A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden egyes félretett forintnak meg lesz a helye majd idõvel, de minél többet sikerül félrerakni annál jobb...
Az miért nincs felsorolva, hogy azért, hogy gyûljön, és esetleg késõbb be lehessen fektetni valamibe?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Most gyógykezelésre.
Jövõ héten inkább gimis prostira fogok gyûjteni.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de a végén mindig mûszaki cikkre költöm
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nem gyûjtök semmire. Van bizonyos összeg lekötve biztosítékként, fizetem a lakás s kocsi részletet, rezsit, "életet".
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
sokat elmélkedtem (nem józanul 😄DD) azon, hogy mivan, ha az álom a valóság és a valóság az álom? vagy csak le vagyunk fagyasztva egy kapszulába és folyamatosan álmodunk aztán amikor meghalunk az a kiolvasztás és az eddigi életed csak egy felkészülés volt a valódira amit olvasztás után élsz le? kurva sci-fik D:
minden egyes ébren töltött perccel.
De a szellemekben valamiért hiszek... nem akarok, de nem tudok nem hinni:S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Igazából szkeptikusként állok ezekhez a para dolgokhoz, hiszem majd ha láttam a saját szemeimmel...
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
(Oké, hülye poénok off <#vigyor>#vigyor>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A lipcsei nagy álmoskönyv szerint: hal jegyzi, hogy õrizkedj a házasságtól.
#76588<#mf1>#mf1>
anno 1987
1:14-2:05 <#hehe>#hehe>
(gondolom +16 a finom hangzás miatt)
nézd meg az álmoskönyvben
Viszont egy különös álmom volt ma este. Én voltam a võlegény és az esküvõm volt amikor a menyasszonyt hozták akkor kiderült, hogy az egy hal(ponty).
Ja és egyik haverom meg elõtte feleségül vett egy valódi csirkét. Ez mit jelenthet??
anno 1987
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
De az a 6 ember elmondhatná, hogy mi volt az, mert szerintem ha az erõs átlagot nézem meg amit gondolok az a 6 embernek a 90% az tuti hogy csak beképzelte vagy van magyarázat arra ami történt vele, de azért leírhatná, hogy mi az, konkrétan is .)
fry day fry day sálálálláláá
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem zárom ki, hogy van, de engem eddig hálisten elkerültek az ilyesmik.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tegnap aludtam ágyamban, zajra ébredtem, majd két kis szürke nagyszemû lény egy fénnyalábbal elragadottaz ablakon át. Aztán az ûrhajójukon telepátiával azt mondták ne féljek, majd õk vigyáznak rám. Majd jól lebénítóttak és szétkúrták a seggem, azt mondták hamarosan az egész emberiségre ez vár, mindenkit seggbekúrnak. Aztán egy képszakadás után alsógatyában egy mezõn ébredtem 10 km-re lakhelyemtõl, egy Tom Cruise babával a kezemben. A rendõrségen még a seggem is megmutattam, mint bizonyítékot