127612
-
Őt a Géza "sunázta" nem? -
Blum #88654 +1 :D -
Sunáznám.
-
Blum #88652 Ehun-e
-
Ok. Ki az a Kinga? 
-
Blum #88650 :DDDD
Utolsó jó rész Istenbizony akkor volt,amikor Kingát elrabolták és megszökött. Na abban aztán volt minden :D -
De..
Magdi néni már akkor takarított amíg a kollégiumi tévén néztük ezt a magyar csodát.. :)
Sajnos ott kötelező volt nézni, nem nagyon volt más választásod (watch or die.. :-) ).
Akkor még volt benne a rózsa bisztrót gyújtogató Ákos, meg a kis homo Hoffer.. meg az a kacsafejű (?)Kata(?) a Berényi klánból a számos elsővilágbeli problémájukkal..
A múlt héten belenéztem.. hát gyakorlatilag csak a főcím ugyanaz (és pár szereplő).. most divatos nyelvezettel élve: tele van newfag-ekkel.. :) -
Blum #88648 Ja,amikor megszületett Magdi néni?
-
Az 1287-es mekkora rész volt nem?
:) -
Ehh most hogy olvasom a tieiteket eszembe jutott még egy pár XD
Lie To Me,The Walking Dead,Spartacus mindkét évad. -
4.3%-ba tartozom azaz 11-15 között -
McCartman #88644 Step by Step amiben Bobby játszott?:)
kisiskolás koromban mindig ment vasárnaponként ha jól rémlik.:D -
Twin Peaks is, meg Lost, bár lehet kihagytam egy két részt, nem tudom -
Azt hittem 30-35 között vagy 
Unokáid vannak már? -
Borg #88640 Most így belegondolva, a függőség maga...
TOS, TNG, VOY, DS9, ENT
B5
BSG (régi és új is), Caprica
Outer Limits
X-Akták
ER
Lost
House
NCIS
NCIS:LA
4400
V
Jericho
Family Guy
Rém Rendes
Tool Time
Family Matters, Step by Step, bár ezeknek lehet nem minden részét :D
Falling Skies meg Satisfaction folyamatban :)
Klinika :D
Dallas :D
...
Picsába de öreg vagyok. -
szomszédok -
detto -
clio1616v #88637 zéró... sajnálnám rá az időt, soha nem unatkozzok annyira, hogy sorozatot nézzek -
Top Gear(most vasárnap este új rész:P),Skins,The Big Bang Theory,Band of Brothers,How to make it in America -
ST: Voyager (tippre minden rész megvolt), Dark Angel, Firefly, Carnivale, The 4400, Battlestar Galactica, Deadwood, Lost, Legend of the Seeker, Stargate: Universe, Dollhouse, The Dresden Files, Fringe, The Big Bang Theory, Justified, Boardwalk Empire, Game of Thrones, Band of Brothers, The Pacific, Pillars of the Earth, Spartacus, Spartacus: Gods of the Arena, Futurama, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, Scrapped Princess, The Black Lagoon, Shakugan no Shana.
most így hirtelen ennyi. régen is sokat néztem, de akkor még ha nem volt időd pontosan a tévé elé ülni, akkor néhány rész kimaradt. -
commissioner #88634 Cadillac Drive-ot néztétek? Én nagyon szerettem. Most is szívesen néznék valami hasonlót. -
Fbn Lx #88633 ha az animék számítanak akkor néhánynak, ha nem, akkor szerintem egynek sem -
valamikor összeszámoltam, hogy mennyit néztem (nem feltétlenül végig), a végeredmény olyan 40-50 között volt 
de ez már rég volt, szóval... szerintem már a végignézettek száma is van 40+. -
Blum #88631 Szökés
Jericho
Illetve Barátok Köztnek egy jelentős részét (~1100-tól egészen eddig). -
Gibor #88630 +1 -
lost, 24, prison break, south park, band of brothers, pacific, the walking dead, trónok harca
asszem eddig ennyi -
Jóbarátok,Lost,Weeds -
1. LOST -
Fúúú, nem is tudom :DD
Lost, Prison Break, Fringe, The Wire, Band of Brothers, The Pacific, Sopranos, Lie to me, Spartacus, Battlestar Galactica, 24, Jericho, House, Dead Set, The Walking Dead.. Hirtelen ennyi jutott eszembe..
Ha összeadnám, hogy ez összesen mennyi időbe telt, elsírnám magam :DD Már simán beszélhetnék spanyolul, vagy valami.. :(((
Szerencsére mostanában meló miatt nincs annyi szabadidőm, így ami van, azt próbálom ennél értelmesebben eltölteni. -
1-5
szökés, lost, igy jártam anyátokkal, family guy -
Jóbarátok, Family Guy, South Park, Amerikai Fater, Így jártam anyátokkal, Egy csomó régi rajzfilm, Pacific, Ötödik Sebesség, Állítólag -
Összesen 7-et számoltam. Ebből 2 élőszereplős (Rém rendes család, elit alakulat)és 5 anime. -
Én annyi sorozatot láttam (és sokat égig), hogy sokra nem is emléxem már. -
Igen. -
Jóbarátok (de azt vagy 20x)
Lie to me
néhány anime -
egy-öt -
egynek biztos láttam minden részét, másról nem tudok. gyerekkori rajzfilmekre meg már nem nagyon emlékszek, de ott is akadhat 2-3. -
Tényleg:D
-
ANIMUKKAL EGYÜTT SOKNAK, DE NEM VAGYOK FÜGGŐ -
időrendben
dragon ball - Invasion - heroes - skins