127612
-
DIESEL DOG #95905 Jogos!
-
Szoktam. A népzenén kívül ez a másik kedvencem. Sajnos viszonylag ritkán kerülök élő előadás közelébe, pedig úgy az igazi. -
Clayderman és Havasi nem szerző, hanem előadó :) -
nope -
DIESEL DOG #95901 Természetesen szoktam... alapvetően kedvelem a komolyzenei műfajokat.
Csak pár a kedvencek közül: Richard Clayderman, Havasi Balázs, Antonio Vivaldi, Ludwig van Beethowen, Johan Sebastian Bach... és még sorolhatnám...
Egyébként meg az esetek túlnyomórészében csak uplifting trance zenéket hallgatok. -
ritkán,akkor van egy pár mű ami ismertebb,azokat hallgatom meg youtube-on. -
Nem. De jazzt soult fusiont sokat hallgatok -
Freeda Krueger #95898 A beküldéskor még nem volt ott... -
ha pl. ez komolyzenének számít, akkor szoktam, sokat. ha nem, akkor nem.
-
én -
Aki beküldte a kérdést magyarázza el a "Kizárólag egyéb zenét hallgatok." választ a "Szoktál komolyzenét hallgatni?" kérdésre. -
Nem. Valójában semmilyen zenét nem hallagatok. Nem igazán szeretem a zenét. -
Szavazó roBOT #95893 Mennyire igyekszel egészségesen táplálkozni? ==>> Szoktál komolyzenét hallgatni? -
Pl. én. -
Én ki nem állhatom a halakat :D -
Fbn Lx #95890 statisztikailag a magyarok nagyon kevés halat esznek
az éves halfogyasztásnak nagyobb hányada történik karácsonykor, mint az év többi napján összesen -
Miért, ki nem szereti a halászlevet? Vagy a sült keszeget? -
Fbn Lx #95888 ezt a kérdést egyébként legalább egy év múlva kellett volna feltenni, addigra már talán több rálátásom lesz :C
most még csak részlegesen megalapozott következtetéseim vannak amik a táplálkozási piramis elavultságára vonatkoznak
ha tehetném, csak gyümölcsöket, néhány zöldséget és húsokat tolnék, főleg halat, de ebből rendszeresen jóllakni egy vagyon
a halat amúgy is imádom. szerintem elég nagy gond, hogy a magyarok ilyen szar viszonyban vannak a hallal -
Fbn Lx #95887 mmmm
pedig legjobb ételek közé tartozik
vajas vagy zsíroskenyérre vörös vagy lilahagymát, kibaszott sokat, karikára, jól megsózni :3 -
Én ami fogyasztásra való, azt megeszem, nem válogatok, meg nem is vagyok rosszul semmitől. -
Én a tejjel vagyok így. Imádom, de utána olyan rosszul vagyok, hogy csak na
-
Egyáltalán nem érdekel.
- nem foglalkozok vele, de általában az szokott ízleni ami egészséges is
Nem
Nem
- nem tudom, hogy ezt mi alapján számolták ki, de én annyit biztos nem eszek meg
Az ár legalább olyan fontos mint a termék minősége. -
Én a hagymás kenyérrel vagyok így. Hiába szeretem az ízét nagyon kevés hagymát tudok letolni, ha töményen tolom, akkor teljesen kidobom a taccsot. -
"ha valaki mindent utál ami gyümölcs és zöldség, akkor jóval nehezebb a dolog, de szerintem ilyen nincs, csak rámondja."
Sokáig próbálkoztam a növények fogyasztásával, van pár dolog, amit főzve meg tudok enni, de nyersen egyiket sem. Kirókázom őket, nem tudom miért. Pedig pl. a zöld almát rengetegszer megkívánom (evésre) az illata útján, de egyszerűen nem tudom megenni. Viszont pl. a banánnak már a szagával is vallatni lehetne. -
lol :D pedig ezt még olvastam is régebben, csak már nem emlékeztem rá :) -
Ikszdé kategória. Vagy inkább facepalm. -
-
Blum #95878 Te állat :DDDDDD -
Borg #95877 Én csak a körtét :) Igaziba, cappybe, meg pálinkába. -
Nem értem :) -
Ananászos? Asszony szereti az anyagot?
-
Most vettem ananászos 1l-es cappy-t, hogy ez milyen jó :D csak ne lenne ilyen drága. Gyümölcsből én is bírom ezeket de szeretem még a mandarint, banánt, görögdinnyét is, meg még alma evésre próbálom rávenni magam. -
Saját kialakított étrendem van, de gyakran megszegem.
Nem tudtam mindenről lemondani. 7 év dohányzás (pipa) elég volt, letettem, de a koffein, Cola Light (aszpartám) maradt. Ezt illene már csökkenteni, kiváltani ásványvízzel. -
Gyümit nem nagyon szoktam venni, pedig szeretem, csak valahogy a sör mellé nem esik jól :DDDD
Amiből gyakorlatilag végtelen mennyiséget meg tudok enni: sárgadinnye, ananász, szőlő, cseresznye.. Ha szezonja van, ezekből szokott lenni azért otthon (főleg nagyitól :) ).. -
Én mondjuk nagyon nem vagyok édesszájú.. Egyedül fagyi meg jégkrém jöhet minden mennyiségben, de pl sütit vagy tortát magamtól nem eszem szinte soha.. Ami viszont nagyobb baj, hogy roppant mód szeretem a tésztát, meg a kenyeret :DD Amikor reggel kipakolom magam elé a májkrémet, kolbászt, omlettet, camembert, akkor alap hogy a friss péksüti az egész legjobb része. :DD Mondjuk ha belegondolok, akkor reggeli mellé simán betolok heti szinten egy kiló paprikát meg paradicsomot.. (meg hagymát, bár azt nem nyersen..). -
Azt elfelejtettem említeni, hogy minden nap egy alma, és a doktor alma. -
-
ja meg kb. akik ismerőseim között alig esznek gyümölcsöt, megkínálom őket 2 csoki szünetük között 1 kis mandarinnal nyomják a szöveget hogy "dehát ez vízizű"
nem is csodálom, az ízlelőbimbóikat annyira bombázzák az édes ízzel hogy már teljesen kiölték a normális ízlelést -
A fehérrépa valójában petrezselyem.
„Pl amiket gyümölcsként nem írtál és imádom azok az eper, málna, körte, banán, barack, szeder, ilyesmik..”
Mindegyik után oda lehet írni hogy pálinka. -
Na hát azért ez elég nagy választék, sokan még ennyit sem esznek meg.. Én régebben nem ettem meg szinte semmi zöldséget, azóta változott az ízlésem és gyakorlatilag mindent megeszek. Brokkolitól át a kelbimbón keresztül a fehérrépáig, pedig tényleg nagyon utáltam őket. Gyakorlatilag csak ellenszenvesek voltak, nem az ízük riasztott, hanem a tény, hogy a zöldséget nem szeretjük.. faterom se ette meg, nagyapám se, akkor én se!
Pl amiket gyümölcsként nem írtál és imádom azok az eper, málna, körte, banán, barack, szeder, ilyesmik.. sok van amit szeretek de eszembe sem jut amikor zöldség / gyümölcsre gondolok.