127612
-
ManoNegra #107129 Pedig ez egy emberi vonás, tegnapi felvételeken lehetett látni mennyire meg van zuhanva.
II. János Pál azért hozzánk nem volt olyan kegyes, hogy annyira sajnáljam. Volt nagyon sok szép gesztusa, de ebből mi valahogy kimaradtunk... -
Negatívan ítélem meg, szerintem emiatt komolytalanná vált a személye.
Azért választották meg, h élete végéig az egyházat képviselje. Erről csak úgy lemondani olyan, mint annyit mondani, h ok, most már kerestem eleget, elegem van, eltűnök. Ez a pápa nekem vhogy sose volt szimpatikus igazán, szegény János Pál után meg pláne. -
Egy ingyenélővel kevesebb, míg meg nem választják a következőt. -
ManoNegra #107126 Meglepődtem. -
hugopareiros #107125 nem érdekel -
Szavazó roBOT #107124 Mennyi időt töltesz átlagosan az SG-n? ==>> Mit szólsz XVI. Benedek pápa lemondásához? -
Fbn Lx #107123 aktívan csak fél óra max, de elég sokat meg van nyitva -
clio1616v #107122 percenként :) -
Napi fél óra. -
clio1616v #107120 hétköznap délután fél 6-tól reggel 7-ig amikor csak kedvem van hozzá
hétvégén bármikor, amikor csak jólesik -
Naponta néhányszor ráznézek. Ebből talán kijön 1 óra, ha sokat kommentelek. -
azért túlzásba nem viszem, meg van nyitva, tálcán elfér. aztán ha mást nem csinálok meglesem addig mi volt azokban a topikokban, amiket kedvelek/megtalálok. üzi jön is, megy is. nagyon ritkán írok a csetre valamit. -
Blum #107117 Napi jopar ora. Szerintem valahol napi 4-5 ora kozott lehet az,amikor a forumot bongeszem. Rengeteg topikban read-only vagyok jelen,ritkan irok meg a kedvencekbe tartozokba is.
Kedvencek - nem kedvencek egyarant.
["FB koppintas chat"...gonosz
]
-
Freeda Krueger #107116 Napi jópár óra...
Kedvencek,és egy két másik topik -
max 1 óra
kedvencek + hírek -
napi pár óra,elsősorban kedvenc topikokat látogatom,és irogatok azokba,de bármilyen témakörű topikokba is beleolvasgatok,játék,zene,vagy filmnézés közben is megvan nyitva az SG :) -
Ja igaz, bár szerintem úgy is megvan a több mint 2 óra naponta, ha játszok is, ha melózok mindig nézem. Telefonról mondjuk ritkán. -
Amúgy én, ha csak az aktív részét nézzük, akkor 1-2 óra sztem. A kedvenc topikjaimat nézem, nagyon ritkán írok a chatbe, ha vmi általános kérdeznivalóm van. -
"Az aktív sg-s időtöltésre vonatkozik a kérdés, tehát ha csak meg van nyitva, de mást csinálsz, az nem számít." -
Sokat, nagyon. Amikor van nyitva Chrome, akkor az sg is megy. -
Napi sok ora. Most is telorol csekkolok -
kamionosjoe #107108 Napi 1-2 óra, de ha lustulok egész nap akkor relatíve több.
A kedvencek közötti topikokat nézem meg.
Híreket olvasok.
Üzenetet olvasok vagy írok.
+ Egyéb: Most lettem házigazda, annak a topiknak a dolgaival is sokat fogok foglalkozni mostanában. :) -
Szavazó roBOT #107107 Mik a terveid Valentin napra? ==>> Mennyi időt töltesz átlagosan az SG-n? -
Szerintem veled együtt sokan teljesen félreértelmezik ezt a dolgot. Ez a nap a szerelmeseké. De vonatkoztassunk el egy kicsit, és gondoljuk át egy pillanatra. Példa: anyák napja. Anyák napját sem azért tartjuk, mert amúgy utáljuk őket az év többi napján (tudom, nem ezt mondtad), hanem ez az egy nap az évből igazán az övék. Kiskorunkban karcoltunk haza iskolából, felmostunk, porszívóztunk, esetleg bátyámnak segítettem vacsorát készíteni, ezzel meglepve édesanyánkat. Őt ünnepeljük anyák napján. De az év többi napján is ugyanúgy szeretjük. Valentin-napkor hasonlóról van szó.
Saját véleményem szerint eleve rossz fele gondolkozol, ha csak a virág és giccs jut eszedbe mint meglepetés. Vagy vacsora pl. Mondjuk az még jobb megoldás. De mennyivel jobb, amikor bekészíted a kedvenc számát a CD-lejátszóba, és amikor hazaér, egyszerűen elindítod. Hidd el, nagyon tud örülni neki a párod. Főleg ha ki nem állhatod azt a bizonyos számot.
És még ezernyi dolog van, ami különlegessé tudja tenni a napot virág és bármi giccs nélkül.
-
ne sajnáld már a virágboltosoktól:D [hazabeszél] -
Fbn Lx #107104 tegnap már megvolt, kétszer -
érdekes elmélkedés, én se unatkozó se semmittevő nem vagyok, hétről hétre viszem a háztartást, mellette napi 11 órát dolgozok, nem tudom de nekem jól esik ha kapok valami apróságot
(bár megjegyzem nem tulajdonítunk nagy jelentőséget, de én meg szoktam valami aprósággal lepni a páromat, meg amikor eszébe jut akkor ő is engem:-) -
Egyáltalán nem érdekel.
Ugyanolyan nap mint a többi.
Dolgozom aztán a kutyával töltöm, majd este a párommal.
Nem veszünk semmit. -
Engem nem érdekel különösebben, de a barátnőmet igen, így kapni fog virágot, csokit meg egy apró ajándékot. Abban egyetértünk hogy nem egy nap kell kifejezni az érzéseinket, de ha már van ilyen nap, akkor ennyi belefér. -
+ -
clio1616v #107099 nem felejtettem, el mert nem is tudtam
a 14-e egy csütörtöki nap a jövő héten, reggel 8-ra megyek dolgozni és egy szokás szerint laza nap lesz délután 5-kor meg indulok haza
ez a tervem
a véleményem, hogy unatkozó háziasszonyoknak és elkényeztetett fiatal picsáknak találták ki, hogy legyen miért összeveszniük és színt vinniuk a párjuk életébe
zömmel a munkatársaimmal töltöm a napot, mint minden hétköznapot.
nem ajándékozzuk meg egymást, mert egymásnak vagyunk az ajándék
-
leszarom -
ugyanaz, mint az utóbbi 23 évben -
Esetleg kicsaphatnád egy szál vörös rózsa és gyertyafény mellett. :D -
Tsol #107095 tegnap óta irreleváns
-
Mintaszerű SG-s válasz. 
-
forever alone vagyok és mattrészegre iszom magam -
Azt sem tudom, hogy melyik napon van... -
Nincs párom jelenleg, de ha lenne sem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget. Sztem ez a nap inkább a virágárusok meg a giccskereskedők ünnepe... Nem egy nap kell egymást szeretni. Persze valami apróságot gesztusként vennék, vagy egy romantikus vacsit esetleg, de azt máskor is, nem a Valentin nap miatt. -
ez fos hozzáállás
és miért nem mentek kocsmázni?
(aznap sztem csak szingli nők és férfiak lesznek lennt, ha úgyvesszük jobb nap nemis lehetne ismerkedéshez, nem?)