.

A Firefoxot én egy szóval sem említettem, Chrome-ot használok. Nem szólok bele ki mit szeretne használni, egyszerûen csak megemlítettem az IE hiányosságait. Ezeket közel tökéletesen ki lehet küszöbölni, de egy hobbifejlesztésnél nem kell senkinek sem megfelelnem, én szabom a szabályokat, senki sem fizet érte, nincs belõle hasznom, ráadásul az amúgy is kevés szabadidõmbõl áldozok erre a topikra, ergo nem feltétlen ezzel fogom majdhogynem feleslegesen eltölteni az idõmet. Javítom a hibákat ha megkérnek rá, de mindketten tudjuk hogy nem kötelességem és neked sincs jogod utasítani rá.
Már nem is emlékszem,hogy milyen volt a régi. Mármint kinézetre.
Viszont arra emlékszem,hogy a régivel minden böngészõ alatt hibaüzenet volt.
A mostani viszont tökéletes.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

daeemoon
Nekem személy szerint a régi rendszer külseje valahogy jobban tetszett színvilágában.

chhaya
Nekem jobban tetszett ránézésre a régebbi verzió, átláthatóbb-kifejezõbb volt vagy nem is tudom. De ezzel sincs baj, csak egyszerûbb.
Amúgy ez nálam sokkal gyorsabban tölt be és hibaüzenetet sem kaptam még egyszer sem, úgyhogy minden okés.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Hegi90
Amúgy kurva gyors lett nálam (chrome), de eléggé csicsás + régebbi gépeken nagyon laggolhat az egész. Sok lett ez :S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
IE 9 alatt gondokat okozott a személy valódiságának megerõsítése vagy mi a fene. Már nem emlékszek 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lyukasbogrács

tommygear
Szép lett, tetszik.
Feleslegesek.
Még nem (vagy csekély mértékben) találkoztam velük.
Nem találkoztam még problémával.
Nem találkoztam még komoly hibával.
Firefox.
Érezhetõen gyorsabb lett.
Nem okoznak gondot.
Nincs problémám.
Kata
Elnézést, de oltárian irritál a "foxazisten", "használjfoxotmeratöbbiszar" dumák. Nem használok. Csináljon a programozó olyan dolgokat, ami mindenen megy és ugyanúgy néz ki. Az a dolga. Én sem adok munkám során vérnyomás gyógyszert a gyomorproblémásnak.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ne haragudj, de van webprogramozó ismerõsöm, és õ mondta, hogy ha valamit megcsinálnak, azt úgy csinálják meg, hogy minden böngészõn menjen és ugyanúgy nézzen ki. Tehát ez a "használjon mindenki foxot" szöveg nem feltétlenül vet jó fényt. Amúgy meg utálom a firefoxot. Tudom sokan istenítik, pedig egyáltalán nem olyan jó. Sok problémája van, nem kezel le jól minden javascriptet, ráadásul lassan kezeli a javascripteket, másrészrõl olyan elemi dolgokat nem tud mint pl. scrollbar dizájnolás, amit még a 10 éves IE6 is tudott. A foxra mondják hogy gyors és biztonságos. Igen ám, csak nem egyszerre. Ha bekapcsolod a biztonsági nyavalyáit, akkor olyan mint a leszedált csiga, ha meg kikapcsolod normális sebességet kapsz, de semmivel sem több védelmet mint bármely más böngészõben. Szóval a fox is szar, és nem klisésen, csak sokan elvakultan imádják és leszólják az IE-t. Pedig az én szerény tapasztalatom alapján az IE8 magasan veri a firefoxot. Tudom, hogy az IE nem a világ csodája, de hogy a firefox rosszabb nála, azt még én is észrevettem és én még csak nem is értek hozzá.
Úgyhogy azt javaslom inkább csináld meg úgy a szavazást, hogy az minden böngészõn (IE, Firefox, Opera, Chrome, Safari) ugyanúgy nézzen ki és ugyanúgy mûködjön, ha már ennyire el akarod bonyolítani.

[/cserf][/fülünyúl]

Ability
Egyébként a jobbról beúszó animáció nem a látvány kedvéért van. Ilyenkor automatikusan frissíti az eredményeket az oldal bármiféle felhasználói beavatkozás nélkül. Ez arra jó, hogy mindig a legfrissebb eredményeket lehessen látni felül az oldal újratöltése nélkül is. Az animáció pedig csak a folyamat szemléltetése miatt van jelen.
Ability
Utánanézek a hibáknak, de nekem IE7-8 alatt problémamentesnek bizonyult. Az IE6 felhasználóknak meg üzenem, hogy nem fogok támogatni egy több mint 10 éves böngészõt, ami már a megjelenése napján is elavult volt és mostanra már a Microsoft is temet.

Egyébként várom az ilyen jellegû visszajelzéseket, nem tudok mindent letesztelni, nálam nem feltétlen jelentkeznek ugyan azok a hibák. Tehát az ilyen jelentések hasznosak, de megjegyzem, mindenki jobban járna ha nem IE-t használna. Nem a klisés "szar" és társai miatt, hanem mert egyszerûen fejletlen, nem úgy néz ki a szavazás benne ahogy annak lennie kellene.
Kata
akarom mondani péhápé 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Jó a kérdõív, ez az új szavazó rendszer számomra egy kalap sz@r, elnézést, de nem tudom finomabban megfogalmazni. Ezért is nem töltögetem ki egy ideje, csak el-elolvasom a hozzászólásokat.
IE8-at használok, és be vagyok lépve a fórumra, de ha a szavazást ki akarom tölteni, mindig "A csudába! Nem vagy hitelesített felhasználó, lehet munkamenet idõtúllépés, frissítsd a lapot! :o" hibaüzenetet kapok.
A jobbról beúszó animációt is teljesen feleslegesnek tartom, valamint a régebbi sokkal gyorsabban töltött, és legalább mûködött.

[/cserf][/fülünyúl]

NEOreg3
vissza a régit

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

A külsõ...
- Szép lett, tetszik.

Az új szolgáltatások (RSS, instant archívum, stb)...
- Nincs véleményem.

A kínos hibaüzenetek...
- Még nem (vagy csekély mértékben) találkoztam velük. (Õszintén, még csekély mértékben sem).

A mûködés...
- Nem találkoztam még problémával.

Mennyire tartod kritikusnak a hibákat?
- Nem találkoztam még komoly hibával.

Milyen böngészõk alatt jelentkeznek a problémák?
- Nem találkoztam még problémával.(Többnyire FF-ot használok, teljesen jó vele, Chrome alatt is zavartalanul üzemel, IE-t nem használok.

A betöltési sebesség...
- Érezhetõen gyorsabb lett. (szvsz)

A sok animáció gondot okoz, mert...
- Nem okoznak gondot. (Sokkal szebb, esztétikusabb a topiknak eme formája, nekem tetszik.)

Ha megoldódna minden problémám...
- Nincs problémám. (És remélem ez a jövõben is igy marad...)
byzhouse
Szép lett, tetszik.
Nincs véleményem.
Még nem találkoztam velük.
Nem találkoztam még komoly hibával.
Érezhetõen gyorsabb lett.
Nem okoznak gondot.
Nincs problémám.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lacee86
Hát igen, izgalmas lehetett, h na jött egy levél, vajon ki írta, mit, vagy h én írtam, na vajon mit ír vissza a másik stb. 😊 De hát ezek az idõk elmúltak, mikor ott az e-mail, msn, telefon.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Motoroj
Ismerõsök: 11-30 ig így is szóval nem csak neten lehet ismerkedni ...

Mondjuk nem is az ismerkedés volt a téma.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Motoroj
Nem lepõdtem meg rajta hogy szinte senki nem foglalkozik postai levelekkel. Pedig annak is megvan a maga szépsége.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

ANTISZOCIÁLIS VAGYOK
1-10
1-5
0
0
11-30

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SG rock
msn:11-30
e-mail:1-5
postai levél:0
telefon:több, mint 10 ismerõssel
valós életben: több, mint 30 ismerõssel

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.