127612
  • Blum
    Ritkábban, mint 1 év / gyakorlatilag soha.

Egyszer fordult elő, hogy egy 100+ oldalas dokumentumot nyomtattam ki, igaz A5 méretben. Még pár évvel ezelőtt hozzám került egy régi Sony erősítő hibátlan állapotban, gyári (1987!) dobozában és bontatlan tápkábellel meg minden gyári kacattal de a manualja nem volt meg. Szerencsére megtaláltam neten az egészet PDF-ben, úgyhogy elvittem és csináltattam egy gyárihoz hasonló füzet szerű cuccot. 120 oldal körül volt.
  • Lacee86
    Évente párszor. Vizsgákra kinyomom a cuccot, ha olyan mennyiségű tanulnivaló van, laptopon lesni a betűket nem olyan jó.
  • Fbn Lx
    még soha nem nyomtattam ennyit szerintem, pár alkalommal nyomtattattam ennyit másokkal régebben
  • molnibalage83
    Éventa talán egyszer, ha átlagolok.
  • kamionosjoe
    Szerintem sose csináltam még ilyent, egyszer kellett egy könyvet beszkennelnem és utána azt kinyomtatni, de az se volt 100 oldal tuti.
  • molnibalage83
    ...
  • molnibalage83
    Küldtem be kérdéseket, de más is megbombázhatja a listát.
  • molnibalage83
    Eldönthetetlen kérdés, ezt még hazaárulásnak sem lehet nevezni. Én nem tudom hazaárulának nevezni azt, ha valakit halálra vernének, ha nem beszél és inkább beszél...
  • Fbn Lx
    attól függ, ki lenne az ellenség, ha például izland, akkor szívesen átállnék
    amúgy a kérdés nyelvtani dimenzióiban találtam némi kivetnivalót
  • Jaffa 2843
    Kimondani (leírni) baromi egyszerű, az biztos. :D Gondolod, hogy ért volna bármit is az életed? Nekik biztos nem. Ők majd kinyírnak és hozzák a következő balekot aki talán mindent elköp. Ha egyetlen fogoly lennél és csak te tudnál bizonyos dolgokat, akkor más a helyzet, de háborúban max magadat nyiratod ki és ők is elérik a céljukat.

Egyébként meg nyilván nem lehet így monitor mögül megítélni, hogy mit reagálna az ember. (Genfi egyezmény meg csak akkor véd meg, ha tudnak rólad. Ha eldugnak egy sötét szobába úgy, hogy azt se tudják a körülötted lévők, hogy léteztél, cseszheted.)
  • kamionosjoe
    A Genfi egyezmény alapján ilyen nehezen fordulhatna elő. De ha visszahelyezem magam a múltba mondjuk a II. világháborúba, akkor sem árultam volna el soha semmit az ellenségnek ha fogságba esek, sőt inkább fals információkat adtam volna, hogy a saját csapatoknak így is segítsek.
    Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2015.12.02. 16:42:44
  • molnibalage83
    ...
  • Motoroj
    Nem zavarna, de nagyon megfogja a gépet.

Bár már most ott tartunk, hogy nem csak a gif-ek indulnak el magu(?n?)któl, hanem valahol a sima videók is.

Egyébként lehet hogy én maradtam le valamiről, de a gif-ek már elég rég óta így működnek, nem?
  • Bazsalusz
    Semmi bajom velük, többnyire pc-n netezek, a telefon másra való.
  • Dzsini
    szerintem aranyosak:
  • Fbn Lx
    kivágom őket a monitorból
  • Lacee86
    Hülyeségek, nekem ne induljanak el, ha nem akarom. Csak klikkelésre szabadna engedélyezni a lejátszásukat.
  • molnibalage83
    ...
  • Dzsini
    És le is csapták :)
  • molnibalage83
    Még nekem sincs és, ha lesz, akkor sem fogom szerintem túl gyakran használni. Saját kocsim nincs (lehetne), cégest is ritkán kell vezetni, mert vannak akik tudnak és szeretnek is.
  • Lacee86
    Nekem sincs, sok ismerősömnek nincs, vagy ha van is, nem vezetnek, mégsem elveszettek. Akkor most hogy is van?
  • Calver
    magas labda... magas labda...
  • kamionosjoe
    Mai világban akinek nincs jogsija az eléggé elveszett ember.

Ha kiderülne beteg vagyok és látnám magamon, hogy veszélyes lehetek másokra nézve akkor nem vezetnék többet.
  • molnibalage83
    Mert lusta voltam szerkeszteni a kérdést.
  • Jeffjohnson
    Olyan opció miért nincs, hogy felelősségteljesen döntenék és nem vezetnék többet?
  • Fbn Lx
    beleszarnék egy árokba és körbetáncolnám
  • SötétBarom
    Megoldanám, hogy legyen.
  • Dzsini
    Vicces, hogy az egyetlen "nincs jogsim" is úgy kezdődik, hogy "még..."
    Mintha elkerülhetetlen lenne.
  • chhaya #123617
    Nem vágna földhöz, utálok vezetni és nem is szoktam.
  • pxxl
  • molnibalage83
    ...
  • SötétBarom
    Hardcore(hajtépő nehézség,csak komoly időbefektetés árán végigvihető és hosszas próbálkozás után)

• kamionosjoe
    Írtam neki levelet, nézze meg.
  • Dzsini
    Addig is az sg.kreatura.hu -n legalább meg lehet nézni.
    És lehetne szólni a hostnak, hogy van-e lehetőség átköltözni https alapú szavazómotorra. A fórumot ha jól látom látogatja.
  • pxxl
    mert megteheti...

btw eddig is ez a script futott, csak a https miatt nem szeretné a Pöngésző engedni...de whatever...
  • kamionosjoe
    Nem hetek óta, hanem hónapok óta inkább. :D
    Amúgy rányomsz a sárgára, hogy blokkolás feloldása és akkor látod.
  • Fbn Lx
    miért nem?
  • Kata
    OK, mixed content-et nem fogok engedélyezni.
  • molnibalage83
    Semmilyen böngészőben nem látszik, amíg nem engedélyezed manuálisan. Lásd itt.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.22. 14:24:35
  • Kata
    Gondoltam szólok, hogy a szavazós blokk Chrome-ban és Operában hetek óta nem látszik. SSL insecure probléma van a dolog mögött.