127612
-
egyéb... -
Hymtozis #4469 4.-es, 5.-es koromig nem hordtam farmert. :D És kb a bátyám zenei ízlését követtem.
1.-től 3.-os koromig Angyalföldön jártam suliba és ilyen "sportosjótanulómajdnemhiperaktívjórosszpörgös" ksigyerek voltam. :D
4.-es koromban Gödöllőre jártam sportsuliba. Ez volt az első váltásom, és mindenki csesztetett, amire én sírórohamot kaptam, és megvertem aki csesztetett, de senki nem unta.
5.-es koromban Bagra jártam. Itt is ilyen pozotív gyerek voltam, mert nem volt vmi magas színvonal. Majd ennek az évnek a végefele kezdtem farmert (is) hordani, és erősödött bennem a feka zene, meg rap/hip-hop minden változata.
5. végétől 7. végéig Budakeszin jártam, ott (is) inkább olyan ruhát hordtam, amire tellett, és minden stílusú zenét hallgattam, ami normális... bár a "tuc-tuc" messze állt tőlem. Inkább Rockok, meg Rapek, meg egyéb.
Aztán 8.-os koromban elkezdtem ide járni a 12.-kerbe. Itt 8.-ba ilyen semilyen voltam. Zene maradt a Budakeszis. Aztán kiemelkedett a Rap, meg beficcent még a "tuc-tuc stájl" egy-két formája, pár száma.
Aztán most ien "freestylefeka" vok. Mert itt a divat az, ha leesik rólad a pénz. Ami nem tetszik. Már nem igazán verekszem (sőt, hiányzik), a tanulásom meg Budakeszin leromlott erős hármasra.
Azt hiszem nem baj, ha az Egyéb-re szavaztam.
-
bundesliga-vervonal (hires focistak neveit felveve eltem mindennapjaim, es elvartam, hogy a gyengebbek igy szolitsanak)

nembirom :DDD:ASD_A:Sdd
am. egyéb -.- -
hát....öhmm...eleinte lúzerXD de 7 és 8.ban már bő gatyás, feka zenét hallagtó, kicsit furcsán sétáló:D most meg...inkább hagyjukXD -
am "viccgép" voltam:D
szal egyébre szavazok -
szerintem kéne olyan is h "szüzenhaló voltam (vagyok)"
kiváncsi vaok hányan nyomnának rá:D -
ba32107 #4464 jöhetne pl. a női sofőrös
vagy a rendőrös, de csak mert azt én találtam ki :P -
Hát akkor tessék berakni a traktoros szavazást:D
-
mert sírt a nép hogy minek van a tervezett kérdéseknek szavazólistája ha úgy sem az kerül be. hátakkor tessék. -
a tanárt kórházba küldő is ennyi erővel :D -
egyéb. -
kimaradt a vicgép :D -
Egyéb. -
Akkor miért ezt raktad be ? -
F1re #4456 vaki irja majd at helyesre :D sztem fasza kerdes lenne
hol szeretsz jobban nyaralni vagy szeretnel ?
-hegyekbe
-barhol csak hoo legyen
-tengerparton palmafak kozott bikinis csajok pia
-nagy siksagban(alfold)
-barhol ahol messze vagyunk a varostol
-bulis helyen ahol pia csajok jatekterem élet van(pl vegas) -
igen, ez tényleg szar kérdés. -
F1re #4454 csak sima'n sztár voltam :D -
probléma hogy attól még lehettem nőbálvány hogy bő gyatát hordtam és mindenkit szétvertem - belekötöttem. szóval értitek. -
hiába lett megszavazva a kérdés, magasan ha egyszer rossz :S -
bracsek #4451 Egyéb. -
Cat 02 #4450 Egyéb ftw :)
Én úgy elvoltam, néha volt kisebb balhé, de semmi különös, akkoriban nem hallgattam még zenét, de most járok rokkercuccban ^^ -
Fbn Lx #4449 jaja, én is azt hiányolom.
amúgy inkább 30as éveiben járó korásztálynál aktuális ez a kérdés, nálunk már nem annyira :D
2004-ben ballagtam általánosból, más kategóriák voltak. -
Egyéb -
ez az egyéb :D -
ba32107 #4446 a legalapvetőbb kategória miért maradt ki?
normális voltam, semmi feltűnő viselkedés/öltözködés (és ez != lúzer) -
Fbn Lx #4445 első vagyok.
Egyéb: 100% :D
elvont, csendes jótanuló voltam. nem kötöttek belém, én se másokba. -
a kérdést variálva esetleg..mennyi a körülötted élők átlagkeresete.vagypedig a te kereseted:S (család) -
ba32107 #4443 hát ja, szerintem is. -

-
Fbn Lx #4441 akkor ez egy rákeresek googleban kérdés? :0 -
Hi Ennél a kérdésnél nem a véleményed számít hanem az ismereteid -
Fbn Lx #4439 Anyámmal élek, nincs macskám, nem vagyok kemény, de egyrészt leszarom, másrészt hidegen hagy, harmadrészt nem érdekel, negyedrészt meg fos kérdés. -
F1re #4438 az lehet de ennek sincsen kb annyi ertelme van mint ha azt szavaztatnak hogy "Mennyi a reális ára 1 liter benzinnek magyarországon szerinted?"
kb ien szintu :D na mind1 -
...átlagkereset magyarországon szerinted?
Magyarországon kisbetűvel... khm. -
120k a hivatalos, erre jönnek még rá ugye a feketén kapott bérek, úgyhogy szerintem olyan 140 körül lehet. -
110-150k szerintem -
Van napi, heti, és népszerűségi nézet. (Sémák!) Az idejárók többsége minden nap benéz, ha csak a napi nézetet veszitek alapul, akkor könnyen lehet követni az új ötleteket. A népszerűség nem jelenti azt, hogy automatikusan bekerül, mintahogy a mama2 kérdés is el lett utasítva egyértelmű okokból, pedig az volt a toplista elején. (Most már nem lehet rá szavazni.) Viszont mindenképp fontos, hogy szavazzatok. Lehet, hogy most VRSDM-nek ez tetszett meg, de a népszerű kérdések mindenképp nagyobb figyelmet kapnak, és ha nem is rögtön, de be fognak kerülni. Egyébként van várólista funkció, ha VRSDM végre meri használni, akkor több kérdés is bekerülhet egyszerre. Jobb is lenne, előre látnátok az oldalon, hogy mi lett elfogadva, a script meg magától vált kérdést akkor is, ha VRSDM vagy én véletlen nem vagyunk gépközelben. Meg lehetne csinálni, hogy minden nap fix időpontban legyen új kérdés. Illetve nem kallódnának el a jó ötletek a másik oldalon.
Amúgy a szűrőrendszerrel kapcsoaltban adhatnátok tippeket. Pl.: a sémáknál található legnépszerűbb linkbe szerintem be lehetne tenni, hogy csak az elbírálás alattiakat mutassa, hiszen ha már valami bekerült, akkor már nincs értelme, hogy látható legyen. Gondolkodok még azon, hogy az időtartam alapú szűrésnél meg lehessen adni konkrétan napokban az értéket, és akkor mindenki annyit állít be, amennyit szeretne. -
ba32107 #4433 ezt én sem értem. ott volt pl. az általános iskolában melyik oldalhoz tartoztál kérdés több napja az egyik legtöbb ponttal. nem az volt ennek az egésznek a lényege, hogy az kerül be, amire a legtöbben szavaznak?
a másik gond, hogy folyamatosan kerülnek be az új kérdések, nem lehet már válogatni. szerintem kellene egy napi/kétnapi/heti/stb limit, és pl 5 kérdés közül könnyebb választani, és szignifikánsabb lenne az eredmény -
Mennyi a reális HAVI NETTÓ átlagkereset magyarországon szerinted?
eddig 7% szerint 200k felett...nem tudom egyeseknek mennyire ér bilibe a keze, de az utcára nem engedném ki ezzel a felfogással, csodálom, hogy nem haltak még éhen -
ba32107 #4431 a "mennyit lenne jó keresni" kérdésnek szerintem nem sok értelme lenne