127612
-
Ezt személyesen egy macska mondta?
-
A macska is azért játszik a félig megölt egérrel, hogy az a félelemtől és fájdalomtól telepumpálja adrenalinnal a szervezetét, és sokkal édesebb legyen a húsa. -
Nem. Mivel tudom, hogy ők dobták az atomot :D -
Fájdalommentesen? Láttál már disznóölést, csirkevágást? Szerinted nem mindegy annak az állatnak, hogy 5 másodpercig szenved, vagy nem érez semmit, így is, úgy is megdöglik. -
Nem. Életemben kétszer láttam tengert, leszarom hogy a világ másik végén leölik pár lakóját. -
hatásvadász film! Lássuk be: az emberek mindent megölnek ami él és mozog, és ehető. Majmokat (majomagyvelő, húsa, és mert néha kártékony tud lenni) csirkéket tömkelegével (arról is volt már videó, hogy azokat hogy vágják le, borzalmas), stb. Ők mitől kivételek?
Megnézzük a filmet, elborzadunk rajta, aztán pár hónappal később el is felejtjük. Lásd: Super Size Me. A hamburger kártékonysága, üzenete: ne csak hamburgert egyél! Módjával (havonta vagy fél évente ha egyszer megeszel egyet nem lesz az ég világon semmi bajod, hús van benne, zöldségek, meg kenyér, kártékony dolog nincsen benne, csak zsíros és azért hizlaló, ennyi).
Elítélem e a bálnavadászokat?
igen is, meg nem is, de a nemet választottam. Amíg vannak éhező gyerekek, és arra fordítják a húst, hogy ők jól lakhassanak, addig ezek az állatok is "fogyasztási cikkek" -
nekem 8 -
"az állatfarmok mind azért vannak hogy mi ilyen színvonalon éljünk, hogy ennyi embert el tudjanak látni a földön. szomorú hogy mára idáig jutottunk, de a haszonállatokra már évezredek óta ezt a sorsot erőltetjük rá."
igen de a mai technikával meg lehetne oldani hogy fájdalommentesen elpusztuljon az állat, és a vágóhidak/farmok egy részén így is működik -
-ha kedvtelésből ölik akkor elítélem, aberrált szórakozás csupán, mint a bika vagy egyéb állatviadalok.
-aki állatot kínoz azt meg szimplán fejbelövetném. aki képes egy lényt érzés nélkül (vagy örömöt látva benne) kínozni az nem méltó arra hogy a társadalom elviselje, és ugyan úgy veszélyes lehet az emberre is.
(a hipotetikus egyénünk inkább csak cicákat/kutyákat kínoz, egy kisgyerekkel is szórakozna legszívesebben csakhát aztán a hatóság hamar megtalálná...)
-az állatfarmok mind azért vannak hogy mi ilyen színvonalon éljünk, hogy ennyi embert el tudjanak látni a földön. szomorú hogy mára idáig jutottunk, de a haszonállatokra már évezredek óta ezt a sorsot erőltetjük rá.
-a vadászatot és vadgazdálkodást nem ítélem el, sőt, jó dolognak tartom. -
ígen elítélem a japán bálna, delfinvadászatot, a ausztrál rikakínzást, ahogy amerikában a szárnyasokkal és a szarvasmarhákkal bánnak csak mert tenyészállatok. minden féle állatkínzást elítélek bár milyen állatról van szó. -
Nem tud különösebben érdekelni. Szép és okos állatok, de már jó pár éve csinálják ezt ahogy olvastam. Sokkal jobban idegesít ha háziállatot kínoznak. -
nem értem, miért csak a japánt fújták fel ennyire -
jawohl -
Szavazó roBOT #89804 Voltál már gyilkosság/öngyilkosság szemtanúja? ==>> Elítéled a japán bálna-, delfinvadászatot? -
DIESEL DOG #89803 Tripla nem... -
pff...
Visszavonulok.
Okos ember nem kezd ki még okosabbal.. :D
(főleg ha szerény) -
lehet a konkurenciát látja benned :D -
Az úgy adja -
..vagy csak nem bírod ha "Dr. Sheldon Cooper mode ON" van nálam... :) -
Látom nincs jó napod.. -
Köszönjük
-
"Voltál már gyilkosság/öngyilkosság szemtanúja?"
"Igen de nem halt meg senki."
Ebben az esetben nem gyilkosságról/öngyilkosságról hanem ezek kísérletéről beszélünk. Máskülönben a fentieknek jelentésbeli összefüggésében nincs értelme. -
Nem nem soha -
nomnomnom -
nem
nem
nem -
Nemnemnem. -
Blum #89791 Nem,nem,nem. -
nope
nein
нет -
nem
nem
nem -
Ez a munkád? -
Öngyilkossági kísérlet--> többször is.
Sikerült megakadályozni.
-
Voltak már öngyilkos gondolataid? (Máj. 17.)
45.6% 57 Nem, sose gondolkodtam még ilyenen.
43.2% 54 Igen, voltak, de túltettem rajta magam, megtanultam értékelni és élvezni az életet.
11.2% 14 Igen voltak, sőt most is vannak, de még itt vagyok.
Próbáltál már valaha véget vetni az éltednek?
95.7% 112 Nem.
4.3% 5 Igen. -
nem
nem
nem -
+1
Aki öngyilkos akar lenni, az szimplán nem normális. Ott már rég nagy baj van fejben ha valaki egyáltalán gondolni mer rá
-
Öngyilkossághoz semmi közöm. Utcán, ha ugrani akar a hídról, vagy épületről egy vadidegen, akkor vállat vonva tovább sétálok (aki hülye, azon nem lehet segíteni). Ha rokon, vagy barát, az más, megkérdezném, hogy nóóómális-e, avagy hogy kényszerítik-e erre (valakik) és hogy tudok-e segíteni. Ha otthon, vagy havernál, vagy bárhol látok egy felvágott erű stb. embert annak nyilván próbálok segíteni, vagy ha már megtörtént az eset, életben tartani, meg mentőt hívni stb. (a segítségnyújtás amúgy is törvény adta kötelességünk).
A gyilkosság relatív. Ha a szomszéd és a felesége ölik egymást, az magánügy (családi ügyekbe még a zsaruk sem szeretnek beleköpni), én át nem megyek, max. kihívom a rendőröket, ha utcán látom, attól függ kik azok. Pl. ha két kisebbségi hajba kap és ott van még száz másik, akkor húzom el onnan a csíkot, ha egy fehér embert molesztálnak, tán megpróbálok segíteni neki, ha nem érzem úgy, hogy most engem is halomra lőnek ott szépen. Igyekezni kell segíteni, de nem az a cél, hogy magunkat is kinyírassuk (főleg, hogy fingunk sincs éppen mi folyik és milyen érdekek miatt). Persze vannak egyértelmű helyzetek, mondjuk kis öreganyó kontra két kigyúrt csuklyás támadó.
Többnyire úgy vélem, hogy mindenki intézze a saját dolgát, én sem rohangálok másokhoz, hogy jaj-jaj meg akarnak ölni, ők is oldják meg maguk. Esetleg rendőrség, de ők inkább a vicc kategória, majd kijönnek eltakarítani a hullákat (végül is ez egy biztos módszer)... -
Szavazó roBOT #89782 Feleslegesnek tartod, hogy a "Videó beszúrása" gombra kattintva már alapértelmezetten szerepel egy link? ==>> Voltál már gyilkosság/öngyilkosság szemtanúja? -
xxxpaulxxx #89781 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Scooter -
ldavid #89780 nyan cat kellett volna inkább :) -

-

Nesze neked rendőrség...istenem