127612
  • Lacee86
    Igen vállalom magam, de idegeneknek nem adom ki a személyes adataimat. Hivatalos eljárásban viszont nem tagadnám le kijelentéseimet.
    A legtöbb fórumozóval jóban vagyok, de akad 1-2, akivel fasírtban vagyunk.
    SG-n még nem, más fórumról csak 1 lánnyal eddig.
  • extramagascsaj
    Igen vállalom magam, de idegeneknek nem adom ki a személyes adataimat. Hivatalos eljárásban viszont nem tagadnám le kijelentéseimet.
    Igen.
  • Zoli007

Semleges, fingom sincs.

Nem.
  • OrioN the S

Igen. (10-15)
  • NEOreg3
    személyes adatokat nem adok meg magamról, amúgy ja

mindenki leszar

nope
  • SötétBarom
    És ha megmondom, hogy a kutyám írta?
  • clio1616v
    igen
  • Sir Quno Jedi
    Ha nyilávnosan valakit becsületsértesz ugyebár, akkor sem védekezhetsz azzal, hogy nem is gondoltad komolyan, úgy elkaszálnak, mint a pinty.
  • Molnibalage

(Nehéz is lenne, mindenhol azonos nickkel vagyok fent, csak az nem talál meg 2. perc alatt, aki nem akar...)

Igen.

• HTS s3rg1nh00
    viszont az egy dolog mit írsz a fórumon,ha eskü alatt kell vallani és azt mondod hogy írásban hazudtál mert senki nem kötelezett az igazmondásra akkor mibe köt bele az ügyvéd?
  • Sir Quno Jedi
    Khmmm. Icirnyópicirnyót tájékozatlan-e vagy. Jópár ítélet is született már polgáriperes ügyben... DE tanultabb barátaim majd felhomályosítanak (vagy sem).
  • SötétBarom
    Ez egy ökörség. Az isten se bizonyítja rád, hogy a hsz-t te írtad-e.
  • szabii98
    Igen vállalom magam. Ha valaki megkérdezi, hogy ki vagyok, akkor megmondom, mert nincs félnivalóm.

Fingom nincs :D

Igen.
  • Rettenthető
    +1
  • Sir Quno Jedi
    Nem vállalnám senki előtt sem amit itt írok, főleg nem a bíróság előtt, mert murvára semmi közük hozzá, hogy itt mit hülyülünk össze. Mivel a tudjukkik imádnak minden szót kifacsarni és minden információt felhasználni az ember ellen, így ez a fórum (is) kész öngyilkosság sajnos. Mivel az írott szövegről utólag nem lehet bebizonyítani, hogy csak poénból írtad, vagy pont iróniából és az ellenkezőjét gondolod, esetleg csak felzaklatott lelkiállapotban, kevésbé beszámítható módon írtad, stb. így igen ingoványos (és inkorrekt) ez alapján megvádolni embereket. Főleg, hogy szinte MINDIG kiragadják a szövegkörnyezetből (és a mások hozzászólásaiból, a "vitából") a mondanivalódat és eltorzítják az értelmét az ő szájízük szerint.

Persze az idióták szeretnék írásos vallomásként felfogni az itt történteket is (és utána rögtönítélő bíróság elé küldenék az embert és lefejezés a vége), pedig ez csak egy kötetlen, könnyed magánbeszélgetés legtöbbször.

Mióta lehet pereskedni az alapján, amit valaki idevet egy fórumra, azóta a szólásszabadság utolsó lehetősége is összeomlott végleg. SOHA sem mondhatod ki a véleményedet, hacsak nem készülsz fel előre a szörnyű meghurcoltatásra és büntetésre. SZép új világ.
  • Szavazó roBOT
    Rúgtak már ki a munkahelyedről? ==>> Vállalod magad az internetes fórumokon?
  • morcosqtya
    In Soviet Russia ...

:)
  • clio1616v
    én rúgtam ki a munkahelyeimet, amint megvolt rá a lehetőségem
  • jhetedikj
    nem is lesz (:
  • BIZ0906
    - Nem.
  • Molnibalage
    Egy barátom eddig cirka 30 országban járt. Vietnám, fél-fekete Afrika, Madakaszkár, Ukrajnak, arab országok, stb. Nem volt olyan vészes szerinte a dolog. 4-5 év alatt annyit volt kint, hogy napidíjából vett 0 hitellel egy saját lakást Pesten. Ja, és egy feleséggel jött haza Madagaszkárról. :)
  • predator1982
    igen, de az én hibámból, emellett háromszor fel is mondtam, másik lehetőség miatt:-)
  • efti
    igen es vegso soron az en "hibambol". Igazabol nem hiba volt, a ceg szoftveret kellett volna mennem oktatni (ami resze volt a szerzodesemnek) de olyan orszagokba ahova menni kisse orosz rulett. Azok a volt kollegaim akik elvallaltak vegul tuleltek es gazdagabbak lettek Sierra Leone, Nigeria, Csád, Szudán es hasonlo orszagok beli elmenyekkel. En megmondtam hogy inkabb munkat keresek mint megolessem magam es igy is lett.
  • MR ME
    nem rúgtak még ki, mindig kiléptem vagy rokon volt a főnök...
  • Gibor
    Nem, első melóhely szóval még ki se léptem.
  • SötétBarom
    Cöh, mindig én voltam a főnök, vagy egy rokon.

Eddig. Ebben a másfél hónapban, amióta nem így van még nem rúgtak ki. :D
  • Evoluti0N
    Nem, nem rúgtak még ki és nem is léptem ki. Ilyen válaszlehetőség miért nincs?
  • ba32107
    Simán nem, de ilyen válasz nincs :D
  • Zoli007
    Egyéb. Nem vagyok diák, nem dolgozhattam, el kellett menni.
  • DIESEL DOG #89026
    Egyéb...

Saját KFT-t üzemeltetünk a családdal úgy hogy igazából mindenki végzi a dolgát, mindenki a maga főnöke...
  • morcosqtya
    Nem. Én váltottam.
  • Blum
    Nem volt még munkahelyem.
  • Freeda Krueger
    Elöző helyemről kiléptem,elötte nem volt.
  • NEOreg3
    mivel nem volt még, ezért nem
  • QuippeR
    első munkahelyemen vagyok
  • tenkenorman
    Igen, leépítés
  • Peter1
    Nem. Az első munkahelyemen dolgozok még mindíg.
  • Molnibalage
    Nem, legalábbis nem a hagyományos módon. Még 18 évesen dolgoztam nyáron feketén, de nem tudtam egész nyarat végigoldozni, mert 6. hét után már nem kellettem.
  • szabii98
    Egyéb. Nemdolgoztam még :D
  • Lacee86
    Nem volt még melóhelyem. Csak gyakorlaton voltam 2x1 hónapot.