ManoNegra#108460Most tényleg belinkelsz nekem egy interjút az edzővel? Miért vegyem én készpénznek az ő szavát?
Lehet hogy volt ezzel kapcsolatban interjú Janiccsal, sajnos nem olvastam, nem tudok róla. Megtennéd hogy belinkeled?
Miért jelentse be akkor amikor még esetleg a szerbek se jelezték, hogy befogadják? Kapta volna a hideget-meleget, hogy ő el akar innen menni és simán lehet, hogy 2 szék közé esik ahogy meg is történt, most ezért akar inkább visszajönni.
Esetleg mondjuk például talán azért, mert innen kapja a fizetést, életjáradékot stb. Eddig a mi színeinkben versenyzett. Véleményem szerint ezt diktálná a tisztesség, meg azt is, hogy ne fesse le azt az országot rossz színben, ahonnan csak jót kapott. Egy sikeres sportoló tetszik, nem tetszik, diplomáciai feladatot is ellát. (lásd: Gyurta Dani)
"A pénzről szólt ez az egész."
Lehet hogy neki igen, és más sportolóknak, sportesemények szervezőinek arról szól, de a nemzeteknek nem. És ha ezt egy sportoló nem tudja, az, (hogy mondjam hogy ne sértsem meg) - nem az eszéről híres... Az élsportot azért támogatják általában, mert dicsőséget szerez egy sikeres sportoló az azt indító országnak, és büszke lesz rá a nép. De ha azt kapja viszont hogy szembeköpi őket, akkor sajnos ez lesz belőle. Akció reakció.