127612
  • Dzsini
    Szerepel a történelemkönyvekben?
  • immovable
    Egyéb.

Egyik ősöm gróf.
  • NEOreg3
    majdnem
  • Dzsini
    Híres nincs, csak olyan, akit rengetegen láttak már pl. sorozatokban, csak nem is tudnak róla :) (testvérem kaszkadőr)
  • Lacee86
    Nekem nincs olyan, aki országosan ismert lenne. Viszont egyik munkatársamnak haverja a Bödőcs Tibi, egymással szomszédos faluból valók.
  • Szavazó roBOT
    Be szoktad csatolni a biztonsági övet? ==>> Van híres ismerősöd?
  • Cserpák Károly
    Nem volt senki bekötve aznap, de oldal ütközésnél nem sokat ér, csak a függönylégzsák.
    Azóta bekötöm magam.
  • Cserpák Károly
    Pont erről, meg a holnapra várható havazásról jutott eszembe egy régi kis történetem, az első kocsimról, ez olyan 5-6 éve történt.
    December volt, havazás, jeges utak, és akkor hoztam el a kereskedésből a bmw-met.
    Úgy menőztem haveroknak, hogy jobb kezem a könyöklőn volt, és csak egy kézzel drifteltem a kanyarokba, aztán sikerült kicsit nagyobb sebességgel belemenni egy jeges kanyarba, és úgy nekicsaptam a padkának a hátulját, hogy az elejét is visszarántotta.
    A légzsák nem nyílt ki, de majdnem kifejeltem az oldalablakot, ami sokat elmond az ütközés erejéről...
    A hátuljába elment valami, mert úgy tudtam csak hazavezetni, hogy félig eltekertem jobbra a kormányt, úgy ment csak egyenesen...
    Nem is szóltunk egymáshoz visszaúton, otthon apám sem szólt, csak csóválta a fejét, és hozzáfűzte, hogy saját pénzből kell megjavíttatnom, ami természetesen nem volt..

Fél évig ott porosodott, az udvaron, minden reggel fájó szívvel sétáltam ki a buszmegállóba, mikor megpillantottam a kert végében szomorkodó autóm, amit nem vezethetek, mert tönkretettem, ráadásul úgy, hogy 24 órát sem volt nálam összesen.
    Végül olyan 250 ezerből megcsináltattam, aztáneladtam.
  • Motoroj
    "fumékötödbe mert én tutkon vezetek"
  • zsoltioregon
    General Krell?
  • zsoltioregon
    Mindig mindig még a buszban is ha van.
    Le is voltam baszva, hogy: "fumékötödbe mert én tutkon vezetek"
    Én meg el se indulok, amíg mindenki be nincs csatolva.
  • broman191
    Nagy máknak néz ki hogy "csak ennyi" lett, durvábban hangzott elsőre...mondjuk így "csak ennyi" is örök élmény lehet... :) -.-''
  • bakkerman
    5 másodpercet az életedből csak rátudsz szánni arra,hogy becsatold
  • ressy14
    15-40 ezer Ft, ha már az egészséged nem fontos.
  • Narxis
    Nem, nem. Minek?
  • morcosqtya
    Már buszon, metrón is csatolod magadra reggel a szomszéd hölgy táskapántját..
  • kifli
    Nálam már reflex szerűen megy, hogy becsatolom, tökmindegy mennyire megyek messze, vagy ki mellett ülök.
  • kamionosjoe
    Reggel mentem melózni, aztán egy kanyarba kicsit gyorsabb mentem bele, mint kellett volna, két kerék ráment a fűre én hülye meg fékeztem egyet. Aztán mivel vizes volt a fű a kocsi egyből befordult keresztbe, onnan már nem volt megállás az árok aljáig.

#104383 Nincs mit. :)
  • Motoroj
    Kösz!

Akkor innen már senki ne menjen oda megfejteni! :)
  • kamionosjoe
    Igen Saxo, az első kiadásból 96-os(eladtam már amúgy).

Be lehet rakni akárhova. :D
  • ressy14
    szerintem is az
  • miki30246
    vagy nissan
  • miki30246
    ez vmi citroen saxo lehet
  • tigeroo
    clio? meséld már el a sztorit engem érdekel:D
  • ManoNegra
    Ez a fertőparti nádas ha minden igaz. :-)
  • ressy14
    hogy sikerült a dzsungel közepében landolnod? :D
    ennyit pörgött a verda? durva.
  • Motoroj
    Megengeded, hogy betegyem az ismerd fel a képről az autót topicba?
  • morcosqtya
    Mintha egy matchbox lenne a fűben... :)
  • kamionosjoe
    Inkább átlagos testalkat, régebben mikor bokszoltam szálkásabb voltam.
    Szerencsére fával nem találkoztam így a kocsi javítása se lett olyan sok, a bal oldali A oszlop ami kicsit behajlott, meg a tető amivel sokat dolgozott a karosszériás. :D

(2 éve volt)
  • ressy14
    csak Need for Speed-ezett és túl hevesen nyúlt a billentyűhöz :D
  • broman191
    Izmos-e vagy? Esetleg mellé szerencsés is? :D
  • kamionosjoe
    Mondjuk amikor balesetem volt akkor pont nem voltam bekötve, elég szar érzés összevissza repkedni az utastérben amikor a kocsi pörög levegőben, ahhoz képest egy kis vállrándulással megúsztam az egészet.
  • kamionosjoe
    Rövidebb távra, elég ritkán. (kiállok a parkolóból, elmegyek a közeli boltba)
    Mindig. (vezetőtől függetlenül)

Régebben pizzafutár voltam és elég kényelmetlen lett volna, hogy állandóan az övvel babrálok így megszoktam, hogy nem kötöm be magam. Városon kívül szoktam csak magam bekötni.
  • broman191
    Másrészt faterom aki 10+ évet oktatott anno sem szólogatott érte, amikor a saját nem éppen gyengus autóját vezettem, de tipikus hogy a sok néger oktató egy jó mozdulatot meg nem jegyezne, akkor sem hogyha lassan szépen csinálod, viszont folyton próbál demoralizálni hogy direkt b4sztathasson azért is amiért totál oka nincs...aztán ha jól tette a dolgát a "tanítás alatt" akkor kizárt hogy átmész az első vizsgán, annyira mínuszban van az önbizalmad. Nem kell itt feltétlen trükközni illegális módszerekkel az autósiskoláknak/"oktatóknak" hogy plusz pénzt csikarjanak ki a tanulókból, elég egy kis pszichológiai ismeret mocsok mód használva, aztán tuti a tele lesz a zseb hamar...tanulónak meg üres. -.-
  • videobaby
    igen, igen. nincs apelláta.
  • bardocz
    Én sem értem, amikor rámszólnak, hogy lassabban kanyarodjak. Ha még egy huszast ráraknék, akkor sem csúszna.
  • broman191
    Mindig. Mindig. Nincs kibúvó. Amikor én vezetek azért, mert szükség van rá ne oldalazzak ki az ülésből, szebben bevett kanyarokban és eleve biztonságérzetet ad...már az oktatóm is emlegette anno elhűlve hogy "tiszteld a kanyarokat fiam" amikor pokerface kormányt elteker és a többségnek ~40/45/50-es kanyart bevettem ~60-nal. Azóta is tisztelem a kanyarokat. Nem lassabban bevéve őket, legalábbis szép időben. Gumi sem csikorog még, vagy alig-alig, akkor mi a gond? Ha utas vagyok és az illető szerintem "nem tud vezetni", akkor azért kötöm be magam, ha "tud vezetni", akkor a saját magamnál alkalmazott indok él. Ha "tudni véli tud vezetni", de valójában nem tud, akkor be sem ülök az olyan mellé, így egyedül akkor nem kötök be semmit...
  • Motoroj
    Ha csak néhány méterrel kell arrébb állni, akkor nem.
    Amúgy igen.
  • chhaya #104363
    Mindig, reflex.
  • Freeda Krueger
    mindig/mindig