127612
-
ha tudnám szabályozni, hogy csak akkor használjam, ha akarom, akkor talán lenne áldás, egyébként átok. áthágnám vele a személyes jogok tiszteletét. én sem díjaznám, ha bennem vájkálnának. nem annyira szimpatikus dolog. -
do want -
Igen, ha a forgalmi körülmények megengedik.
Alapvetően a rendőrök részéről is az az álláspont, hogy a jég, hó beköszöntével érdemes egy biztonságos elszigeteltebb helyen kipróbálni, milyen érzés ha megcsúszik az autó, hogy ne forgalomban találkozzon vele először az ember.
A közúton jaszkarizást én is elítélem, de ha lehull a hó én mindig tűzök ki üres hatalmas parkolókba, mert személy szerint imádok keresztben autózni. -
Tegyük fel, hogy erre amúgy is képes vagyok némi logikával. Egy idő után unalmassá válik. Vége. -
Szavazó roBOT #105758 Itt a hó, csúszósak az utak, szoktad faroltatni az autód? ==>> Tegyük fel hogy... -
Jaja, meg tengerire tírgyepeltetni! -
Az igaz -
tegyünk mindnek homokot a cipöjébe!!4 -
A BTK csak olyanokra vonatkozik, akiket el is kapnak. -
"Mondjatok egy jó okot arra, hogy az ilyen felelőtlenül száguldozónak miért ne kellene agyonverni...?"
A hatályos magyar BTK megfelel?
-
Ha bakancs helyett sportcipőben megyek ki néha már gyalog is driftelek akkora a jég.. :) -
ahhoz képest a videó már nem elérhető... -
néha
egy üres parkolóba max, ahol nem megyek neki semminek, úton inkább megyek lassan -
mai nap összefoglalva:
-
Te is inkább kussolnál a faszba. Semmiféle lelki történt nem okoz, csak dühít, hogy ekkora balfaszok mindenféle kontroll nélkül az utakon randalíronak. -
Nincs autóm,de nem ítélem el azt aki ezzel szórakozik,feltéve hogy mások biztonságát nem kockáztatja vele. -
clio1616v #105746 nem az én dolgom kideríteni, hogy kit vádoljanak közúti veszélyeztetéssel -
Nekem 8 én nem száguldoztam semmivel, egy szóval sem említettem, hogy az én videóm, ne rágalmazz ilyenekkel. -
clio1616v #105744 lementettem, hogy száguldoztál
hétfőn megy az idézés (rendszám alapján) -
clio1616v #105743 látom a mai napig nem heverted ki a dolgot, hogy ilyen izgatottan írsz róla -
-
Én nem foglalkozom ilyen piti ügyekkel, de a rendőrök is szoktak szabályt szegni civilben. -
Tudom... Az a baj egy rendszámmal még nem sokat érnek. Meg amúgy sem foglalkoznának vele. :/ -
és még mondják hogy felesleges akkora erő, de közben pont elég -
ezért kell a 600 lóerő, hogy a sok vonatozó balfaszt pár másodperc legyen megelőzni ű:ASDAS:_D hahahahaha -
Fbn Lx #105737 és mi van,ha a balesetet okozó faszi harcművész nagymester volt? :SS akkor nem tudta volna megverni -
melyik videót?? azt felesleges elküldened -
az ilyen hülyék meg is érdemlik, nem tud vezetni az ilyen -
Hát szívem szerint elküldeném a rendőrségre ezt a kis videót... -
Csak ennyi? Megvárjuk míg megöl valakit? Van olyan ismerősöm, aki a retroaktív szülésszabályozásra voksol, értsd, szétveri az balafaszok fejét. És meg tudom érteni.
Én csak egyszer láttam balesetet, de én voltam egyben a szenvedő fél is. Egy idióta balfasz előzött egy kocsisort és úgy gondolta, hogy erősen fékezve majd befér két kocsi közé. Nem fért... A a bátyus kocsiájnak a hátulját sikeresen rommá törte, az előttünk levő kocsinak úgy nekitolta a miénket, hogy annak is kicsit eldeformálta a hátulját egy kicsit. Semmi bajnuk nem lett - a nyakam azért egy picit megérezte - de az előttünk levő autóban két kisgyerek volt az apjukkal.
Majdnem úgy kellett lefogni fater, hogy ne verje agyon a kedves sofőrt, aki nekünk jött. És, ha egy kocsival később megy be és őt találja el az a balfasz? No, akkor nem fogtam volna vissza meg nyugtatgattam volna, verje, ahogy a csövön kifér. Mert mi mást érdemelne egy ilyen köcsög...?
És, ha egy bringás is lett volna ott, pl. én aki szokott arra birngával járni...? Akkor engem lazán elsodor. Most tényleg. Mondjatok egy jó okot arra, hogy az ilyen felelőtlenül száguldozónak miért ne kellene agyonverni...?
A videó meg "hogyhogynem" átment privátba. Ejnye... -
Hát azért ha egy ilyen merdzsós vadbarom az orrod előtt húzna vissza a saját sávjába, nem ezt mondanád... -
"Igen, ha a forgalmi körülmények megengedik."
ezt is csak 7-8 évvel ezelőtt, amikor vittek valamerre ilyen időben... :)
ellenben pont most tegnap haza bicikliztem, aztán 10 percet elcsúszkálgattam itt a jeges járdán :D -
Parkolóban előfordult, régebben, aztán ráuntam. Leszarom már. -
Szerintem ez nem vészes annyira, inkább az ilyenektől kéne félni: #105685
Azok sokkal veszélyesebbek. -
Az ilyen faszkalapoknak venném el egy életre a jogsiját, meg a kocsiját is... Idióta barmok, rühellem az összes ilyet.
Egyébként mivel a rendszám is leolvasható, mert ugye annyi esze már nincs a büdös barmának, ez egy szép kis videó lenne a zsaruknak.
-
-
Nem felkavaró ez, csak siet.
-
Szerintem nem is lehetett volna mit elvenni tőle a videó készítésénél, de egy S mercit nem mernek megállítani. -
Még szerencse, hogy nálad tájékozottabb, és okosabb emberek mennek rendőrnek :D -
clio1616v #105723 ennek a fiatal kislánynak elvenném a jogsiját