127612
  • commissioner
    ideális nyaralás:
    nappal: teljesítménytúra egy szép hegyvidéken
    éjszaka: Sex & Drugs & Rock & Roll :D
  • 89
    Bebarangolom a várost/falut/vidéket
    Süttetem magam és pancsolok
    Utána ki sem mozdulok asszonykával :D
  • Motoroj
    Engem meg pont a város meg az épületek érdekelnek. Süttetni tudnám magam itthon is.

„Házakat látok itthon is...”
    Egyébként nem hiszem hogy házakat akarnának nézni. Ha mégis akkor neked adok igazat.
  • morcosqtya
    Utóbbi 11 évben nem nyaraltam, de ha júliusban megyünk akkor valószínűleg barangolunk a városban, fürdünk, esetleg valami túra light...
  • MR ME
    süttetem magam a napon és pancsolok, meg vedelem a sörtöt ipari mennyiségben
  • Metalmilitiakid
    Bebarangolás értve itt, hegyek barlangok hasonlók.
  • Metalmilitiakid
    Bebarangolom a környéket és megnézem a látnivalókat.
    Süttetem magam a napon és pancsolok.
    Nincs annál idegesítőbb számomra, mint amikor kitalálják, hogy menjünk múzeumba meg nézzük meg milyen szép a város meg az épületek... Kit érdekel ? Házakat látok itthon is...
  • tenkenorman
    Ha nyaralok.... Szeretek egyedül bóklászni és felfedezni, ismerkedni esetleg az marha jó. De szívesen megyek haverokkal bulizni, sőt még múzeumba is ha van. Napozás, fürdés szal minden ami jó.
  • Ic3 m4n
    És még sok egyéb dolgot is, amit hsz-ban leírok:
    munka, haverokkal trógerkedünk, lemegyünk nyaralóba
  • kakimakifsz
    Porosz stílusban nyomják. Hasonló rokonokkal rendelkezem....
    Egy kis ezzel-azzal keverni kell a kávéjukat máris lazábbak lesznek.
  • Zoli007
    Üres. Egyrészt nem járok nyaralni, másrészt ha járnék, akkor azt csinálnám amihez kedvem van. Minden opcióból egy kicsit. Sosem értettem azt, hogy a pl. rokonok elmennek nyaralni, akkor minden percük be van osztva. Az nem nyaralás, baszki.
  • kakimakifsz
    Random.
    Ami jön
  • NEOreg3
    netezek, ha nincs wifi, animét/filmet nézek
  • Adaaam
    Pihenés
    Süttetem magam és pancsolok a Balatonban (strandot utálom)
    Buli
  • tigeroo
    tya, benéztem :)

btw évek óta nem nyaraltam, szal max. ilyen 1 napos kirándulások, vagy hétvégi lófaszok voltak, szal:

buli
    strand
    városnézés/túrázás
  • SötétBarom
    Te melózol, ha nyaralsz? Nice.
  • tigeroo
    meló

alig várom a szorgalmi időszakot, akkor van a legtöbb időm, és amúgy is: vénasszonyok nyanya
  • SötétBarom
    Süttetem magam a napon és pancsolok. majd>
    Ki sem mozdulok a szobából az asszonykával / urasággal. majd>
    Egyéb: gecijókat eszem.
  • Cat 02 #87796
    Süttetem magam a napon. Régen inkább múzeumos, kirándulós volt, de ez kényelmesebb :)

#87793: Paint.NET ?
  • Szavazó roBOT
    Használsz illegális szoftvert? ==>> Mivel töltöd el az időt ha nyaralsz?
  • Motoroj
    Milyen az a megszokottól eltérő rendszerű játék?
  • kifli
    bazzeg rosszul szavaztam, -1 az oprendszerből, mert most jutott eszembe hogy ez már az eredeti win7-em, msdna-ról :D

amúgy képszerkesztőt, és irodai csomagot használok "lopottan" (tulajdonképpen nem loptam, az eredeti oldalról szedtem le, csak a próbaidőt hosszabbítottam meg :D). PS és M$ office, ha ms office nem lenne törten open office-t használnám, másik gépen használom is, ide nem is értem miért ezt tettem fel :)

Photoshopot nem tudom mivel helyettesíteném, gimp elég fapados :/

A többiből ingyenes, kivéve játékokból, ott amivel játszok (css, arma2, lfs, tdu2, tf2, killing floor, gmod) mind eredeti, mivel mind multiplayeren alapszik, és fasznak van kedve szívni a törtszerverekkel, tungle, hamachi és társai szarokkal.

Meg ezek nem olyan drága játékok már (főleg, hogy css pl 1200 óra játékot adott már az áráért cserébe).

Néha 1-1 játékot letöltök, de max 1x játszok velük, ritka az olyan játék, amit letöltök, és több alkalommal is játszok vele (homefront talán kivétel volt, mert azzal 2x játszottam :D). Így ez nem minősül használatnak, legalábbis szerintem :)

Igazából nem szeretek a megszokottól eltérő rendszerű játékokkal elkezdeni játszani, főleg multiban nem...
  • morcosqtya
    AI kikapcs, problem solved. :)
    Hatékony karakter volt ezért szerettem volna ha marad.
    Na OFF OFF.
  • Motoroj
    Melyiket?
  • Calver
    ööö... mert megkér hogy várj egy napot, és majd azután jön vissza? vagy valami más volt ott?
    mondjuk őt én nem vittem (csak amíg lecsaphattam pár Harpert és felmarkolhattam Ring of Wizardry-t), főleg kontinuitási okokból (na meg mert rühelltem), mivel első részben nálam Monty és Xzar áldozatául esett
  • morcosqtya
    nem sok.. wizardry7-hez képest.. :)
    csak egy hülye bug miatt a kikötő district-ben a kocsmában folyton kilépett Jaheira a csapatból, és nem lehetett visszahozni, visszatöltéssel sem, na azon felcsesztem magam, és leszedtem.
  • Calver
    sok az a 200 óra játékidő? (első résszel együtt +100 óra)
    amúgy megy
    IWD2 és Planescape: Torment játszhatatlan egyedül modern rendszerek egy részén (villog a fog of war), de ott is nvidia kártyák asszem amik bekavarnak.
  • kakimakifsz
    Hát megcrackelhetnéd az Ansys-omat is:), mert eddig nem sikerült telepíteni.
  • Molnibalage
    Nem tudom, lehet hogy megy. Nem tervezem kideríteni. Én addig használok régi oprendszer, amíg csak lehet.
  • Motoroj
    Sok minden megvan legálisban is, de inkább crackelek, nekem egyszerűbb mint aktiválgatni.
  • morcosqtya
    Baldur's Gate II nem megy Win7 64 alatt?
    Megvettem anno, még xp32 alá, majd win7, most meg 64 van és még mindig nem játszottam végig..

Most fent van a CS, de egyszerűen nem tudtam "végigjátszani"..
  • Cat 02 #87783
    Mire kell ultimate amire az ingyé' verzió nem elég ? :o
  • Lacee86
    Rá van pörögve az egérre. :DD
  • Lyukasbogrács
    milyen válaszokat? amiket a macskám írt?
  • Kata
    Köszönjük, a válaszokat továbbítjuk a BSA-nak IP címekkel együtt. ;)
  • Molnibalage
    Nem értek ilyesmihez. Ha ennyire egyszerű lenne, akkor más nem szenvedna annyi az újabb OS-sel és egyes VGA kombinációval.
  • Dzsini
    Virtuális géppel is bőségesen elfutnak, azzal könnyebb dolgod lenne szerintem.
  • Molnibalage
    Nincs régi gépem, de ha lenne akkor sem tartanám meg. Nem raktár a szobám. Örülök, hogy egynek van hely.
  • NEOreg3
    minden legális

5 millió felett
  • kakimakifsz
    Játszd a régi gépeden.
    Ha még megvan........
    Emusoft ez ügyben nincs?