• Hymtozis
    4.-es, 5.-es koromig nem hordtam farmert. :D És kb a bátyám zenei ízlését követtem.
    1.-től 3.-os koromig Angyalföldön jártam suliba és ilyen "sportosjótanulómajdnemhiperaktívjórosszpörgös" ksigyerek voltam. :D
    4.-es koromban Gödöllőre jártam sportsuliba. Ez volt az első váltásom, és mindenki csesztetett, amire én sírórohamot kaptam, és megvertem aki csesztetett, de senki nem unta.
    5.-es koromban Bagra jártam. Itt is ilyen pozotív gyerek voltam, mert nem volt vmi magas színvonal. Majd ennek az évnek a végefele kezdtem farmert (is) hordani, és erősödött bennem a feka zene, meg rap/hip-hop minden változata.
    5. végétől 7. végéig Budakeszin jártam, ott (is) inkább olyan ruhát hordtam, amire tellett, és minden stílusú zenét hallgattam, ami normális... bár a "tuc-tuc" messze állt tőlem. Inkább Rockok, meg Rapek, meg egyéb.
    Aztán 8.-os koromban elkezdtem ide járni a 12.-kerbe. Itt 8.-ba ilyen semilyen voltam. Zene maradt a Budakeszis. Aztán kiemelkedett a Rap, meg beficcent még a "tuc-tuc stájl" egy-két formája, pár száma.
    Aztán most ien "freestylefeka" vok. Mert itt a divat az, ha leesik rólad a pénz. Ami nem tetszik. Már nem igazán verekszem (sőt, hiányzik), a tanulásom meg Budakeszin leromlott erős hármasra.

Azt hiszem nem baj, ha az Egyéb-re szavaztam.