127612
  • Lacee86
    Normál. Nem jó az, hogy ha gagyi könnyű megoldani, viszont a sok sikertelenség meg elveheti a játékos kedvét. Az is jó, h ha pl. egy adott küldetésnél vagy résznél többszöri (pl. 3x-i) sikertelenség után felkínálja a játék csak arra a részre az eggyel könnyebb fokozatot.
  • Nirz
    Igen az állítható nehézség legtöbbször = casual játék
  • molnibalage83
    Állítható nehézség, de olyan módon, ami sajnos nem jellemző sehol. Az ,hogy igazi HC játék is lehessen egy tök casual beállítással szemben.
  • kamionosjoe
    Noormál.

(már régen küldtem be kérdést, de most írtam egyet)
  • Fbn Lx
    normálon játszom mindent
  • Fbn Lx
    ja, hát három meccs esetén kétlem hogy bármelyiket kihoznák döntetlenre
    talán a negyedikkalapos csapatnak rúgnak egy gólt majd max
    kibaszott jó focielemző vagyok úgy érzem
    Utoljára szerkesztette: Fbn Lx, 2015.11.21. 01:36:19
  • benőmenő
    Szeretem, ha lehet játék közben állítani. Bár általában normálon kezdek mindent, de ha túl könnyű, akkor újrajátszás nélkül folytathatom hardon, ha pedig túlbecsülöm magam, akkor elég sokáig fogok próbálkozni, mielőtt megalázom magam a nehézség lejjebb vételével.
  • molnibalage83
    ...
  • Freeda Krueger
    Nem érdekel..
  • Jim Morrison
    Szerzünk pontot/pontokat, de ez nem lesz elég a csoportból továbbjutásra.
  • pxxl
    Leszarom
  • BaliBoy
    Senkinek ne legyenek rózsaszín felhős vágyálmai:
    "Mindenkitől kikapunk a csoportban, és 0 ponttal távozunk."
  • Lacee86
    6 db 4-es csoport van, mindenki játszik mindenkivel csoporton belül egyszer, tehát egy ország 3 csoportmeccset játszik. Az összes csoport első 2 helyezettje, valamint a 6 csoportharmadik közül a legjobb 4 is továbbjut a nyolcaddöntőbe. A csoportokat 4 előre meghatározott kalapból húzzák (1,2,3,4. kalap erősség szerint, az 1. a legerősebb, a 4. a leggyengébb kalap), nyilván azért, hogy nagyjából egyenlően alakuljanak az erőviszonyok minden csoportban (ez persze valójában lehetetlen, hiszen a kalapok határait valahol meg kell húzni). Magyarország épphogy, de bekerült a 3. kalapba, így -papíron- lesz nála egy gyengébb ellenfél a csoportban. A selejtező során persze láttuk, hogy a valóságban kialakult sorrendek sokszor köszönőviszonyban sem voltak a kalapok erősségével... Meglátjuk, én bizakodok, nagyon szerencsés sorsolással és egy ottani összeszedett játékkal nem tartom kizártnak, hogy továbbverekedjük magunkat a legjobb 16 közé.
  • ocskoszilard
    nem érdekel a foci
  • Jeffjohnson
    Nekem nincs semmilyen elvárásom az eredményekkel kapcsolatban. Ami számomra fontos, hogy hajtsanak és szántsák fel a pályát. Innentől, hogy kijutottunk minden győzelem ajándék.
  • kamionosjoe
    Megnyerjük, aranyérem. Aki mást mond nem is igazi magyar, mehet be holnap a hivatalba és adhatja vissza az állampolgárságát. Egyébként nem nagyon érdekel a foci. :)
  • Fbn Lx
    hány csapat van egy csoportban, és hányszor játszunk egy csapat ellen?
    ettől függ a válaszom igazából.
    ha elég sok meccset játszanak, akkor lehetségesnek tartom, hogy egyet megnyernek.
  • molnibalage83
    Talán lesz egy X vagy egy nagyon szerencsés győzelem, de semmi több. A norvégok elleni idegenbeli győzelem csak mázli volt. Ha a 3. percben bemegy, akkor vége a dalnak.... A gólt érő megmozdulásból csak a kapus bénázása miatt volt gól, említésre méltó helyzet nem volt. A norvégok a hazai első gól után adták fel talán már fejben...
  • Lacee86
    Szerzünk pontokat, de ez nem biztos, h elég lesz a továbbjutásra. Hozzá kell tenni, hogy a 3. kalapból várva a sorsolást, lehet esélyünk. A december 12-i sorsolás után lehetünk okosabbak az esélylatolgatást illetően. Szerencsés sorsolással meglehet a nyolcaddöntőbe jutás akár egyetlen győzelemmel is. Ha ez sikerülne, az már persze mindenképp bravúr számba menne.
  • mrzed001
    Jogos, folyton keverem a kettőt.
  • ManoNegra
    Csak annyit írnék, hogy nem Budaházi, hanem Toroczkai Ásotthalom polgármestere.
  • mrzed001
    A határzárról elég nehéz politika mentesen, de próbáljuk.
    Története ugyebár elég vicces, (az a bizonyos) Budaházi György (aki Ásotthalom polgármestere, lent délen határ menti település) felvetette (mert rajtuk át vonult a migránshad), a Jobbik támogatta. Viktor leszögezte hogy ő amíg ott van soha a b.dös életbe nem lesz határzár.
    Aztán 2-3 hónap durva blama múlva rá kellett jönnie, hogy mégis kell (na nem bevallotta, hogy tévedett -nagy vezír nem tészen ilyet-, hanem mintha saját ötlete lenne). Azt most hagyjuk, hogy mennyibe került, és hogy miért jócskán többe, mint kellett volna. De legalább megépült (egy kis része).
    Ismét az egész internet ezen röhögött, itt is volt a humiari-ba a "bevándorlók titkos terve" képecske, hogy akkor szépen K és Ny-ról kikerülik az illegális bevándorlók azt a kis szakaszt. És így is lett. Viktorunk megint égett, mint a szalmakazal.
    De legalább rákényszerítette a kerítés építésének folytatására. Ez persze még nem volt elég, hisz következőnek azon röhögött az egész internet, hogy Viktor őrizetlenül hagyta a kész kerítést (Jobbik már ekkor 2 hónapja nyomta, hogy tegyék büntetendővé az illegális határátlépést), és jött is a következő poénos kép, mégpedig a bevándorlók titkos eszközéről, az 500 Ft-os drótvágóról. Használták is, szépen vágta a jó magyar (spanyol? egyes hírek szerint) szöges(penge)drótot.
    Viktorunk újabb égését követően végre elfogadtatta az illegális határátlépést büntető törvényt (sajátként beadva, mint mindig mindent természetesen), sőt megfejelte a kerítésvagdosás büntetőjogi tételével (ezt nem tudom ki súgta neki, talán a honvédelmi tárca elégelte meg a sok kerítésjavítgatásra fordított katonaidőt).
    Na innentől kezdve kezdett apadni az országunkon átvonuló bevándorló áradat, vették az irányt az akkor még igencsak nagy arc Horvátok és a Szerbek felé.
    Ha jól emlékszem Horvátok vigyora 3 nap alatt hervadt le.
    Az idióta osztrákoknak egy kicsit tovább tartott, de ott is épült már, és épül még a további kerítés.
  • molnibalage83
    Én mi az emoticonod célja..?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.14. 23:47:25
  • ManoNegra
    Elég egyhangú a szavazás!!
  • kamionosjoe
    Eleinte nem tetszett, de már látom hasznos. Bár én nem azt mondom mindenkit ki kell zárni de aki bemegy az országba az legalább valamilyen formában essen már át egy ellenőrzésen/regisztráción. Egyébként a osztrákok is most kezdtek el építeni egy 25 kilóméteres kerítést délen.
  • Lacee86
    Az nem vallás, amit a terroristák csinálnak. Azok egyszerűen elmebeteg gonosztevők.
  • molnibalage83
    Egy kinti repszimes fórumon az a szarkasztikus komment hangzott el, hogy pont az az baj, hogy egyes vallások imái okozzák a gondot. Félelmetes, hogy a techikai civilizáció ellenéri, ami körülvesz minket olyan marhaság nevében, mint a vallás mi zajlik.
  • Lacee86
    :(

• molnibalage83
    ....
  • molnibalage83
    3-4.
    Csónakházba, bár nem jártam ott 2 év alatt kétszer sem, röpi a cimborákkal és Mérnök Kamarai tagdíj a cég által.
  • Fbn Lx
    náj
  • kamionosjoe
    Igen, fidesz.
  • Blum
    Igen, 1-2 helyre.

Horgászegyesület.
  • cenobite
    Mióta eladtam a bogaram azóta nem.
  • mrzed001
    Volt egyesület vízilabda, kajak, kenu, kosár, sportlövő, pingpong, majd tenisz pályabérlés ... úgy kb ebben a sorrendben.
    Rég.
    Ma már semmi.
  • SötétBarom
    Heti 1 bowling meccs költségét végül is tekinthetjük annak... :D
  • molnibalage83
    ...
  • molnibalage83
    Elfogytak a kérdések, tessék küldeni be újakat.
  • Dzsini
    Leszoktam arról, hogy törésekkel szórakozzak. Ráadásul itt van ingyenes alternatíva, ami minden funkcionális igényemnek megfelel. Ha nem lenne, megvenném.
  • benőmenő
    Első dolog a win telepítés után. Már csak megszokásból is Windows Commander óta.