A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kocsim van svájci frankon, de nem vészes a különbözet. 11 000 plusz havonta.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
DFTBA ಠ_ಠ
román menük angolra fordítása?
magyar játékosszám növekedés?
vmi érdemi fejlesztés?😄
Ikariam, Klánháború, Kings Age, Maffiózó, The-West, de már csak az utolsó maradt kapcsolattartás miatt.
I met God. She's black
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Spread De Love!
most meg már nem játszok.
amúgy nem szoktam, mert utálom, hogy csak azért nem fejlõdhetek, mert napi X dologra vagyok korlátozva és egy bizonyos szint felett általában már csak pénzzel tudsz kellõképp érvényesülni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Melyik böngészû alapú játékban veszel részt?
- Travian.
- Bitefight.
- Maffiózó.
- Shakes and Fidget.
- Erepublik.
- Ikariam.
- Azt se tudom mik ezek.
- Egyéb.
- Nem érdekelnek ilyesmik.
- Egyszerre többel is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Gladiatus,Travian,meg valami vérfarkasos akármi,nem jut eszembe a neve,jópár éve volt már az.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-nem zavarnak
-teljesen joggal teszik
Ehelyett a te változatod mit tegyünk azokkal akik sírnak a kérdések miatt?Kb így néz ki:
-ban
-bann
-bannn
-buta kérdés
-buta kérdés,nem szavazok
Magyarul trollkodás....
Beküldök valamit aztán teljesen mást fogok viszontlátni annak értelme nincs