127612
-
extramagascsaj #94261 A kisebb focimeccsekre, vagy helyi meccsekre szoktam elmenni.
Egy barátom focizik...és az ő meccseire néha elmentem. -
utálok focizni és utálok focit nézni -
Nem érdekel a foci, egy kezemen meg tudnám számolni, hány meccset láttam életemben. -
Nem. -
Phidias #94257 Nem szoktam.
Nem tudok azonosulni egyik csapattal sem, nem rajongok. A magyarságom miatt sem szurkolok a magyar csapatnak, nálam nem alakult ki a nemzeti öntudat és büszkeség sem. -
utálom a focit.
hogy lehet egyáltalán nézni? játszani még okés... -
Szavazó roBOT #94255 Kedvenc autó márkád? És miért? ==>> Szoktál járni focimeccsekre? -
baaaaazzzz, de az angol is odaabasz :DDDDDDDDDDDD
HURSE power :DDDDDDDDDDDD -
beygir gücü :DDDD -
sry,kicsit nagy,de ez a legtöbbet látott szöge az autónak:
-
Nem a legjobb kép, ami valaha láttam róla, mit mondjak. -
De furcsa ez a lista...
Elsősorban európai, azon belül germán. Például az ami az aláírásomban szerepel, valamint Porsche, meg a KGST típusokat.
Ha régi, nem hátrány.
Amit nem szeretek, az az unalmas autó, nyárspolgároknak, illetve laikusoknak való. Meg A-ból B-be, bár arra létezik más is.
Minimális elvárás hogy legyen jó hangja. -
1. BMW 650i-AC Schnitzer (ez a hátsó nagyon-nagyon <3)
2. Ferrari FF
3. Mercedes-Benz CLS63 AMG
Tükör hsz-szám ték :D -
Fbn Lx #94248 valóban, de esélye hogy csak azért, mert ilyet mi csak játékautó formájában láthattunk :D -
úgy néz ki, mint egy nagy játékautó -
Turbo Rágó jut eszembe róla :D
-
Azért van 4 francia fan is :D
Az biztos, hogy pl a Peugeot 406-nak kurvajó a futóműve. Még szar földúton is kajak. 607-ben még nem ültem, meg nagy Citroenben sem de azoknak is hasonlóan jó lehet a kényelme.
Clioban csak a régiekben, de az túl kicsi.
Szerethető autók, de az utóbbi években nagyon csicska minőségűek lettek.
A megbízhatóság és költségek mindig elsődleges szempont kell legyen egy normális átlagembernél. Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy valaki kifog egy nagyon jó állapotú C4-et és valaki egy rohadtfos BMW 740xD-t, azok pozitívan és negatívan lesznek elfogultak, de sajna stat. azt mutatja, hogy francia autót nem érdemes venni
-
hőőőee -
Fbn Lx #94243 na ez: tényleg szép. -
chilisos #94242 1970 Charger
-
alapvetoen nem kulonosebben mozgat meg a tema, de a legszebb auto amit valaha is csinaltak az szerintem az 1989es Lamborghini Countach volt:
-
leszarom...eggggyáltalán nem érdekelnek, menjen osztjónapot
amit megnézek, azok a veterán autók, mert valahogy mindig is lenyűgöztek, hogy még most is működőképesek és sokkalta szebbek, mint ma bármelyik modern autó
egyébként csak én érzem gyerekesnek, mikor felnőtt férfiak autókat bámulnak? :D -
6-os :P nekem olyan kell :D
az újak már túl modernek, ennek megvan még a régi sportos varázsa :) -
egyéb: mazda -
Mazda.
-
én is (el is felejtettem említeni, pedig az új szériákat nagyon csipizem) -
még véletlenül se írtam francia kocsit, igaz? :) -
egyéb: Mercedes (csodálom hogy nincs a listán) -
trabant -
Csak műtárgyként (ipari formatervükért) tudok értük rajongani, egyébként kívül esik az érdeklődési körömön (nem vezetek semmilyen járművet).
Rolls Royce, Jaguar, Ford.
Angol, amerikai.
(szigorúan NEM technikai / gazdasági szempontok hanem küllem alapján)
Realitások talaján maradva pedig "Ő" akit el tudnék képzelni használatban is (stílus/ár stb):
-
Japán, Olasz és Német.
Subaru, Porsche, Ferrari, Mercedes, BMW, AUDI, Mitsu :D -
Még egy kis adalék: Japánban a gyártók beszállítót úgy választanak, hogy első szempont az ismerettség, második a minőség, és a beszállító nincs alárendelt szerepben, közösen tervezik meg azt, hogy mi kell. Az ár nem számít, utolsó szempont. Míg Európában az fog beszállítani, aki a legolcsóbban tudja ezt megtenni, és a beszállító alárendelt szerepben van. -
De azzal számolj, hogy pl egy Subaru-n/Toyota-n lehet, hogy egy bizonyos altrész az ötszörösébe kerül egy Renaultba valónak, de pár év alatt a végén mégis a Subaruval jössz ki olcsóbban, annyiszor összeszarja magát. Volt egy Meganunk, katasztrófa. A csodás elektronika folyamatosan megadja magát, a szerviz meg nem tud mit kezdeni vele. Konrétan a miénk nem ismerte fel a hozzá való kártyát(mert ugyebár a kulcsos indítás már nem is opció), és így reggelente lehetett trélerre várni. Ha nem lett volna garanciás, fu, bele se gondolok mennyit kellett volna rákölteni. -
Opelra biztos nem, a többire lehet. -
EnxTheOne #94227 HUh, nekem egy Tesla model s kéne. :D De ha minden igaz akkor kb 20M lesz, szoval kiesik. :D -
ez inkább a német autókra igaz. meg ált a nyugatiakra. -
pl.vegyük alapul a Toyota Avensist...a futóműve egyszerűen zseniális,de aki látta már alulról,tudja miért...annyi kis franc mütyűr van benne,hogyha egyszer ott valami megkattan,a strandpapucsod is rámegy,mire rendbe hozatod... -
kurvadrága fenntartási költség az alkatrészeket tekintve -
Kíváncsivá tettél.
A Japán autóknak pl. mi a hátránya szerinted.
-
valahol a 4-5 környékén, egyik dzsekicsenes filmben volt hasonló