127612
  • Pluskast
    Köszi az infót
  • Dzsini
    Bristol scale
  • NEOreg3
    hát az nagyban függ a szar állagától

kirázom
  • Pluskast
    Micsoda kérdés loooool A következő az lesz, hogy milyen állagú és milyen színűt pottyantasz?
  • Dzsini
    lásd még: kockás füzet
  • Roger6
    XDDDDDDDDDD Na jó, ez kész
  • Eneff
    >kocka wc-papír

wtf?
  • Szavazó roBOT
    Volt-e már dührohamod? ==>> Hány kocka wc-papírt használsz el egy "nagyobb dolog" után?
  • Lacee86
    Próbáltam, de nekem nem jött be annyira. Az IE, meg most már a Firefox is mindenesetre elég lassúak...
  • Dzsini
    inb4 "windows is van a gépeden" :)

(amúgy nekem is megzakkant Opera alatt a szavazás tegnap délután óta, és az értékelőgombok se működnek)
  • zsoltioregon
    Az Opera gyorsabb szvsz (most Firefoxiról SG-zek mert gyakran összeomlik az O)
  • Lacee86
    Hulladék? A leggyorsabb jelenlegi webböngésző. -.-
  • kamionosjoe
    Azért, hogy szavazhassak nem fogok semmi hulladékot felrakni a gépre.
  • Lacee86
    Chrome.
  • kamionosjoe
    Opera és IE próbáltam egyiken sem jön be.
  • Fbn Lx
    lelkigyakorlat meg pisztoly? igazi keresztes vitéz fazon :D
  • mrzed001
    Semmi sem dühít fel jobban, mint az emberi hülyeség. Ebbe beletartozik az intelligencia és logika tökéletes hiánya, a mindenbe sz.rás, valamint a nihilizmus.
    Munkahelyen, magánéletben, a közúton ... bárhol.

Igen, amikor 90-el megyek, és fix 20-al bejön elém a skodás tatter a féktáv határán (magyarán csikorgó padlófékkel épphogy nem ölöm meg), akkor üvöltök, és nyomom a dudát a K anyját; mert teszek rá, ha magát meg akarja ölni, de kis családom ne merészelje.

Kedvelem az olyan embereket, akikkel el lehet vitatkozni, beszélgetni.
    Akivel meg nem, aki veszekszik, az meg pont annyit is ér, max kinevetem.
    A különösebben nem okos, de magukat hű de intelligensnek képzelő embereket (alias okoskodók, kötekedők ... súlyos logika- és/vagy ismerethiányban szenvedőket) IQ-ból alázom, és mosolygok közben (megmosolyogtatnak, mint egy kisgyerek gügyögése is).
    Szóval igen ritka, hogy én üvöltsek valakivel. Ahhoz az illetőnek valami igen komolyat kellett elkövetnie (a családom, a józan ész, vagy az emberiség ellen)

A stressz levezetésére: C&C Generals - Borderlands (azaz stratégiai játék - lövöldözős játék), valamint sport + meditáció.

Ha valaki dührohamot kap? Erősen túlfejlett igazságérzettel áldott meg a sors (sajna?), így ha igazat adok neki (lsd korábbi autós példa), akkor mellé állok. Nem csitítom.
    Néha egy jó veszekedés többet old meg, mint a sok nyálas-önmegalázós, problémakinemmondós, csendes, elhallgatós, társalgásnak hazudott izé.
    Van akivel ugyebár azt nem lehet, értelmetlen.

Aki próbálta már pl a példában említett skodás tatternak elmagyarázni, hogy miért nem kellene kihajtania gyökkettővel főútra, amikor ott 90-el jönnek épp (várd ki a sorod tata), és az nyomatja a sódert a neki joga van és az ő útja és amúgy is mindenki más hülye csak én vagyok helikopter ... fajta szöveget, az tudja, hogy észérvekkel itt esélye sincs, mert fegyvertelen emberrel szócsatázik.
    Akkor bizony le KELL üvölteni a fejét, abból talán tanul valamit.
  • szabod
    Mi pár éve találkoztunk vele a 6 lépcsőben :D
    Ott menőzött, hogy ő mekkora sztár lett a "jutubéjen" :DD
    Persze már nem volt szomjas...
  • HTS s3rg1nh00
    :D
    én katolikus gimibe jártam,évente egyszer elmentünk egy-két napra lelkigyakorlatra.az egyik ilyen alkalommal borsodszentgyörgyre mentünk,amiről csak annyit kell tudni,a szomszédja egy arló nevű település aminek a lakossága 50+% rezervátumos.kijöttek elénk 2 autóval a cuccokat elvinni,s volt szerencsém betegként beülni az egyikbe-az első dolog amit az úr közölt velem,hogy "baj" esetén találok egy pisztolyt az ülésem alatt,és ne féljek használni...
  • tigeroo
    ezt osztom. a hírekben meg megsem említik a durva dolgokat (gondolok itt pl. a legutóbbi ózdi 500ft értékű rablógyilkosságra)
  • Fbn Lx
    persze, vannak emberek ilyen tapasztalatokkal. direkt túloztam az arányokkal kapcsolatban hogy jobban átjöjjön az ellenérzésem e rassz képviselői irányában
    én borsodból jöttem, északkeleten a mérleg durván elborul a barnabőrű elkövetők irányába, és kicsit nagyobb körutat téve az ember több tucatnyi, az utóbbi évtizedekben leépült putris, mocskos igénytelen kizárólag általuk lakott településen mehet keresztül, ahol nem célszerű kiszállni az autóból.
    én azt tapasztalom, hogy a pestiek jellemzően élesebben elítélik a diszkriminációt és sok "fajvédő" pesti, vagy nyugat-magyarországi -
    amit nem csodálok: mióta feljöttem pestre, egy attrocitásom nem volt velük, sem rossz tapasztalatom az utóbbi két és fél évben (a nyolckeren ritkán megyek keresztül), ami engem meglep
    de ez alapján nem csodálkozom, mert a pestiek egy ilyen szempontból elszigetelt környezetben élnek, ahonnan nem látják át, hogy ezeknek a mocskos rasszistáknak mi bajuk a cigányokkal.
  • morcosqtya
    Vagy szavazott firefox alatt... :)
  • Roger6
    És dührohamot kaptál miatta?
  • kamionosjoe
    én ma kimaradok a szavazásból, mert nem tölti be -.-
  • videobaby
    igen, ennyi szorult belé.
  • clio1616v
    ez tuti nem játsza meg magát; ő valóban ilyen
  • begotten
    Jaaa! Gyökér vagyok, nem látszanak a kommentjeim. Thx! :)))
  • videobaby
    az egész ország röhögte ezt a nyomorult vidit. aztán jöttek a kommentek. kicsit idegesítő mellékhatás.
  • clio1616v
    engem az ilyenfajta viselkedés nem zavar, amíg az életemre nincs hatással, aki előtt meg Gyöngyöst egy ember képes lejáratni az rég rossz :)
  • tigeroo
    velem ma akart dulakodni a liftben egy c...

egy nő beszaladt hozzám, az ura jött utána veszekedni. megkérdeztem tán baj van még leakart köpni de már nem engedtem be:D

múlthéten a vonaton néztek ki, pont vittem a bassgitárom is magammal, nagyon nézegették, fincsi volt ott hallgatni hogy hogyan szúrnának le... persze egyedül nem kötekednének sohasem
  • begotten
    "Igazából egyetlen egyszer volt konfliktusom cigányokkal..."

Te sem Borsod-ban vagy Szabolcs-ban, vagy Bp. bizonyos kerületeiben laksz ugye? ;)
  • videobaby
    ahonnan ez a díszpinty való, ott minden menőzős munkanélküli brazilfíling így néz ki. lejáratja gyöngyöst a hülyegyerek.
  • clio1616v
    "igaz, hogy brutálisan néz ki" :D
  • videobaby
    ez nem dühroham, ez egy komplett idióta. alulművelt paraszt, a szó rossz értelmében használva a parasztot. előadta magát, aztán kapott érte valamennyi pénzt. ami miatt vinnyog, meg vagdalkozik az a beltenyészetük miatt van.
  • clio1616v
    ne ez dühroham

• HisF8
    Baromság. Nekem úgy 10 éve egy nyáron minden nap bedobtak pár rohadó almát a szobámba 1-2 héten keresztül, totál tönkrement a festés, meg széttört egy kerámia. Egy parkra néz az ablakom, ahol esténként gyakran volt egy 4-5 fős (teljesen normális) cigány csoport fiatalokból (14-16). Mindenki meg volt győződve, hogy ők dobolják be a kisszemű almákat, de én inkább figyeltem, és sikerült elkapnom a dobálókat. Három 10-12 éves fiú volt a mögöttünk lévő utcából, jól szituált szülők, jó tanulók... csak unatkoztak.

Kocsinkról is lelopták a dísztárcsát, az elkövetők falfehérek voltak.

Igazából egyetlen egyszer volt konfliktusom cigányokkal, és azt is sikerült verekedés nélkül lerendezni, pedig azok durva alakok voltak... Hozzátenném, hogy több cigány osztálytársam is volt általánosban, sőt az egyetemen is volt évfolyamtársaim között, de soha nem volt velük semmiféle "gond", kifejezetten jóban voltunk velük, és nem csak én, hanem a többiek is - igazából nem is volt ilyen megkülönböztetés, hogy mi nem-cigányok, ők cigányok. Persze nyilván ott az a pár hírhedt kerület, ahol nagyon másféle emberek laknak, ha ott jártam volna iskolába, akkor biztosan másféle tapasztalataim lennének, de azoknak a kerületeknek a nem-cigány lakossága sem tűnik valami bizalomgerjesztőnek...
  • begotten
    A piros csík miatt?
  • begotten
    *dührohamom
  • begotten
    Ja, és a verekedés minden esetben önvédelem.
    Soha nem kötöttem bele senkibe.
  • begotten
    Visszaolvastam a kérdést. :)
    Nem volt dühromom soha. Ha verekszem akkor pedig ésszel (és düh-vel). Szóval fele-fele.