• Ability
    Van napi, heti, és népszerűségi nézet. (Sémák!) Az idejárók többsége minden nap benéz, ha csak a napi nézetet veszitek alapul, akkor könnyen lehet követni az új ötleteket. A népszerűség nem jelenti azt, hogy automatikusan bekerül, mintahogy a mama2 kérdés is el lett utasítva egyértelmű okokból, pedig az volt a toplista elején. (Most már nem lehet rá szavazni.) Viszont mindenképp fontos, hogy szavazzatok. Lehet, hogy most VRSDM-nek ez tetszett meg, de a népszerű kérdések mindenképp nagyobb figyelmet kapnak, és ha nem is rögtön, de be fognak kerülni. Egyébként van várólista funkció, ha VRSDM végre meri használni, akkor több kérdés is bekerülhet egyszerre. Jobb is lenne, előre látnátok az oldalon, hogy mi lett elfogadva, a script meg magától vált kérdést akkor is, ha VRSDM vagy én véletlen nem vagyunk gépközelben. Meg lehetne csinálni, hogy minden nap fix időpontban legyen új kérdés. Illetve nem kallódnának el a jó ötletek a másik oldalon.

Amúgy a szűrőrendszerrel kapcsoaltban adhatnátok tippeket. Pl.: a sémáknál található legnépszerűbb linkbe szerintem be lehetne tenni, hogy csak az elbírálás alattiakat mutassa, hiszen ha már valami bekerült, akkor már nincs értelme, hogy látható legyen. Gondolkodok még azon, hogy az időtartam alapú szűrésnél meg lehessen adni konkrétan napokban az értéket, és akkor mindenki annyit állít be, amennyit szeretne.