A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem. Egy baromság az egész. Na meg jó üzlet ez jó pár embernek.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

OrioN the S
dugtál?<#gonosz1>

amúgy mi volt?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tommygear
Igen, de nemtudom eldönteni, hogy álmodtam e vagy nem.
OrioN the S
Igen.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dartonita
Igen,igen.

immovable
Azt hiszem el, amit látok.
Marci0115
Igen, de még nem volt részem ilyesmiben.

Willenbrock
Annyiból érint hogy emiatt van tele állandóan a város tótokkal :(

autoszimulator
te hol laksz amúgy? itt nyugat-mo-n továbbra is állíthatom, hogy elõbb félek kimenni a városi éjszakába, mint a falusiba. sokkal több a kétes alak a városokban, és mint tudjuk, bajt nem csak a cigányok okoznak, nem csak tõlük kell félni.
Persze itt is vannak fekete foltok, zala megye, meg a balaton keleti régiója, veszprém környéke már kicsit neccesebb a tapasztalatok alapján. De azért ezt kijelenteni, meredek.

Másik témához: nem lehet elõre megjósolni, mi lesz az ingatlanpiaccal 30 év múlva, sõt még azt sem lehet mondani sajnos, hogy a havi 50ezred akkor is még 50ezret fog-e érni. Többet valószínûleg nem. Egy szó mint száz, akkor már tudsz magadnak venni egy ingatlant, amit a magadénak mondhatsz. Hogy hol, az majd csak akkor derül ki. És ebbõl a szempontból mindegy, hogy hol dolgozol. Pesti fizetésbõl raksz félre 50, vagy vidékibõl. Közben akkor feltételezzük, hogy albiban laksz, akkor az meg pesten jóval drágább, plusz az élet is az picivel, így aztán mindkettõnél félre tehetsz 50 ezret. Mellesleg egy pesti is lemehet vidékre dolgozni, fõleg ha már van tapasztalata és jó szakember, akkor megfizetik egy vidéki nagyvárosban is már.

.: mobilize.hu :.

Molnibalage
Jó gazadagok lehetenek a szüleid.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lacee86
A falvaknak fele már cigány, hát ezzel jó nagy ökörséget mondtál. Ott van Salgótarján, város, csomó cigány, nyugati országrészben meg Balaton környékén meg alig vannak. Meg különben is, nem ez az elsõdleges szempont, h miért nem érdemes faluban lakni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

somdav95
és ki akar itt vidéken lakni? mikor a falvaknak fele már cigány...egy 120 ezer fõs város kertesházas negyedébe lakok most, elég jó helyen, de innen a megyeszékhelytõl 20-30 kilóméterre már a franc se menne lakni, hova mégis? cigányok közé örek korodra?
anyámék azt tervezik hogy 10év múlva ausztriába vesznek házat, aztán majd nyugdíjaskorukra odaköltöznek, mert a faszuk kivan a magyar társadalommal..

immovable
Itt jobb ha kis sem jössz, mert hamar leharcollak.<#gonosz1>
Lacee86
Sztem lakást venni csak párban lehet, egyedül 1 embernek átlag esetben esélye sincs belátható idõn belül.

szabii98
Már ahol!
Itt nálunk minden békés...még...

I met God. She's black

byzhouse
mindenhol ugyanez van :) pl: Esztergomban kimész utcára Immovable bármikor lepakolhat<#zavart1>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

olvasd el még1x amit írtam,és gondolkodj

immovable
omg<#idiota>
bardocz
Akkor minek veted fel, hogy félre rak 50ezret havonta? Mert most arról volt szó.
Bruk
Városban is megtörténhet ugyanez...

Marci0115
én nemszivesen élek vidéken, sok cigány meglincselhet bármikor, rendörség is öket védi

milk4
Az utcán.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

örülök neki,ha te ellenpélda vagy arra,amit én látok

gondolj már arra,h hol laksz 30 évig,míg gyûjtesz a saját házadra...esetleg albérletben?! és ha az albit fizeted...mennyit is tudsz félretenni?

milk4
Éltem és fogok is még élni.

Molnibalage
Remek. És én mibõl élek MOST? Belgiumból nagyon könnyû iskolásként osztani az észt...

Gyere haza és élj itt a rideg valóságban.

milk4
Öregkorodra nem akarsz nyugisan élni?Unokákkal a szabadban focizni,pecázni?

Molnibalage
Remek. Csak vidéken meg nincs ehhez fizetés. Mert fõvárosi fizetésbõl a vidéki házat megevesz. És mire mész vele? Nem ott dolgozol...

milk4
Akkor meg kamatoztasd a pénzedet,na...
De azt azért elárulom,hogy a ház értéke nem fog drasztikusan nõni,ha az igény a vidék házakra nem nõ meg.
Magyarul,ha nem veszik a házat,akkor kénytelenek lesznek olcsón/olcsóbban adni.Ha veszik a házakat vidéken,akkor meg természetes felmegy az áruk.Lehet,hogy 10év múlva kutyasz*rt sem fog érni a vidéki ház mert mindenki a nagyvárosba költözik.

Molnibalage
És infláció semhol? :)

Én 2 év alatt kb. 2,5 millát raktam félre úgy, hogy felúítottam a ruhatáram és vettem 200k-ért új gépet. Viszont nem élek nagylábon. Ehhez szoktam.

csak vedd azt is számításba,h Mo. nem úgy halad,mint Belgium -.- Meg a ma gyûjtött pénz értéke az akkori árakhoz képest nem passzol majd

Lacee86
Hát max vmi Isten háta mögötti faluban kapsz ennyiért nagy házat, oda meg ki akar költözni... Inkább kisebb lakás, de normális helyen. Na meg a nagy házat fenn is kell ám tartani. Sokakat a kivagyiság vezérel, h nekem erre is telik, én megmutatom. Aztán meg 10-20 év múlva nem tudják fenntartani, vagy pedig öregkorukra képtelenek élni benne.

milk4
Ha 30év múlva is lesz forint,akkor az infláció miatt kerül majd többe.
Szerintem nemsokára jön az ojró és 60-70ezerért lehet házat venni.
Ami kib*szott jó ár a belga árakhoz képest.Itt egy rendes családiház kb250ezertõl kezdõdik.

Jó ég...senki sem veszi észre,h NEM mai árakról beszéltem. Tisztában vagyok vele,h manapság még jóféle házat lehet venni/építeni ennyi pénzbõl,de 30 év múlva már nem 18milla lesz,ami most az.

Gurren
látszik, hogy belgiumban éltek :3

autoszimulator
felénk vidéken, Ny-Mo-n ezért már egész szép házat kapsz. Családi, szép kerttel, tökéletesen megfelel. És olyan, mint ha a város széli lakónegyedben laknál, kocsival két perc a város. Távolabb a megyeszékhelytõl még olcsóbbak a házak. Szóval nem lehetetlen ez, sõt akár még könnyûszerkezetes kész házat is kapsz ennyiért, szintén város szélén. Az már bárkinek megfelel szerintem. Persze az, hogy ezt eléred 55 éves korodra, nem túl felemelõ érzés. De jobb, mint a tudat, hogy a 20 millás hiteled, mire visszatörleszted, 30 millára rúg. Ez engem nagyon frusztrálna, ezért inkább szenvednék valahol, mint sem hitelt vegyek fel. Legális lopás...

30 év múlva...olvasni tudjál már -.-

bardocz
Vidéken ebbõl olyan házat veszel, hogy beszarsz. Nagyanyám mutatott egy házat, hogy 11 millió volt. Néztem, hogy azt meg hogyan. Marha nagy, nagyon szép kerítés, talán emeletes is volt, kertben medence...
hm
nos...ha vki elég jól keres és mondjuk el tud tenni havonta 50ezret (ami azért nem jellemzõ), akkor az 1 év alatt 600.000 Ft.
Ez ugye 30 év alatt 18millió forint. A mai ingatlanárakból kiindulva nem vagyok biztos benne,h 30 év múlva ez elegendõ lenne egy garzonra a 8.ker. leglepattantabb részén vagy akár vidéken bárhol. De majd milk erre rácáfol,ugye?<#eplus2>

autoszimulator
dehogy nem lesz, csak épp akkor, mikor már megöregszel, arra kb lehet összegyûjteni egy házra, hitel nélkül.

akkor soha nem lesz saját házad...kivéve ha burzsuj családba születtél

Molnibalage
Van aki nem tud mást csinálni. Van aki szeretne saját lakásban lakni és nem idióta fõbérlõvel szopni.

Nekem pl. a szüleim nem tudnak majd igazán segíteni. Nekem marad az albérlet. Ez van.

Családon belül van devizahiteles akit érint...és az õ szerencsétlenségének én sem örülök... (egyéb okból negatívan érint)

milk4
Remélem megérte a hitelt felvenni.Családunkban alapszabály,hogy hitelt nem veszünk fel.Inkább kérünk családtagtól vagy várunk,amíg lesz elegendõ pénzünk.

Attila8805
A motorom svájci frankos 2 év alatt 1 millió plusz:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Egyéb okból pozitívan érint a gyenge forint.
könnyebben vásárolom fel az országot
byzhouse
Nem.csak,ha vettem valamit játékban :D

viszont hiteleseket sajnálom :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

milk4
Nem, vagy csak kismértékben érint az árfolyamváltozás.

chhaya
Nem érint.
Illetve de, hallgathatom az embereket ezzel kapcsolatos nyûglõdéseit.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly