127612
-
A rengeteg mínusz után erre adtam egy pluszt :) -
Ugyanannyi maradt. - ezt választottam
Igazából nőtt, mivel még csak most kezdtem ezen az új helyen és decemberben nem is dolgoztam még teljes hónapot.
Viszont a régi munkahelyemhez képest jelentősen csökkent, miközben a szabadidőm a duplájára nőtt azt hiszem ez is jelentősen számít. -
clio1616v #96023 velük kell csináltatni és akkor nem fogják -
Talán annyi különbséggel, hogy ha kitakarítod az azutódat, akkor nincsenek ott a kollegáid/főnökeid, hogy azonmód peremig teliszarják... -
clio1616v #96021 erről beszélek...
(megint csak a panaszkodás: "ha tudnád mi folyik némely cégnél"...) -
Ha tudnád hogy itt némelyik cégnél mi folyik... -
clio1616v #96019 Két fő lehetőségük van.
1. ez az egyszerűbb - nem csinálnak semmit és nem panaszkodnak a jelenlegi helyzetükkel, hanem szerencsének fogják fel, hogy valami pénzt kapnak a munkájukért = megelégszenek azzal, ami van
2. ez az ami nehezebb és tenni kell érte - utánanéznek milyen lehetőségük van változtatni a helyzetükön, többletmunkát vállalnak vagy munkahelyet változtatnak, ahol jobban megbecsülik az elvégzett munkájukat és nagyobb a motiváció, az elégedettség
csomó ember hajlamos arra, hogy az ő munkáját többre tartja mint amennyit keres vele és a munkahelyét elhordja minden szemét kizsákmányolónak, inkább hátráltatja a munkavégzést és rontja a munkahelye hírnevét, rosszhírét keltve, hogy az ő munkahelye nem becsüli az alkalmazottjait, és csodálkozik, hogy nem megy a "bolt" nincsenek jutalmak, prémiumok...
ezeknek eszükbe sem jut, hogy a cégnek akkor megy jól, ha ők akik benne dolgoznak megtesznek mindent azért hogy jól menjen... nagyon el van tévedve mindenki aki ilyen mentalitáson van
A legfontosabb, hogy mindent úgy csinálj meg a munkáltatódnak, mintha magadnak csinálnál meg valamit. Az autómat ha kitakarítom a legutolsó csavar is ragyog, én ugyanezt teszem a munkahelyemen is, amikor dolgozok... hiszen magamnak dolgozok ott is. -
extramagascsaj #96018 Nem érint. Nem adózom Mo.-on. -
Azt gondoltam hogy nem azért.
Esetleg tudnál-e szolgálni valamilyen jó tanáccsal a azok számára akiknek csökkent, azt leszámítva hogy fogják be a pofájukat, és panasz nélkül vegyék tudomásul? Hátha megfogadják a tanácsodat, és legközelebb ők is elmondhatják magukról, hogy nem azért emelkedett, mert panaszkodtak. -
Kevesebb lenne 8 rugóval, de kompenzálták, úgyh ugyanannyi maradt, legalább is a pénz. A cafeteria sokkal kevesebb... -
/munkanélküli -
DIESEL DOG #96014 Hajrá ess neki, és csináld te... semmit sem tudsz igazából az egészről...
Vitát továbbá nem nyitok... -
clio1616v #96013 nem azért emelkedett, mert panaszkodtam hidd el -
Mondja ezt az, akinek emelkedett. -
clio1616v #96011 nem panaszkodni kell -
Eddig minden évben kb 40-50-et térítettek vissza.Az is valami volt így hát persze hogy kevesebb. -
DIESEL DOG #96009 Vállalkozást üzemeltetünk, érdemben annyit lehet róla mondani hogy se nem jobb, se nem rosszabb... többnyire rapszodikus az egész.
Ámde közel sincs akkora forgalom mint pl. 2-3-4 éve... :/ -
ez alapján akkor innen senki sem keres bruttó 217e és 660e között? vagy félreértem a kérdést? -
Blum #96007 Még nem dolgozok, nem vagyok keresőképes. -
clio1616v #96006 szerintem, nem erre gondolt a kérdésfeltevő hanem, hogy a nettód változott-e -
Negatívat választottam, de valójában a havi fizetésre nem volt hatással, ugyanis nem vettem igénybe, hanem minden év elején az adóbevalláskor visszaigényeltem, így most utoljára még kapok vissza kb. 145 ezret, de jövőre már nem. -
clio1616v #96004 minimálisan pozitív hatással, + 11 052 Ft -
Szavazó roBOT #96003 A videótelefonálás. Mennyire szeretitek? ==>> Pozitív vagy negatív hatással volt a fizetésedre az adójóváírás kivezetése? -
Nem próbáltam,nincs,minek?Van egy mobilom azzal tudok telefonálni,vagy van vezetékes vagy van skype.Még a telefonom sem okos,4 éves de tökéletesen megfelel a célnak:tudok vele telefonálni és sms-t küldeni. -
DIESEL DOG #96001 Annyira nem érdekel... nagyon ritkán használom... -
Nincs se kamerám, se szükségem rá.
Ha lenne se szeretném ilyenre használni, elég a telefon, még az is sok... :) -
Egyszer, kétszer próbáltam csak, de nem szoktam.
Ha nagyon unatkozok akkor néha chatrulettezek jó móka, csak sok a köcsög aki a kamerába veri a faszát... -
A telefonálást is kerülöm, ha lehet.
Videotelefonálást meg legfeljebb próbáltam, de ugyanúgy nem szeretem, mint például a 3D-s tévézést sem.
Szóval tőlem akár ingyen is adhatnák a webkamerát, akkor sem használnám. -
extramagascsaj #95997 Nagyon szeretem, naponta telefonálok.
Tekintve,hogy külföldön élek...és apukámon kívül az egész család Magyarországon van, barátok is többnyire ott...egy-kettő meg a világ más pontjain így nagyon hálás dolog a videótelefonálás neten keresztül. Rengeteg pénzt megspórol az ember magának,ha nem telefonon keresztül tartja a kapcsolatot...és azért ez még mégis személyesebb,mint egy e-mail vagy hasonlók. :) -
clio1616v #95996 szeretem, ha látjuk egymást miközben beszélünk
PC HD webcam: skype és imo.im-en
iPhone: facetime, skype, imo
Samsung tv: skype -
Nem próbáltam, számomra felesleges. -
Jaja, én is fél életemet szkájpba töltöm, vagy csetbe, vagy telózva, mer ez a melóm része is, de nem szeretem közben a videó részt. CSak az asztal/tetszőleges ablak képénének megosztását szoktuk volt használni, az igen hasznos. -
hugopareiros #95993 Videótelefonálásról nekem nem a webkamera + msn/skype páros jut eszembe, tehát ezért böktem arra, hogy nem próbáltam még.
A webkam+msn/skype párost meg nem szeretem. Nem csak 1 dologra figyelek ilyenkor, hanem olvasgatok a neten...és engem is zavar + a másikat is, ha látja, hogy nem figyelek oda mindig. -
commissioner #95992 Alkalmakkor, amikor a Németországban élő testvéremmel beszélgetek. De elsősorban nem őt akarom látni, hanem a másfél éves fiát, akivel nyilván még nem tudok komoly beszélgetésbe elegyedni. :) -
még nem volt rá szükségem -
De ha igényed lenne rá, 2-3 ezer forintért (vagy drágábban) vehetsz egyet. Ezután pedig a használata már ingyenes, tehát az, hogy neked nincs, és másnál nem láttál, még nem jelenti azt, hogy nem egyszerűen elérhető, és hogy másoknak esetleg nem lehet rá igényük.
Ezzel szemben egy mobilos videotelefonálás már nehezebb ügy, 3G hálózaton át elég drága, ha van wifi akkor már kevésbé problémás, de kényelmetlenebb és drágább a másik lehetőségnél. -
Nincs webkamerám. Másnál is csak laptoba építve láttam. -
Ha csak telefonról lenne szó, akkor egyetértek, de a webkamerázás - pont az ingyenessége és egyszerű elérhetősége miatt - azért eltolja a dolgot. -
Én +90% nemet vártam. Én még életemben nem láttam senkit videotelefonálni. És sem csináltam sosem. -
Nem szeretek, alapvetően telefonálni sem.
Webkamerám sincs. Laptopba építve se. Arról sem tudok, hogy a mobilomnak lenne ilyen funkciója. :D