A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Spread De Love!
Szavazni jó dolog <#vigyor>#vigyor>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Röhejes, ami itt ment kampány címen, ebben nem vagyok hajlandó egy szavazat erejéig sem részt venni.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bár nem tudom minek...
Szarrá mefiztem az agyamat...
Meg persze az is igaz, hogy nagy dilemmában lettem volna, hogy kire is.. így ezt is megspóroltam magamnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem mondom meg hogy mit csináltam helyette.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Pl. nem magyarországon lakok. 😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hiányzik, hogy "nincs elõre tervezett kérdés"
Nincs véleményem.
Állandóan terrorizálnak!
A hibaüzeneteken kívül még nem volt komoly gondom.
Kellemetlen, de annyira nem égetõ számomra.
Opera, IE7-8.
Érezhetõen gyorsabb lett.
Nem okoznak gondot.
Jobban tetszene mint a régebbi verziók.
#76177: +1
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
nekem az tetszett a régi dologban, hogy kiírta mi lesz a következõ napi szavazás
Szavazás:
Szép lett, tetszik.
Nincs véleményem.
Még nem (vagy csekély mértékben) találkoztam velük.
Nem találkoztam még problémával.
Nem találkoztam még komoly hibával.
Nem találkoztam még problémával.
Érezhetõen gyorsabb lett.
Nem okoznak gondot.
Nincs problémám.
Mostanság keveset internetezem ezért sokszor csak bekukkantok és nem is szavazok. A munkátokat köszönöm.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.