A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom még, csak félreteszek, amennyit tudok...

Minden egyes félretett forintnak meg lesz a helye majd idõvel, de minél többet sikerül félrerakni annál jobb...
Hegi90
Egyébre.
Az miért nincs felsorolva, hogy azért, hogy gyûljön, és esetleg késõbb be lehessen fektetni valamibe?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

0Fritz0
Múlt héten egyetemista prostira.
Most gyógykezelésre.
Jövõ héten inkább gimis prostira fogok gyûjteni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

OrioN the S
(Y)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

N1ggA
Sörre

Spread De Love!

Marci0115
egyéb

jogsira

Dzsini
Hûtõre gyûjtöttem, de leverték és szétszóródott a konyhában. Azóta tévére gyûjtök.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

NEOreg3
úgy különösebben semmire

de a végén mindig mûszaki cikkre költöm

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

OrioN the S
+ mûszaki cikkre.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
"gyûjtök" tanulásra.

89
Fényképezõre, aztán egyetemre, aztán családra/házra

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Willenbrock
Motoros vizsgára,aztán valami klasszikus motorra,pl 250-es Jawa-ra.Utána a kérót is fel kéne újítani,parkettázás,festés.

dartonita
Semmire.

immovable
Üres.

Nem gyûjtök semmire. Van bizonyos összeg lekötve biztosítékként, fizetem a lakás s kocsi részletet, rezsit, "életet".
Egyéb: ha félre tudok tenni, akkor az házra,autóra,nyaralásra,tanulásra megy...

Molnibalage
Nem tudom. Rakok félre. Sokat. Saját lakást venni jelen pillanatban szerintem õrültség, hitelt felvenni nem fogok. Elszórni meg nem fogom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S
lehet 😄

sokat elmélkedtem (nem józanul 😄DD) azon, hogy mivan, ha az álom a valóság és a valóság az álom? vagy csak le vagyunk fagyasztva egy kapszulába és folyamatosan álmodunk aztán amikor meghalunk az a kiolvasztás és az eddigi életed csak egy felkészülés volt a valódira amit olvasztás után élsz le? kurva sci-fik D:

Lyukasbogrács
lehet, hogy egész életünk, csak valakinek egy pszichopata álma :C

nézõpont kérdése, szerintem az egész élet paranormális 😄
minden egyes ébren töltött perccel.
Igen, de még nem volt részem ilyesmiben.... pontosabban... már álmodtam meg párszor bizonyos dolgokat... nagyim pedig mindig megálmodja a jövõt (általában családtagok halálát:/)
De a szellemekben valamiért hiszek... nem akarok, de nem tudok nem hinni:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem, de már várom a pillanatot...

Igazából szkeptikusként állok ezekhez a para dolgokhoz, hiszem majd ha láttam a saját szemeimmel...
Sickness
Egyszer régen idéztünk szellemet és ahogy elment becsapódott az ajtó.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Lyukasbogrács
nézõpont kérdése, de biztos, hogy nem normális.

Marci0115
a tegnapi szavazáshoz éppen passzol ez a kép:

Motoroj
Az UFÓ-k is paranormális jelenségnek számítanak?

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

tigeroo
akkor még nem cípoltam 😛

de jogos, mostmár ráfoghatnám erre 😊
0Fritz0
Valóban, teljességgel érthetetlen...

(Oké, hülye poénok off <#vigyor>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

tigeroo
nekem volt olyan hogy horgászás közben láttam 1 cikázó fénygömböt az éjszakai égbolton, tuti hogy nem mûhold volt mert közelebb volt jóval a felszínhez... meteorológiai ballon se lehetett, de passz... hát nemtudom mai napig hogy mi lehetett
jhetedikj
Azt írja, a csirke szerencsét jelenet, viszont a hal:

A lipcsei nagy álmoskönyv szerint: hal jegyzi, hogy õrizkedj a házasságtól.

#76588<#mf1>

anno 1987

0Fritz0
Semmi gond, ímhol egy filmtörténeti válasz:
1:14-2:05 <#hehe>

(gondolom +16 a finom hangzás miatt)

OrioN the S
érdekes. (😄)

nézd meg az álmoskönyvben

jhetedikj
Nem hiszek.

Viszont egy különös álmom volt ma este. Én voltam a võlegény és az esküvõm volt amikor a menyasszonyt hozták akkor kiderült, hogy az egy hal(ponty).
Ja és egyik haverom meg elõtte feleségül vett egy valódi csirkét. Ez mit jelenthet??

anno 1987

OrioN the S
ok.

én megtartom magamnak a tapasztalataimat...magánügy

OrioN the S
csak mondjuk azért lennénk kiváncsiak, hogy tudjuk miben hiszünk... szóval nem felesleges kifejteni.

felesleges kifejteni...aki hisz benne,az enélkül is hisz,aki meg nem,az kötözködne vagy megmagyarázná vmi ugyanolyan valószínû magyarázattal,mint amilyen valószínû,h õ téved...mindenesetre továbbra sem hinne

byzhouse
Mikor visznek már el az UFO-k? 😞

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Én mindig várom, hogy valami meggyõzzön, de eddig bármi, ami kicsit is furcsának tûnt, megmagyarázható volt racionális módón. Nemrég láttam a Paranormal Activity címû filmet, és egyszerûen még félni sem tudtam rajta igazán.
Megtörhetetlen
Én még nem tapasztaltam de szívesen tapasztalnám ,persze nem olyan telepakolom a gatyát stílusban hanem valahogy úgy hogy nem ijedek meg csak látok valamit ami remélhetõleg nem az elmém szüleménye és derül ki rólam hogy megzakkantam hanem valami real experience 😊

De az a 6 ember elmondhatná, hogy mi volt az, mert szerintem ha az erõs átlagot nézem meg amit gondolok az a 6 embernek a 90% az tuti hogy csak beképzelte vagy van magyarázat arra ami történt vele, de azért leírhatná, hogy mi az, konkrétan is .)

fry day fry day sálálálláláá

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lyukasbogrács

but i can't <#bdead>

chhaya
Hát mittomén.
Nem zárom ki, hogy van, de engem eddig hálisten elkerültek az ilyesmik.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

0Fritz0
Hittem ezekben a dolgokban, amíg éltem...

Doomista
Asszem igen...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NEOreg3
már nem hiszek a mesékben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
igen, nem volt benne még részem, ill nem tudom eldönteni, de nem is nagyon várom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
:A?SDAD:_?A:_D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

immovable
True stroy a gumiból.<#idiota>

Tegnap aludtam ágyamban, zajra ébredtem, majd két kis szürke nagyszemû lény egy fénnyalábbal elragadottaz ablakon át. Aztán az ûrhajójukon telepátiával azt mondták ne féljek, majd õk vigyáznak rám. Majd jól lebénítóttak és szétkúrták a seggem, azt mondták hamarosan az egész emberiségre ez vár, mindenkit seggbekúrnak. Aztán egy képszakadás után alsógatyában egy mezõn ébredtem 10 km-re lakhelyemtõl, egy Tom Cruise babával a kezemben. A rendõrségen még a seggem is megmutattam, mint bizonyítékot
OrioN the S
de monnyátok má' el, hogy mi volt az 😊 érdekel...

Igen, már volt ilyenben részem.