A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
amúgy mi volt?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Persze itt is vannak fekete foltok, zala megye, meg a balaton keleti régiója, veszprém környéke már kicsit neccesebb a tapasztalatok alapján. De azért ezt kijelenteni, meredek.
Másik témához: nem lehet elõre megjósolni, mi lesz az ingatlanpiaccal 30 év múlva, sõt még azt sem lehet mondani sajnos, hogy a havi 50ezred akkor is még 50ezret fog-e érni. Többet valószínûleg nem. Egy szó mint száz, akkor már tudsz magadnak venni egy ingatlant, amit a magadénak mondhatsz. Hogy hol, az majd csak akkor derül ki. És ebbõl a szempontból mindegy, hogy hol dolgozol. Pesti fizetésbõl raksz félre 50, vagy vidékibõl. Közben akkor feltételezzük, hogy albiban laksz, akkor az meg pesten jóval drágább, plusz az élet is az picivel, így aztán mindkettõnél félre tehetsz 50 ezret. Mellesleg egy pesti is lemehet vidékre dolgozni, fõleg ha már van tapasztalata és jó szakember, akkor megfizetik egy vidéki nagyvárosban is már.
.: mobilize.hu :.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
anyámék azt tervezik hogy 10év múlva ausztriába vesznek házat, aztán majd nyugdíjaskorukra odaköltöznek, mert a faszuk kivan a magyar társadalommal..
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Gyere haza és élj itt a rideg valóságban.
De azt azért elárulom,hogy a ház értéke nem fog drasztikusan nõni,ha az igény a vidék házakra nem nõ meg.
Magyarul,ha nem veszik a házat,akkor kénytelenek lesznek olcsón/olcsóbban adni.Ha veszik a házakat vidéken,akkor meg természetes felmegy az áruk.Lehet,hogy 10év múlva kutyasz*rt sem fog érni a vidéki ház mert mindenki a nagyvárosba költözik.
Én 2 év alatt kb. 2,5 millát raktam félre úgy, hogy felúítottam a ruhatáram és vettem 200k-ért új gépet. Viszont nem élek nagylábon. Ehhez szoktam.
Szerintem nemsokára jön az ojró és 60-70ezerért lehet házat venni.
Ami kib*szott jó ár a belga árakhoz képest.Itt egy rendes családiház kb250ezertõl kezdõdik.
nos...ha vki elég jól keres és mondjuk el tud tenni havonta 50ezret (ami azért nem jellemzõ), akkor az 1 év alatt 600.000 Ft.
Ez ugye 30 év alatt 18millió forint. A mai ingatlanárakból kiindulva nem vagyok biztos benne,h 30 év múlva ez elegendõ lenne egy garzonra a 8.ker. leglepattantabb részén vagy akár vidéken bárhol. De majd milk erre rácáfol,ugye?<#eplus2>#eplus2>
Nekem pl. a szüleim nem tudnak majd igazán segíteni. Nekem marad az albérlet. Ez van.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
könnyebben vásárolom fel az országot
viszont hiteleseket sajnálom :|
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Illetve de, hallgathatom az embereket ezzel kapcsolatos nyûglõdéseit.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly