127612
-
Nem, mert rühellem. Viszont kellene, mert cefetül szokott állni a hajam. -
Szavazó roBOT #103878 Estél már csalás áldozatául? ==>> Szoktál-e hajápoló/hajformázó szert használni? -
Ha áldoztaként viselkedünk, magunk ellen hívjuk ki a sorsot. Ésszerű mértékben paranoiásnak, bizalmatlannak és óvatosnak lenni nem probléma. Persze az is fontos, hogy mi az a veszteség, amit röhögve elviselünk, így látszólag "bizalmasabb" helyzetbe is keveredhetünk (valójában csak leszarjuk a következményeket, mert nem vág földhöz).
Meg ez kicsit elvi kérdés is. Nem halunk bele, ha néha becsapnak, de akkor se hagyjuk csak úgy másoknak, hogy ezt megtegyék velünk, ert az részben a mi hibánk is. Persze ha az elvárható óvintézkedéseket megtettük (fontos, hogy ne kerüljön "többe" a védelem, mint amennyit vesztehetnénk ugye), akkor a mi lelkiismeretünk már tiszta. Az elvárható szintet pedig emelni kell, ha a tét emelkedik.
Gondolodni kell és ELŐRE. Aki buta, arra nincs mentség. -
clio1616v #103876 rosszul gondolkozik az, aki szándékosan más embernek kárt okoz
abból indulok ki, hogy más embernek nem csinálok olyat, amit magamnak ne akarnék -
Nem. -
Fbn Lx #103874 az a felelős, akit a te értékítéleted felelősnek tart
én úgy is tudom szemlélni, hogy ő a felelős, mert átvert, és egy szemét geci. De úgy is, hogy én vagyok a felelős, mert balfasz módjára hagytam magam átverni, és nem várhatom el másoktól, hogy passzolják a naivitásomból kínálkozó lehetőségeket. Mindig az lesz a felelős, aki mellett "érvelni" a te igazságérzetedet és céljaidat éppen alátámasztja attól függően, hogy mentegetőzni akarsz vagy sajnálkozni. A helyzet nyertesei általában mentegetőznek a vesztesei pedig sajnálkoznak. A kívülálló ember pedig hajlamos rá, hogy az értékveszteséggel kapcsolatban empátiát érezzen, így a vesztesek is nyernek, szimpátiát és szabályozásokat. -
azért nem árt ésszerű mértékben óvatosnak lenni. hinni, vagy hiszékenynek lenni, nem ugyanaz. -
clio1616v #103872 soha nem az a felelős, akit becsapnak
senkinek nem kötelessége, hogy védje magát a rossz emberekkel szemben -
Vagy ha mégis, akkor úgy viselkedik, mint a kígyó a biciklivel: "Kuss, én így szállok le!" -
clio1616v #103870 nem és nem is fognak
csak elégedetlen és meggondolatlan embert lehet becsapni :)
aki tudja mit akar és ha nem is azt kapja és elégedett tud lenni vele, azt nem lehet becsapni -
Vettem egy utazótáskát, "nagyon jó minőségűt", egy törökországi utat bírt ki, de még annak is örültem. :D -
Sajnos ezt nem szokták figyelembe venni a simlisek.. -
eddig nem, ezután sem hinném. ugyanúgy, én sem vágnék át senkit sem. -
Nem, lehet hogy van valami természetes átb4szás elkerülő ösztönöm... -
Hidd el, jót tettek csak vele neked.
-

szegény, részvétem! :D -
Nem emléxem. -
ja meg még alsóban akarták megvenni a pokemon tazoimat, a srácnak én naívan oda is adtam meg minden aztán letagadta másnap a dolgot. -
pont ma akartak átbaszni wow golddal
amúgy nemnagyon, eléggé antiszoc vagyok ilyen téren, nem nagyon bízom az emberekben (sqj szindróma), úgy sem rúgtam még be sohasem hogy teljes filmszakadás legyen és amúgyis, mindig vigyáztam az értékeimre.
12 évesen a teveklubon loptam tevéket:D mittom nézegettem őket és ha a gazda + teve név is megegyezett akkor bepróbáltam ugyanazt a jelszót (mittom ilyen nevek mint pl. pondró, kicsibebaba, lekvármancika)
de végül mindet visszaadtam amikor írtak levelet (sőt, mai napig emlékszem arra hogy a pondrós srác 1 oldal levélben szidta a véremet meg minden - de utána lespanoltunk) -
kamionosjoe #103860 Egyszer jelentkeztem egy állásra, ahol elkértek előre tízezret ügyintézési költségekre, persze hülye voltam, hogy oda adtam. Több embert is átvertek így később rendőrségi ügy is lett belőle, a károsultaknak lehetett jelentkezni, de én inkább nem égettem magam, hogy így lehúztak. Viszont legalább tanultam az esetből.
Máskor egy buliba tűnt el egy tízesem, de azt lehet hogy csak elvesztettem. (amilyen szinten berúgtam azon az este örülhetek, hogy ennyivel megúsztam :D) -
Fbn Lx #103859 ja ha 5-10 ezer forint akkor nem.
de 13 évesen a teveklubon az egyik adatlapon találtam valamit, hogy küldj ide egy sms-t 2-300 forintért és rengeteg datolyát kapsz, ez valami szupertitkos dolog
vagy 1500 forintos esemes volt és gondolom a srác kapott érte datolyát. ;_; -
ellopták a 20-30 ezer forintot érő virtuális sapkámat :(
de most komolyan. -
Az sg-s társadalomról ilyet nem feltételezünk. 
-
Nem. -
Igen, többször is.
Meggyőződésem, hogy piálásaim során több esetben is többet fizettem, mint kellett volna. :DDD
Ill. olyan opció miért nincs, hogy már én is basztam át valakit? :DD -
Lekopogom még nem, de kis híján lehúztak 8 rugóval Vaterán egy meg nem érkezett tornacipővel. -
Szavazó roBOT #103853 Használsz valamilyen illatszert? ==>> Estél már csalás áldozatául? -
A bolondos szolgálatára :DD -
Zsákfos :DDDDDDDDDD -
„Na, ne, ne, ne gazdám, nem rég fürdőztem, két hónapja sincs, a folyóban”
-
kamionosjoe #103849 Nem, de néha megfürdök. Eddig még senki nem panaszkodott. -
Használok.
Amikor emberek közé megyek. (Állatok közé is járok sokat, oda a natív emberszagomat (simabőrű) viszem).. :-) -
clio1616v #103847 hidd el nem is rólad általánosítottam :) -
ez hülyeség, ha új ruha kell, elmegyek és megveszem, ennyi... -
clio1616v #103845 azt azért viselik, hogy ha megkérdezed, hogy miért az én ruhámban vagy akkor azt válaszolhassák számító módon, hogy mert nekem nincs egy göncöm és máris megvan az indok miért kell új ruha megint :D -
:-) nekem is van ami páromé és abban alszom de az nem azért mert olyan illata van, hanem mert nem hordja mondjuk, de nekem viszont kényelmes:-) más levetett ruháját én pl. nem szoktam felvenni....az más hogy van illata amit szeretek -
Fbn Lx #103843 unokahúgod ;) -
ki a harmadik? -
Csak dezodort, nem szeretem a parfümöket, nekem túl erős az illatuk. -
clio1616v #103840 ha hist vagy a hert? :D