127612
  • georgesmatyas

Kérlek ne borzold a itt kedélyeket ilyen anyaggal :)
    Ez túlontúl tudományos már ennek a frakciónak :D
  • tigeroo
    vagy kitudja hány :D
  • georgesmatyas
    Nem tudom nem láttam leszarom
    A kinti világ 4D-s...
  • Hegi90
    Tetszik, bár az Avatar óta nem láttam még egy filmet se, ahol nem csak parasztvakításként írták a jegy alá.
  • clio1616v
    ez pedig az aktív szemüveg

• clio1616v
  • immovable
    Nem, mert...nem tetszik. Ez van, nem jön be.
  • predator1982
    Szerintem meg a két lencse egyformán polarizált(ha ugyan polarizáltak), ugyanis ennek nincs különböző mértéke, azt meg hogy miért is polarizál egy polár lencse azt most hagyjuk. Ugyan nem volt még ilyen szemcsi rajtam, de a színkülönbség okozza azt, hogy az egyik élesebb lehet a másik meg nem. A cylinderes szemüveglencséknél is így finomítják a vizsgálat során, hogy a páciens milyen fokban is kapja a cylkót...
  • immovable
  • clio1616v
    és a passzív szemüveg rosszabb, mivel maga a szemüveg jobb és bal lencséje eltérően polarizált

addig az aktív szemüveggel jobb hatás érhető el, mert a tv jele alapján engedi látni a képet a jobb és bal szemeddel

próbáld ki, jobban nem tudom elmagyarázni, mélyebben nem néztem utána, mert különösebben nem érdekel a 3D mozi

most néztem meg a törpöket :D
    volt egy két jó rész amikor a látvány becsapott, mintha tényleg ott repkedtek volna a tárgyak körülöttem, de hozzá kell adaptálódni és ahhoz kell 10-20 perc, hogy valóban beleéld magad :)
  • GyuriX2572
    Amúgy én megnéztem az Avatart 3D-ben meg 2D-ben is, nekem 2D-ben jobban tetszett, mert sokkal élesebbek voltak a textúrák, a 3D hatás meg nem volt (szerintem) annyira észrevehető.
  • GyuriX2572
    és?
  • Sir Quno Jedi
    Amcsiban amúgy voltak olyan multiplexek (tán még vannak is), hogy bemész a jegyeddel, onnantól arra az előadásra ülsz be amékre jólesik, akár menet közben is átmehetsz másikra, kimehetsz enni-inni (meg ott is megeheted bent), egyszóval igazi moziban élést adhatsz elő, egész napos szórakozás. Nagyon fáin. Sajnos ez nálunk nem menne...
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. Régebben, ha hétvégén jó korán mentél, akkor már kora délelőtt beülhettél az elsőre és egész hajnalig nézhetted akár az újabbakat. Pl. Hollywood Multiplex a dunpálcában. A legjobb, hogy ahogy kijöttél az egyik filmről, máris mehettél be a másikra, de közben ugye vehettél még kaját, piát ami jólesik, hiszen korrekt büféjük van. Emígyen egész napos evős-ivó mozizást lehet tartani. Murvajó!

Sajnos ma már korai, meg hajnali előadások sincsenek...
  • pamparampa
    nem láttam még ddd-t.annyira nem is érdekel.
  • Fbn Lx
    csak avatart meg csizmás kandúrt láttam háromdében, utóbbinak teljesen mindegy volt, avatar meg számomra élmény volt, de nem igazán szeretek moziba járni.
  • Fbn Lx
    napi 5-6, moziban? D: wtf
  • Fbn Lx
    akkor zsírosodsz, ha nagyobb mennyiségű energiát viszel be, mint amennyit elhasználsz, és ettől elkezdesz raktározni
    most ha elfogyasztasz 500 kalóriányi disznózsírt meg 2000 kalória egyebet, és adott napon 2000-et égetsz el összesen, nem lehet ráfogni, hogy most kifejezetten a disznózsírból nyert energia miatt híztál, mert ez összeadódik
    ugyanígy kókuszzsírból is tudsz annyi többletet bevinni, hogy raktározni kezdj
    tény, hogy összetett téma, nem kell bebizonyítanod, hogy a finomított cukor rossz, és elhiszem, hogy a telített és telítetlen zsírsavak aránya a kókuszzsírban jobb, csak kifejezetten a zsírosodás részével kapcsolatban írtam
  • Sir Quno Jedi
    Óóóó én sajnos a Thor-ra még beültem hüle fejjel és ugye 3D-ben, me az volt, nohát, inkább nem is mondok véleményt... Rohadjanak meg.
  • Marci0115
    az a baj hogy a látványra mennek nem a sztorira, ezért van 2es-3as kategóriájú filmek egy ideje
  • Rage47
    én is kerülöm, akartunk menni a bosszúállókra, de csak 3Dben adják itt, így nálam felejtős
  • Sir Quno Jedi
    Rühellem a 3d filmeket. Gyakorlatilag sikeresen leszoktattak a mozizásról vele rövid idő alatt. PEDIG volt idő, mikor napi 5-6 filmet is megnéztem egy jó multiplexben egyszusszra.

Elején még mindehol mentek a 2d verziók is, aztán ez szépen megszünt, ma már szinte kizárólag a 3d bullshitet nyomatják és ez számomra bezárta a kaput.
  • predator1982
    nem tudom, nem láttam, nem is érdekel...
  • Zoli007
    Moziban tetszik, de otthonra nem kéne. De moziban is csak akkor, ha eredetileg is 3D-nek készítették.
  • tigeroo
    nem mert lóhúgy
  • clio1616v
    az aktív kap a 3D megjelenítéshez jelet, információt a tvtől

a passzív nem(a fényen kívül)
  • GyuriX2572
    mi az h aktív meg passzív szemüveg?
  • clio1616v
    moziban nem tetszett, de az itthoni tvmen élvezhető

moziban 2szer néztünk 3D-s filmet, de ezek a passzív szemüvegek nem az igaziak

itthon kb. 10 filmet néztem + 20-30 rövid videót még amikor az tvt tesztelgettem az elején, de nem kifejezetten emiatt vettem a tvt, így nem tudom más gyártóknál milyen a 3D megjelenítés nem is érdekelt, ehhez adtak 4db aktív szemüveget

összességében moziban nem élvezhető, otthon ad igazi élményt, viszont nem szereti ha természetes vagy mesterséges fény is beszűrődik és esetleg a szemüvegben visszatükröződés alakul ki, valamint az izzók villódzási frequenciája is zavarja a képet
  • kamionosjoe
    Nem tudom, még nem láttam.

Csak egy 3D játékkal játszottam a gépen, de annyira nem jött át.
  • Motoroj
    Nem, mert életlen, sötét, lassú és darabos a kép, ráadásul még szemüveg is kell hozzá, és a hatás sem elég valósághű. Nem mondom hogy nem érdemes kipróbálni, de egy 2D-s kép nekem sokkal többet ér.
  • Blum
    Nem,mert...

Csak. Moziban láttam egy 3D filmet,de nem voltam tőle elájulva.
  • Guren
    nem nagy szám
  • NEOreg3
    egyet se láttam és nem is érdekel
  • Szavazó roBOT
    Hogyan iszod a kávét? ==>> Tetszenek a 3D filmek?
  • clio1616v
    melyik cukornak? ti. több féle van
  • kamionosjoe
    Én a marihuána illatát szeretem, amikor reggel felkelsz és megérzed a virágzó növény illatát az jobban felébreszt, mintha egy kávét meginnál. :)

Viszont elszívni annyira nem szeretem.
  • pamparampa
    kíváncsi lennék mennyi idő alatt őrülnél meg ha hirtelen nem lenne cukor a világon :)
  • pamparampa
    ez egy nagyon összetett téma, sok mindentől függ hogy te most zsírosodni fogsz e vagy sem :)
    a cukornak szar a glikémiás indexe
    zsírból meg az a jó ami rövid szénláncokból épül fel, van sok oldal ahol utána olvashatsz hogy miért nem jó sem a kockacukor sem a disznózsír :)
  • predator1982
    cukorral

(szeretem az ízét, az illatát:-)
  • morcosqtya
    Néha egy-egy szem fájdalomcsillapító is jól tud esni.. :)