127612
-
Fbn Lx #108492 még csak szarvast ettem sztem
de az barnamártással zseniális -
A stb-t próbáld még ki, nagyon finom jól elkészítve. -
Fácánt még nem ettem, nyulat nem szívesen eszek (gyerekkori kötődés), a másik kettő jöhet. -
Vadtól függ. Pl Őzgerincet imádom:) Finomy áfonya szósszal. Hmmm nyami
-
Vadtól függ. Vaddisznó, őz, szarvas jöhet, fácán még elmegy, bár attól függ, hogy van elkészítve. Nyulat, kacsát nem csipázom. -
ManoNegra #108487
-
kössz a módosítást! :D -
kamionosjoe #108485 Mindenféle vad jöhet.
-
Nekem 8. Ettem én még kutyaközönséges combsteak-et is németben egy argentin steakhouse-ban és olyan finom volt, hogy a fülem kettéállt tőle, pedig nem bélszín volt. Szal. lényeg, hogy minőségi marha legyen, nem kell feltétlen a legdrágább cuccot tolni, bár kétségtelenül az a legjobb. Kevés dolgok egyike a világon, amiből tényleg mindig a drágább a jobb.
Én olyan 60dkg-osra vagyok méretezve, medium well, annál nagyobb nekem felesleges, kisebbel éhen maradok. -
Miért pont a vad lenne kivétel? :) -
kamionosjoe #108482 Ki kéne nyitni a hír topikot újra, most olyan deja vu érzésem lett ettől a vitától. :) -
sose szerettem -
de abból is csak a Kobe marhát eszed mi? :D -
Őzlevest csipázom, vagy a fürjlevest. Nyulat, vaddisznót stb. kevésbé. Amúgy jobban ragaszkodom a szelíd marhákhoz. :D -
ManoNegra #108478 -
simán jó a vadhús. szarvas pöri áfonya lekvárral rulz -
Javaslom sétáljál be az első bankfiókba és ezt a dedós szöveget nekik is nyomd le élőben, biztos bepárásodik majd a szemük... :D -
Szavazó roBOT #108475 Engednéd-e, hogy Janics Natasa ismét hazai színekben versenyezhessen? ==>> Szereted a vadhúst? -
szóval van egy válasz ami azt mondja mindegyiket, a többi meg az, hogy tulajdonképpen nem szeretem őket...
üres:
nyulat nem ettem, a többit szeretem. Igazán be lehetett volna tenni egy olyan választ, hogy a legtöbbet szeretem, vagy amelyiket kóstoltam azt szeretem, vagy nem tudom -
ManoNegra #108473 Értem én srácok, csak a pénz számít nektek is, akármennyi is van a padláson. :-) Remélem lenyomják a magyar csajok! -
Hoppá, megelőztél. Pontosan erről van szó. Nem tom milyen tisztességnek kell itt lenni mikor puszta logikáról van szó. Nem először mondok fel és utána keresek új állást. Mai világban ilyen nincs. -
Vagy én nem fejezem ki magam érthetően vagy nem tom. :D Nem linkelek semmit, ez 2 ember magánügye. Ha linkelnék is egy Janics interjút abban biztos az lenne, hogy ő nem volt hibás, az edző a hibás meg ki tudja még ki. Hagyni kell a francba. Nem ismered őket személyesen, mi csak külső nézők vagyunk, nem tudunk igazságot tenni de nem is kell.
Nem érted szerintem az üzleti részét a dolgoknak. Ő elment a szerbekhez tárgyalni, de nem jelentette míg le nem zsíroztak mindent. Ez egy teljesen normális eljárás nem csak manapság hanem mindig is az volt, a józan ész ezt diktálja. A sajtó persze megneszelte és idő előtt kiderült. Az ország rossz hírét pedig nem érte semmi rossz azon infók alapján amit leírtál. A meglopás és az, hogy esetleg nem érezte jól magát azért elég messze van ettől véleményem szerint. Tartott egy sajtótájékoztatott itthon és ott sírva kérte, hogy nyugodtan elmehessen. Szvsz nem akart ő rosszat csak hát le akart lépni gyorsan.
De nemzeteknek is arról szól. Az, hogy neked és még pár embernek nem az lehet. Az olimpia és minden világverseny egy rohadt nagy üzlet. Lehet a nemes eszméket hirdetni az elanyagiasodás ellen, de erről már lekéstünk. Nem véletlen akarják pl. a birkózást kivenni az olimpiai számok közül. A pénz benne van az élsportban, doppingolnak érte, az egészségüket kockáztatják és még ki tudja milyen piszkos trükköket alkalmaznak mert a dicsőség mellett rengeteg pénzről van szó. -
Szó nincs itt haragról. Először bebiztosítod magadat, aztán közös megegyezéssel felmondasz. Miféle haragról lenne itt szó?! Ez egy üzlet. Ő eladja a munkaerejét, mások meg fizetnek érte. Ez nem egy házasság. -
ManoNegra #108469 42 milliót kértek a szerbektől, ő meg ötszázat keresett itt. Fizette volna ki zsebből, ha annyira oda húz a szíve.
-
ManoNegra #108468 Biztos hogy van. Egyébként nem tudom neked hány alkalmazottad volt, de ha tőlem valaki haraggal jön el, azt nem veszem vissza. Ahogy ha valahonnan haraggal jövök el, oda nem könyörgöm vissza magam. -
Az én szakmámban sokan a végsőkig titokban tartják az új helyüket és sokszor még akkor sem árulják el az előző cégüknek, vagy volt kollegáiknak, mikor már ott dolgoznak! ÉS még így is durva dolgokat tudnak velük művelni. Üdvözlet a kapitalizmusból... -
Nincs olyan szint. Pont azzal bizonyították, hogy ennyi pénzt kértek érte, hiszen tudták, hogy ennyit senkiért sem fognak előre kifizetni odaát. -
ManoNegra #108465 Majd meglátjuk.
Részemről sajnos nem tudnék örülni, ha bármit nyerne "nekünk", de nem leszek ezzel egyedül.
-
ManoNegra #108464 Nos én úgy látom, hogy most egy giga méretű téma került a levesbe, pedig úgy történt, ahogy Te is tennéd.
Lehet hogy van az a szint, ahol nem a pénznek kellene diktálnia a feltételeket.
-
A lehetőség adott. Ha nem érné meg a pénzét, most sem fogadták volna vissza, pláne hogy a közvéleményt már alaposan ellene hangolta a médiahiszti. Majd ha tucatjával potyognak az égből a hasonló kaliberű tehetségek, akkor mehet az utcára, de ez ugye nem túl valószínű. -
Én nem tudom hány állásod volt az életben, de először mindig az új munkáltatóval tárgyalunk. Ha minden okés, akkor kezdünk bele a régivel. Ellenkező esetben nagyon megütheted a bokádat. Az aki odaballag a régi munkadóihoz és közli, hogy át fog menni máshová, már keresi is a lehetséges jelölteket stb. az hülyébb, mint a sokévi átlag. Először le kell zsírozni mindent előre és még úgy is szar kerülhet a levesbe, lásd. nyomorult Janics esetét az átigazolási díjjal.
Szóval először próbáljunk meg logikusan és reálisan gondolkodni és UTÁNA okoskodni mások ügyében. -
ManoNegra #108461 Az a helyzet, hogy RENGETEG tehetségünk van, és kivételesen jó edzői stáb és feltételek. Miért ne indítsunk egy olyan lányt Janics helyett, aki nem hisztizik, és hagy cserben az elsó alkalommal kicsit több bugáért? -
ManoNegra #108460 Most tényleg belinkelsz nekem egy interjút az edzővel? Miért vegyem én készpénznek az ő szavát?
Lehet hogy volt ezzel kapcsolatban interjú Janiccsal, sajnos nem olvastam, nem tudok róla. Megtennéd hogy belinkeled?
Miért jelentse be akkor amikor még esetleg a szerbek se jelezték, hogy befogadják? Kapta volna a hideget-meleget, hogy ő el akar innen menni és simán lehet, hogy 2 szék közé esik ahogy meg is történt, most ezért akar inkább visszajönni.
Esetleg mondjuk például talán azért, mert innen kapja a fizetést, életjáradékot stb. Eddig a mi színeinkben versenyzett. Véleményem szerint ezt diktálná a tisztesség, meg azt is, hogy ne fesse le azt az országot rossz színben, ahonnan csak jót kapott. Egy sikeres sportoló tetszik, nem tetszik, diplomáciai feladatot is ellát. (lásd: Gyurta Dani)
"A pénzről szólt ez az egész."
Lehet hogy neki igen, és más sportolóknak, sportesemények szervezőinek arról szól, de a nemzeteknek nem. És ha ezt egy sportoló nem tudja, az, (hogy mondjam hogy ne sértsem meg) - nem az eszéről híres... Az élsportot azért támogatják általában, mert dicsőséget szerez egy sikeres sportoló az azt indító országnak, és büszke lesz rá a nép. De ha azt kapja viszont hogy szembeköpi őket, akkor sajnos ez lesz belőle. Akció reakció. -
Nem feltétlen az egész országot, inkább csak azokat, akik imádják meglincselni és meghurcolni azt, aki jobb náluk, aki kivételesen tehetséges és aki pár perccel azelőtt még a hősük volt, akiért rajongtak.
Tudom a csőcselék érzelmei könnyen manipulálhatóak, de ez nem menti fel őket.
Azt hogy unfair (és ez igen relatív) egyesek szerint, netán "pénzéhes", azt igen érdekes felhozni ellenérvnek, mert teljesen lényegtelen. Tud evezni? TUD. Hozza az aranyakat? Hozza. Ennyi csupán. A többi lényegtelen. Hogy ki mit gondol róla, az magánügy. Az eredményhirdető táblán nem írják a neve mellé az olimpián, hogy első helyezett, na de ő "pénzéhes"... :DDD Vicc.
Nekem is unszimpi a nő, mert buta szegény, minta föld. DE amire használják, arra tökéletes. Ki vagyok én, hogy megítéljem?! -
Most tényleg belinkelsz nekem egy interjút az edzővel? Miért vegyem én készpénznek az ő szavát? Nyilván van egy saját álláspontja mint minden embernek amikor összekülönbözik valakivel, de az igazságot csak ők tudják. Nem Janicsot akarom védeni szimplán egy általános érvényű igazságot mondok. 2 ember veszekedésében akkor lehet igazságot tenni ha kétséget kizáróan ismerünk minden tényt.
Miért jelentse be akkor amikor még esetleg a szerbek se jelezték, hogy befogadják? Kapta volna a hideget-meleget, hogy ő el akar innen menni és simán lehet, hogy 2 szék közé esik ahogy meg is történt, most ezért akar inkább visszajönni.
"A pénzről szólt ez az egész."
Pontosan! Az élsport erről szól, régóta. Jó vagy nem jó de ez tény. -
ManoNegra #108457 Bocs, az ország lakosait, mert a föld maga az fasza... -
ManoNegra #108456 Lehet hogy neked nem, de ezzel sok honfitársad nem ért egyet. A franciákat amúgy sem érdemes ide sorolni, mert a franciák nagy gyarmattartó nemzet, tehát kicsit más a helyzet... Egyébként te is vicces fickó vagy, miután letetvezed az országot, kiállsz egy pénzéhes unfair sportoló mellett... -
Vicces fickó vagy ezzel a címeres mez dologgal. Én pl. több niggert láttam a Francia válogatotban, mint az Elefántcsontparton... Szal. ez már rég nem szól semmiféle nemzeti érzelemről, csak üzlet. -
ManoNegra #108454 A világraszóló búcsúpartiról ő maga gondoskodott... -
ManoNegra #108453 Engem nem érdekel mennyi pénzt szedett össze, legyen vele boldog. De a címeres mezt hanyagolhatná. NEKI a pénzről szól, de a szurkolónak nem!