127612
-
ba32107 #7046 "How many [nem értem] per day?"
"Twenty-five HÁÁ-HÁÁ-HÁÁ-HÁÁ"
:D:D:D:D:D
-
én se nagyon, erre nyomtam hogy "Amíg nem veszik fel a füves stílust, és nem büszkék rá, addig nincs bajom velük." de igazából jó lett volna egy olyan, hogy "Nem foglalkozom velük." tehát az sem érdekel hogy büszke-e rá vagy nem. ő dolga. -
a "büdös drogosok úgyis mind megdöglötök" verzió miért nem volt jó?
-
nem tudok mire szavazni.. -
Hymtozis #7042 Mekkora forma! :D:D:D -
Fbn Lx #7041 az a nevetés bazz :_DDd -
aki nem tudná, jamaicában Ő bob marley házához a túristavezető :) -
[center] -
mondhatjuk úgy is hogy felerősíti a bejövő ingereket. :] és ebbe benne van minden. -
Fbn Lx #7037 én magam nem füvezek, és soha nem is fogok, de azért tudok róla elég sokat.
Hozzátéve, hogy anya olyan helyen dolgozik, ahol bizony megfordulnak, és szokott mesélni.
Azt kell mondjam, hogy igazából változatosan hat az emberekre, és nem feltétlenül a mennyiség számít, hanem a szervezet toleranciája, és a lelki állapota.
Így hosszútávú hatásai a mentális betegségektől a teljes ártalmatlanságig bármi lehet.
tapasztalat, hogy a jamaikai négerek, és a fehérek, akik a raszta életmódot folytatják, egy idő után már kb. együtt élnek vele, és hosszútávon sem épülnek le. A szívásnak is megvan a módja. Például a cél is sokat számít, hogy mire állítja rá az ember a tudatát, hogy azért szív hogy kiüsse az agyát és full felhőtlen idiótaság, vagy azért, hogy elmélkedjen a haverokkal, és jókat nevessen.
a csöves cigányokkal, meg az egyébként is lelki problémás emberekkel rossz a helyzet.
Hallottam pl. olyan srácról, akinél 5 év füvezés után beütött az az állapot, hogy nem mert kimenni az utcára, és nem mert bemenni egy boltba sem, olyan szinten üldözési mániája és szorongása volt. Még elmondani sem mert senkinek semmit, mert nem bízott meg az emberekben.
Egyik haverom rendes gyerek volt, mondjuk alapból nem volt egy agytröszt, de mióta füvezik, azóta bambul, és még lassabban beszél, idiótán képzi a hangokat.
Szóval legtöbb a negatív eset, de ez nem azért van, mert a fű gonosz, hanem mert az emberek egyszerűen nem tudják használni a füvet itt Európában. Meg kell adni a módját, tessék a rasztáktól tanulni ^^
A fűnek megvan az a tulajdonsága, hogy a pesszimista, negatív világszemléletű emberek esetében (amiből itt Mo-n több van) a negatív hatásai érvényesülnek.
szóval nem olyan mint az alkohol, nem arra való, hogyha szar kedved van felvidítsd magad. Ha szar kedved van, akkor csak kiütöd magad vele, és azért látni ennyi leépült füvest, mert sajnos itt ez a gyakoribb. -
minden ami örömet okoz, arra rá lehet szokni.
MINDEN
a kulcsszó egyedül a MÉRTÉK. aki ezt megtalálja, akkor semmi féle hátránya nem származhat belőle.
ugyan annyira ítélem el azt aki padlóig issza magát, mint aki betépve nem tud semmiről, és bármit megtenne egy kis zöldikéért.
elítélve nincsenek, nincsen velük semmiféle problémáim, maguk életét teszik tönkre, az meg hogy a bűnözés is vele jár.
bűnözés mindig volt, midnig lesz, csak más a körítés :) -
#7034 -
olyan válasz miért nincs, hogy lesz*rom a füveseket?:| -
én se bírom :| vmikor be kell menni bankba mer megőőőrüülööök áááhh -
Képet lehet betenni VIP rang nélkül is. :) -
Ők is csak drogosok, mind egyformák. -
ba32107 #7030 ha nincs VIP-ed, akkor hogyhogy egyedi a fejléced? azt nem csak VIP-pel lehet szerezni? -
S8DJ #7029 sok k0cs0g drogos fulladjon meg -
gotchaaa #7028 Aki egy rossz szót mer mondani a drogosokról, az tudatlan, nem próbálta, nem ért hozzá, buta vagy bazmeg! Megszokhattad volna... -
Ismerek olyat aki kipróbálta, és ott volt elég, aki rendszeresen tolja az meg...kicsit gyökér. :D -
anyázás helyett monddj te is vmi értelmeset..... -
hubazmeg........nemá........az kemény
mindet fel kell kötni a gecibe ....éljenek az alkoholisták!!!!
hogy te mennyire buta vagy bazmeg...... -
Ja és a füves stílus azaz, amikor csak nyáladzani tudsz. Nem az a stílus, hogy Jamaicás meg füves képeket hordasz magadon.... -
Tisztában vagyok az élettani hatásaival, elítélem őket.
Párszor beleolvastam a füves topikba, és ha vki azzal jön, hogy hülye drogosok akkor azt mondják vissza, hogy a pia károsabb. Lehet, de a piásnak a mája nő és viszonylag értelmesen tud beszélni józanul, a füves pedig egy idő után "tisztán" is csak nyögni tud.
SG-n olvastam régen egy hozzászólást, hogy a gyerek nem tudott jól angolul beszélni és a haverjától kért segítséget aki perfekt volt. Hamar megtanította a gyereket, minden happy volt, és a haver elkezdett füvezni. Fél év után annyira leamortizálódott a haver, hogy a saját jegyzeteiből(!) kellett a gyereknek visszakorrepetálni. Ebben az a szomorú, hogy padtársak voltak és végig kellett nézni a leépülést.
El tudom képzelni milyen lehetett a gyerek feje, mert ismerősöm is jó ideje szívja és száját sose csukja be, szinte már nyáladzik, a szeméből pedig csak kis értelem sugárzik. Kétszer bukott a lehető legxarabb szakmunkásképzőben, szeptembertől meg be lesz zárva a suli. Lusta, és ha buliba megy akkor sose vesz semmit se magának, csak lejmolni tud. Szülei pedig azon gondolkodnak, hogy olyan helyre adják be ahol ott lehet lakni, hogy otthon se legyen, mert annyira reménytelen.
Gondolom most azok a hozzászólások jönnek, hogy túlzásba viszi, blablabla....
Másik meg, hogy szívesen hallgatok dnb-t, de nekem a zene maga a drog, mellé pár sör és faxán elvagyok.
Aki meg erre nyomott:
"Én magam is füvezek, de nem hiszem, hogy rossz irányba haladok."----> Az naív, és nézzen a tükörbe 2-3 év után, ha még képes lesz rá....
-
akik alkalmanként füveznek azokkal szerintem semmi gond nincs
de akik az összes pénzüket fűre költik azok nem éppen normálisak...
nem is a haverjaim xD -
Valaki fizessen már be nekem egy VIP-et, mert ez annyira fos, hogy mindig elgépelek, és nem tudom javítani. Nem is értem, nem a VIP-n gazdagodnak meg, manapság milyen már, hogy nem lehet szerkeszeni egy kommentet legalább 5 percig. :/ -
Rundstedt17 #7020 ők is csak drogosok, mind egyformák. -
Dekoncentrált, nemtörődöm, céltalan, stb... Sokaknál az öltözéken is megjelenik, egyszerűen igénytelenek lesznek magukra, és a környezetükre.
Nálam két csoportja van a füveseknek. Az egyik, akik csak hetente, párhetente, szóval alkalmanként füveznek, és igazából csak szórakozás célja van az egésznek. Ők teljesen normálisak, a hétköznapokban átlagos emberek. A másik csoport, akik sűrűn füveznek, és igazából már csak ennek élnek, nincsenek céljaik az életben, elhanyagolják a mindennapi feladataikat. Náluk sokaknál látom a leépülést, amit nem feltételn a füvezés volt ki, hanem magam az életmód amit felvesznek. -
Van egy csomó füves haverom, és semmi bajom velük, de én nem füvezek.
egyébként milyen az a füves stílus? -
ba32107 #7017 tisztában vagyok az élettani hatásával, elítélem őket.
de ezenkívül még nyomhattam volna sokra. vannak füves haverjaim, és nem tetszik a dolog, túl sokat csinálják. régen én is csináltam, de mostanában már nem.
ennek ellenére biztos fogok még életemben egy-kétszer -
mozgáskoordinációs problémák? forduljon orvoshoz :D -
hát 1.: én nem férek be 1 swiftbe
2.: VW Ventoval csapatok és 250LE-s szóval nem 1.3as 60LE-s fos... -
Fbn Lx #7014 na mostmár segített a sütiürítés, tudtam szavazni =)
bár a szavazatom csak a népes tábort gyarapította :D
egyszer prbóáltam vezetni, de reménytelen volt.
a féket meg a gázt is tapostam mint az állat, egyszerűen nem tetszik hogy ott buzizni kell azokkal a pedálokkal. ezek a finom mozgások nekem mindig nehezen mennek :D
de a kanyarodás legalább ment :p -
én se tudok szavazni, de ugye már kiderült miért, egyébként szeptember óta van jogsim, szóval eléggé kezdő vok de azért már kezdek belejönni, mert amikor tehetem vezetgetek:) néha átlépem a határt 10-20km/h-val de nem vészes:) betartom a szabályokat:) -
Normálisan, felveszem a forgalom tempóját.
idővel egyre lassabban xD -
katonának mész mi?
-
Visszavonva. Azért nem tudtok szavazni, mert a asztalos topikba is be volt rakva a szavazás, és kezdetben még voltak hibák. Történetesen az, hogy az rögtön az elején pár percig a süti nevek nem voltak megkülönböztetve. Most pedig az történik, hogy az ottani szavazás ID-je megegyezett az itteni most kikerült szavazás azonosítójával. A továbbiakban nem lesz ilyen hiba, ezt még akkor orvosoltam rögtön, csak nem derült ki egyből. -
megnézem*
[ha lenne VIP-je, akkor szerkesztette volna] -
Illetve nézzétek meg, hogy a users.atw.hu oldalhoz tartozik-e ilyen nevű süti: 144. -
Akik nem tudnak szavazni, azok legyenek szívesek küldeni IP címet privátba, és meg nézem mi a baj. Az előző kettő szavazásnál tudtam a hibáról, most viszont már nem szabadna ilyennek lennie.