• Roger6
    Szerintem veled együtt sokan teljesen félreértelmezik ezt a dolgot. Ez a nap a szerelmeseké. De vonatkoztassunk el egy kicsit, és gondoljuk át egy pillanatra. Példa: anyák napja. Anyák napját sem azért tartjuk, mert amúgy utáljuk őket az év többi napján (tudom, nem ezt mondtad), hanem ez az egy nap az évből igazán az övék. Kiskorunkban karcoltunk haza iskolából, felmostunk, porszívóztunk, esetleg bátyámnak segítettem vacsorát készíteni, ezzel meglepve édesanyánkat. Őt ünnepeljük anyák napján. De az év többi napján is ugyanúgy szeretjük. Valentin-napkor hasonlóról van szó.

Saját véleményem szerint eleve rossz fele gondolkozol, ha csak a virág és giccs jut eszedbe mint meglepetés. Vagy vacsora pl. Mondjuk az még jobb megoldás. De mennyivel jobb, amikor bekészíted a kedvenc számát a CD-lejátszóba, és amikor hazaér, egyszerűen elindítod. Hidd el, nagyon tud örülni neki a párod. Főleg ha ki nem állhatod azt a bizonyos számot. És még ezernyi dolog van, ami különlegessé tudja tenni a napot virág és bármi giccs nélkül.