127612
  • Szavazó roBOT
    Internetszolgáltatód szolgáltatási minőségét hogy jellemeznéd? ==>> Milyen magasról estél le eddig?
  • Petka
    Üres szavazás

ADSL 2M + 1 IPTV

Nincs gond a szolgáltatással, évente 1-2x szakad meg, de akkor is rövid időre. Az egyik gond az, hogy a vonalon max 5megát tudnak adni és ezen megy az IPTV is. A másik pedig az ára...
  • Motoroj
    Tökéletesnek mondható, bár nem olcsó.
  • Zoli007
    Szerintem, aki ADSL-es, és szopik a ne(t)jével , olvassa el dchard írásait a PH!-n.
  • tenkenorman
    Nekem azthiszem valami a mwifi routeremmel nem stimmel, mióta reseteltem, időnként a böngésző nem akar reagálni pár percig, nem tölti be a honlapokat, viszönt közben a teamspeak hibáltlanul működik. valaki ötlet ha már így összejöttünk:D?
  • tommygear
    tökéletes (digi)
    3000ért 80/25, szakadás nem jellemző egyáltalán
  • PrasCo
    Korrekt, 3K-ért (osztjuk a rezsit, 1K-t fizetek) optikai, torrenten szokott döngetni a 3MB/s, valamint stabil is. Ez Kelenföld.
    Vas megyében már nem ennyire szép az ár/érték arány, valamint előfordult már párszor, hogy letérdelt, de nem jellemző, hogy gond lenne vele. Célnak tökéletesen megfelel.
  • FrezeR
    A T-nél vagyok. Eredetileg amikor bekötötték az ADSL-t akkor 8 mbit-es csomagban voltam amiből csak 5 mbit ment természetesen 8 mbit-ért fizettem. Aztán eltelt pár év és végre bevezették az 5 mbit-es csomagot így végre annyiért fizettem amennyit kaptam. Az örömöm nem tartott sokáig, mert egy éve egyre jobban szakadozni kezdett a net és bevizsgálás után lekorlátoztak 1 mbit-re. Most ezek a sebességen szenvedek a mai modern kori világban ahol egyre több a nagyméretű digitális tartalom a neten:) Sőt ez is szakadozik és közel sem biztos, hogy jobb lesz, mert kistelepülés és ide nem éri meg fejleszteni. Na és persze 5 mbit-ért fizetek mert 1 mbit-es csomag nincs.

Bocs ha kicsit hosszú lett
  • Broafka
    az lesz az! :D
  • milk4
    Modemnek hívják.
  • KaBuTo666
    Kösz, megpróbálom még1x rábírni őket.
  • Broafka
    oké, csak az első sorodat olvastam el, de már ismerős:
    én 2 éven keresztül szenvedtem azzal, hogy hetente megszakadt az internet (ugyanúgy T-online-os vagyok) és nekem is ezt mondták. De idejöttek, és az egyik ilyen dobozkát kicserélték egy újabbra (nem a routert, a másikat, ami adja az internetet lényegében, fogalmam sincs hogy mi a tök az) de azóta tökéletesen működik (néha nincs net, de kb 2X volt eddig olyan)

szóval szerintem egy régi fos van nálad is, ha azt kicserélteted velük akkor jól fog működni!
  • Blum
    Tökéletes az internetszolgáltatóm,azt a minőséget kapom,amiért fizetek.

Digi. 8mega/sec-et garantálnak letöltésnek,ehhez képest jön 11-el. Feltöltés folyamatosan 2,8-3,2 között megy,tehát ez tökéletes. Szakadás csak nagyon ritkán fordul elő,de akkoris csak percekre.

Ezelőtt Vidanet volt,na azzal naponta többször is szoptam. Lassú volt,drága...a modemet 3X cserélték,nem voltak képesek adni egy normálisat.
  • KaBuTo666
    T-online...nagy fos az egész, randomra amikor kedve tartja megszakad egy rövid időre...persze szóltam nekik de szerintük nálam a hiba és ezért nem jönnek ki megjavítani...akkor javítsam meg én?
    Nem nekem kell ehhez érteni, hanem nekik...
    Pont ez az hogy egy két emberüket ki kellene hívni a házamhoz és jól benyalniuk nekem, tisztelettel és türelmesen beszélni, megjavítani a problémát és közben egy kávét - egy pohár vizet se elfogadva végezni a teendőket a probléma megoldása érdekében aztán tisztelettel való elköszönés viszontsohanemlátásra...valami router csere kellene ide vagy franc tudja nem vagyok informatikus...de persze szarnak rám. Amint lejár a szerződés váltok is másra...Érdekes hogy mikor nem t-online volt hanem emitelnetem, az perfektül futott gond nélkül - aztán a mocsok tonline megvette és azóta szar...a városban nem csak én küzdök ilyen gondokkal, jó pár ismerősömnek is ez a baja...és szintén szarnak rájuk is. Arról nem is beszélve hogy nem olcsó se...ilyenkor születtem volna BP-n...olcsó és rohadt jó a sebesség gond nélkül internet 4ever.
  • byzhouse
    1szóval jellemzem: SZAR - rohadt drága és lassú(havi 9000ft a 8mbit)
  • milk4
    Tökéletes az internetszolgáltatóm, azt a minőséget kapom, amiért fizetek.

Persze,hozzá kell tennem,hogy belgiumban élek és a beígért 60mbit-et állandóan megkapom.Bár a 2mbit-es feltöltéssel elmehetnek a ...
  • NEOreg3
    instabil szar
  • extramagascsaj
    Néha nincs internetkapcsolat. (rövid ideig)
    Néha lassabb, mint a szerződésben foglalt (fel és/vagy letöltési) sebesség.
  • Zoli007
    Azt kapom, amiért fizetek. Csakhogy drága /Osztrákban ugyanezért a pénzért sokkal jobbat ad az Orange/. A routerrel, amit adtak, cseszett működni, cserélnem kellett USB modemre.
  • szabii98
    Néha nincs rövid ideig, viharoknál hosszabb ideig valamint néhanéha lassabb.
  • efti

Valamiert borzasztoan idojaras erzekeny, egy nagyobb esozes eseten mar elmegy a net. Ha van net, akkor viszont a savszel az pont az amiert fizetek
  • ba32107
    Röhejes, hogy a upc még mindig nem volt képes megoldani azt, hogy hetente legalább egyszer elmegy a net, és csak a modem
    újraindítása segít...
  • Molnibalage
    Tökéletes. Az kapom, amiért fizetek. Atomstabil. Csak röhejes, hogy 7k-ért 8Mbit/512 kbps-t kapok. Persze tudom, hogy az ország nagy részén ez is cska álom, de akkor is röhejes.
  • jhetedikj
    akkor én vagyok a hülye
  • daeemoon
    Nem fail, mivel több opciót is bejelölhetsz. Valaki (én) 2 opciót is választott, a többiek egyet.
  • tigeroo
    olyan mint a szél;

csak úgy hasít, bár néha elszáll
  • jhetedikj
    50.0%

2

25.0%

1

25.0%

1

Összesen 3 szavazatból 0 tartózkodott.

4 ember szavazott: FAIL
  • Marci0115
    Tökéletes az internetszolgáltatóm, azt a minőséget kapom, amiért fizetek.

Digi, tökéletes
  • jhetedikj

ha nincs internet olyan érzésem van, mintha elkezdődne a világvége
  • Szavazó roBOT
    Hiszel az ásványok gyógyító erejében? ==>> Internetszolgáltatód szolgáltatási minőségét hogy jellemeznéd?
  • Sir Quno Jedi
    A kősó tényleg gyógyhatású, de ugye nem azért mert kristály... :D
  • DIESEL DOG #89624
    Nem... az egész egy badarság... valaki vagy egészséges és ellenálló a szervezete vagy nem... én ezen a téren abszolút szkeptikus vagyok...
  • szabod
    Geológusként mondhatom, hogy hatalamas nagy baromság ez az egész, szimpla placebohatás, mint ahogy #89614-ben elhangzott. A példaként felhozott rózsakvarc is ugyanolyan kvarc, mint a hegyikristály vagy a citrin és még a kisezer megjelenési formája. Ugyanolyan trigonális SiO2 mind, a színekért csak más anyagok felelősek, pl a rózsakvarcnál mangán. De hogy ennek gyógyító hatást tulajdonítanak....
  • morcosqtya
    :)
  • byzhouse
    ha túlélem és utána nekem adják akkor jöhet :D
  • morcosqtya
    Pl. ha egy másfél kilóssal fejbecsapnának?.. :)

• daemonervosa
    Igen , a Noi szivet regenerálja a drágakő, ez bizonyitott.
  • Zoli007
    Nem. Bullshit az egész.
  • Blum
    Nem.
  • Guren