127612
-
KaBuTo666 #88014 Úgy látom sok codos jár ide. -
Szanitéc lennék. -
Egyébként jobb volna, ha a politikusaink/királyaink/hadvezéreink vonulnának az első sorban ahogy régen és nem hátulról nyomogatnák a gombokat, egyből megcsappanna a háborúk száma. -
Hehe, csak nyomorult bokorugró nem akar lenni senki.
Persze, Patton is megmondta, a háborúnak nem az a célja, hogy meghalj a hazádért... -
spiczi91 #88010 A Magyar Királyi Haditengerészethez csatlakoznék. :D -
clio1616v #88009 nem szeretnék lenni másmilyen akkor se, így vagyok jó ahogy vagyok... -
aha a másik oldalán pedig csíkos vadmalackák :)
(tilos meglőni őket) -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
vmi főmufti, aki jó messze van az egésztől, és osztja az észt. -
Legjobb élményeim az ottani 64 fős pályán eltöltött kétszemélyes párharcokról szóltak:D
Filmet lehetett volna csinálni róla:D -
a bf pont másról szól,épp ezért lennék én...tankos:) -
és a Battlefieldesek:)
-
Ez te vagy? (mármint az elsütő billentyű innenső oldalán?) -
"Hogyha katona lennél, milyen szeretnél lenni"
egyeb: Sertetlenul tulelo -
pyro -
Amikor mindenki folyamatosan a kocsmában döglik?
Már rég teljesült a vágyad. :) -
én már azt várom mikor lesz a jericho sorozathoz hasonló világ :D -
egyéb: én lennék az aki megtiszteli a helyi csajokat mert az is nagyon fontos (elrettentés)
-
Tűzérséghez csatlakoznék. -
Vezérkari tiszt, aki háborúba küldi az embereit és jól megdugja odahaza magányos asszonyaikat, majd olcsón felvásárol vagyontárgyakat, ingatlanokat.
A háború kemény dolog... :) -
tökéletes -
egyébként ha már választani kell akk én is mesterlövész, bár a magam alá hugyozás-szarás nem biztos hogy tetszene, meg amúgy az egész háborúsdi sem, de az má mindegy -
Tábornok egy kényelmes fotelben xD -
nem akarnék katona lenni. ha mégis, akkor a mesterlövész
közelebb állna hozzám -
Blum #87990 Felderítő :) -
Pedig a logóm mást mond:) -
Mesterlövész -
Egyértelműen valamilyen pilóta. Mindig is vonzott a repülés. -
Logód alapján valahogy sejtettem, hogy nem szanitéc.. :) -
Egyéb: nem lennék katona. -
Vadászpilóta. -
Ha megjönnek a COD-osok, jelentősen megugrik majd itt a mesterlövészek száma úgy érzem. :) -
szakács -
Szavazó roBOT #87981 Hamburger vs pizza? ==>> Hogyha katona lennél, milyen szeretnél lenni? -
" az emberi szervezet működésének nagy szabályszerűségeit leszámítva" - amiben az nyilván nincs benne, hogy a szervezetnek szüksége van szénhidrátra, így annak teljes megvonása szerinted minden esetben okos dolog...
Logikáról beszélsz, és sorban ráfutsz az ilyenekre.
"én soha nem láttam még dietetikust aki már ránézésre is követendő példát támasztott volna számomra " - láttál mondjuk harmincat, aki neked nem volt szimpatikus és ebből rögtön általános következtetést vonsz le egy teljes tudományágra. Vagy a tudományággal szemben vannak szubjektív (nagyobbrészt megalapozatlan, hiszen minden szakmában vannak kóklerek) ellenérzéseid, ezért bárki, aki képzett benne, számodra nem lehet követendő példa (emellett a képzésük eredményére is következtetsz, amiről végképp nem is tudhatsz semmit, hacsak nem figyeled folyamatosan világszerte az ilyen képzések eredményeit, akkor viszont megszállott vagy).
Végtelenül előítéletes vagy, követsz egy most épp felkapott divathullámot a sok évtized tudományos kutatásai által megalapozott ismeretekkel szemben, és az aktuális kedvenceddel szemben felhozott kritikát észre sem veszed. Ezt hívják a pszichológusok kognitív disszonanciának, és a megoldások között te a "a választott alternatíva felértékelése és a nem választott leértékelése", valamint a "választott alternatíva ellen szóló érvek figyelmen kívül hagyása" pontokat választod. Amíg nem csalódtál benne, a vegetarianizmust is így védted?
Vigyázz, ha a pszichológiába is belekötsz, akkor a magyar fő-paleolit Szendi Gábor egyik szakmáját támadod :) -
"Csak egészséges kajákat eszem."
pizzával mibaj? -
Fbn Lx #87978 minek ez a sok gyógynövény
feltehetően azért ilyen egészséges, mert fogyaszt zsemlét :D -
DIESEL DOG #87977 Pizzára nyomtam...
Nehéz volt választani... hambival annyi a bibi hogy ritka az olyan hely ahol igazán jól tudják elkészíteni, normális húspogácsából ami látott is húst nem csak akkor amikor elvitték mellette. Az a baj hogy az esetek túlnyomó többségében olyan silány minőségű alapanyagokból dolgoznak hogy majdnem ehetetlen az egész. Vagy a hús sz*r, vagy a zöldség, vagy mindkettő, illetve dobtak már elém olyat is hogy a zsemlével ölni lehetett volna olyan száraz volt... itt mifelénk összesen kettő normális hely van ahol valóban jó ízű, tisztességes hamburgert tálalnak az ember elé.
Pizza... szintén zenész... nem mindegy az összetevők megválasztása, és az sem mindegy hogy hogyan készítik el. No meg ha már pizza, akkor nekem a piedone überel mindent. :) -
Hamburger , de csak ha Marika néni csinálja, ha nem akkor pizza :P -
félreértés ne essék, pedig gyógyszerellenes vagyok, inkább gyógyteákat iszom stb. szóval ebben a párhuzamban igaza van, énis inkább gyökereket rágcsálnék (rágcsálok)
minden szavát kőbe vésném (off, de tanulságos):