127612
-
? -
integrált :D -
nem tudom milyen van a notebookban és nem is érdekel -
lol -
Nem vagyok markahu, mindig ami epp az anyagi lehetosegekhez kepest varhatoan jobban teljesit -
Fbn Lx #92497 aaaaz
:D -
Blum #92496 kompromisszum :) -
Fbn Lx #92495 jelenleg fogalmam sincs hogy mi a menő és a jó vétel, de ilyen még a játszós pályafutásomban nem volt, hogy3 éve használok egy kártyát és még mindig egész jól futnak a mostani menő játékok (8800gt)
ezelőtt ha megvettem egyet, egy-másfél éven belül már igen komoly ...-t kellett kötnöm a játék grafikai beállításaiban.
nem jut eszembe a magyar szó a ... helyére. nem alku, hanem -
Maiak közül a Radeon chipes kártyák, kártyagyártót nem tudnék mondani. Régebbiek közül 3dfx, Matrox, Guillemot/Hercules.
Én mondjuk alapvetően ragaszkodni szoktam a márkákhoz, de mindig az a vége hogy becsődölnek, vagy rossz kézbe kerülnek (pl. kínai).
Ha jól tudom olyan márka nincs hogy Winfast, mert Leadtek van. -
értelmes kérdés -
Üres, idiótán van feltéve a kérdés. -
nincs videokártyám így nem tudok nyilatkozni -
Már megint mi ez a kérdés :-|
1. Nem ATI radeon, már egy pár hónapja nem az, AMD a gyártó
2. nem lehet kiválasztani a két fő chipgyártó után, hogy milyen lapösszerakót preferálok. Most akkor mi, beírom, hogy szeretem az NVidia kárytátés nem tudom beixelni, hogy milyen márka érdekel a kártyagyártóktól? Vagy fordítva, bepöttyözöm, hogy milyen márkájú kártyám van és az már teljesen mindegy, hogy ati vagy nvidia? Csak mert lehetett volna 2 részre is bontani az egészet.
Valaki jobban odafigyelhetne a kérdésekre, mert nagyon el szokták baszni a válaszadási lehetőségeket.
amúgy meg AMD Radeon, márkából meg giga, sapphire, (többivel dolgom nem volt, de inno3d-t meg nem vennék). -
Örülj ha nincs. Még lehet.
Az élet nem ment meg a hülyéktől.. :) -
Mi van? Ha ilyen hülye ismerősön lenne és sírva fakadnék... -
Nem, az hosszú, bonyolult és szomorú történet mint a Bambi de a lényeg hogy nem kaptam vissza a pénzem, ehelyett vennem kellett egy 24-es monitort.. :D
Elmúlt, monitor jó, mindenki boldog, ismerőssel meg nem beszélünk. -
remélem feldugtad ismerősödnek azt a kártyát. -
Márkahűség sokkal inkább érzelmi alapokon működik mint objektív észérveken (mint azt viszont sokan nem vallják be maguknak vagy nem vizsgálják meg a saját döntéseik valódi mozgatórugóit).
Mindkét chipset-ből a legtöbb időszakban akad nagyon jó vétel, átlagos vétel, kevésbé jó vétel. Teszteket kell nézni, olvasni, kikérni hozzáértők véleményét és tapasztalatokat.
Kártyavásárlásnál:
El kell dönteni mire kell a kártya, be kell határolni magunknak az anyagi keretet, majd kiválasztani az elérhető típusokat. Itt bonyolítja a dolgot tovább a gyártó kiválasztása (ami már nem az AMD vagy az nVidia ahogy a kérdésben keverve lett az utóbbiakkal hanem a néhány megjelöltön kívül egy népes sereg aki a referencia kártyát átdolgozza egy "szép egyedi" modellé).
Az "esküdözés XY-ra" sokszor olyan szubjektív dolgokon alapul mint a megszokás (előző kártya is az volt vagy az alaplapom is az), a márka nevének csengése, az infós haverok véleménye a suliban, egyes tesztelők vicces mondatai amik megragadtak a fejben, stb. A márkával való szimpatizálás teljesen helyén való emberi dolog (önkifejezés is) mindaddig amíg nem csap át ésszerűtlen "fogyasztói vagdalkozásba". (tudom, hogy X-nél most 30 ezerből jobb kártyát vehetek mint Y-nál, de én aztán SOHA nem veszek X márkájú kártyát csakis Y-t!!)
Anno egy ismerősnek vittem kártyát a választást rám bízta, de visszautasította a darabot mert nem volt a dobozban játék(!) másodlagosan pedig mert a kártya "made in China" volt.. -
mindegyikkel, ami jó -
ATI már nem, pár éve AMD a nevük, leépítették a régi nevet :) -
mindig Nvidia-m volt, de a következő laptopban lehet hogy már ati lesz -
hidegen hagy a márka. igazából nem is értek különösebben a hardverekhez. soha nem olvastam még teszteket, úgyhogy fogalmam sincs, hogy adott árkategóriákban melyik gyártó kártyája miben jobb. amikor SOKévente gépet cserélek, ismerős megmondja, hogy milyen alkatrészeket vegyek, én meg megveszem. -
ATi Radeon 9600-am van:D
leragadtam olyan 2003-as szinten -
Tudtommal az NVIDIA elsősorban chipseteket, nem videokártyákat gyárt.
"Az NVIDIA nem ad el grafikus kártyákat a "retail" piacra, inkább a GPU fejlesztésre koncentrál. Az ATI és az NVIDIA referencia tervet készítenek (board schematics) és ezt továbbítják a partnereiknek, mint például az ASUS."
Javítsatok ki, ha nem így lenne.
Egyébként nekem az MSI kártyákkal eddig nem volt semmi bajom.
-
Blum #92478 Ó,köszönöm! 
Mostanában egyre kevésbé vagyok "márkahű". Régebben megrögzött ATi-s voltam,mostanában annyira nem és ezt attól függetlenül mondom,hogy jelenleg nv-m van,ezelőtt 6 évig pedig ATi-m (azaz mostmár AMD) volt. A két Radeon (9550 GE,3850) mindegyike MSI volt,a mostani nv pedig Gigabyte.
Leszarom,hogy melyik milyen márka,HA lenne pénzem,akkor azt venném,ami az én pénztárcám által meghatározott árkategórián belül a legjobb. -
ManoNegra #92477 Milyen videókártyákkal márkákkal szimpatizálsz inkább?
Megalapozottan, vagy sem.
ATI Radeon
Nvidia
Gigabyte
Sapphire
Asus
Winfast
Zotac
Gainward
Egyéb, nem említett márka
Operával látszik. -
Valahogy így - működik és kész. -
Blum #92475 Csak én nem látom magát a kérdést a bannerban? Üres az egész :/ Chrome-ot használok. -
amióta laptop van azóta leszarom -
Szavazó roBOT #92473 Mivel utazol tömegközlekedésben? ==>> Milyen videókártyákkal márkákkal szimpatizálsz inkább? -
Kb. 2 hete raktam be ezt a kérdést, eredetileg vasárnapra (vagy hétvégére) lett volna, csak közben raktak közbe új kérdést, meg ki is lett véve 1-2, aztán összekuszálódott. Szavazórobot is ezért irkálta össze-vissza az előző meg aktuális kérdéseket. -
Nem, nem iszok pohárból, csak a kis kerti tavunkból, télen meg szívószállal a lékből. -
Igen, de szuper kontaktlencsém volt, így az megvédte a szemgolyómat. -
Persze,most is egy merőkanál áll ki a bal szememből :) -
ez nagyon értelmes kérdés volt...
nem, még nem szúrtam ki a szemem, még látok -
Igen, de mazochista vagyok, így élveztem. -
Xing #92466 :DD -
Nem, mert a hüvelykujjammal fogom a kanalat. -
nemigen -
Blum #92463 :DDDD