127612
-
Fbn Lx #20191 vannak okos/tehetséges emberek nyilván, de rosszabb az arány mint itt.
nem is az a gond hogy annyira buták lennének, mert képesek logikus gondolkodásra, ugyanolyan gyorsan tanulnak mint mi, ugyanolyan jó a felfogásuk, mint nekünk. A különbség csupán abból adódik hogy sokkal több a szűk látókörű ember. Aki annak ellenére az, hogy okosabbnak tűnik, meg jól el lehet vele beszélgetni. képtelenek a szabad gondolkodásra, és kevésbé kreatívak - ezt az oldalukat kevesebben használják. Annak ellenére, hogy ott alap, hogy énekórán gitározni vagy dobolni tanulnak az emberek.
Egyébként meg nagyon befordult emberek, a fiatalok meg különösen divatmániások, és még nálunk is erősebben klikkesednek minden közösségben. szigorú szabályok szerint megvan a nerd, a skater, az emo, stb.
Ezeket volt osztálytársam mesélte, aki rokonai lévén idehaza tanult egy évet. Aztán haza kellett mennie usába.
Jó gyerek volt, én bírtam, de az a helyzet, hogy az angol nyelvtant jobban vágtuk, mint ő. mármint helyesen beszélt mert berögződött, de ők olyat, hogy mondatszerkezetek, meg igeidőkre vonatkozó szabályok, nem ismernek.
Aztán törin kiselőadást kellett tartania asszem a függetlenségi háborúról. Vicc volt. Csak dadogott, nem tudta kifejezni magát. a saját történelmükről csak nagyon általánosságban tudott beszélni 1-2 szót. mindig ez volt, ha összefüggően kellett valamiről beszélnie. a saját címerét kellett volna lerajzolnia, kb. annyit tudott, hogy sas van rajta. viszont amin meglepődtem, hogy a matek nem ment olyan rosszul, mert gyakorolt elég sokat.
tehát alapvetően sokkal szorgalmasabb volt mondjuk nálam. :D
itt jól érezte magát egy évig, aztán visszament, új iskolába, új közeg, azóta csak annyit hallani róla, hogy bipoláris affektív zavara lett. ergo vagy mánia és hallucináció, vagy depresszió állapota. Szomorú. -
figyeljetek már, ott viszonylag jólét van, miért kellene tudniuk valamit is?
ők megtehetik.. -
szieszáj #20189 mo. kb ugyanez... -
Ez most milyen válasz, hogy Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is.?
Azok akik erre szavaztak akkor ma minek néztek be ide szavazni? -
ba32107 #20187 Hátha valaki nem látta -
Buták mint a tök.
Ami egyébként biztos, hogy nem igaz mindre, de mivel személyesen nem igazán ismerek amcsikat és amiket látok videókat/filmeket, hát azokból az szűrődik le számomra. Valószínűleg vannak értelmesek is csak a számuk az ostobákhoz képest nem szignifikáns. -
az amerikaiak 3/4-e vagy több sose hagyja el az országot :)
ez nekünk kis csicska ország állampolgárainak mániája h tudja más is, merre vagyunk -
ba32107 #20184 Az angoltanárom mesélte, hogy volt egy amerikai iskolában, és a falon lévő térképen Amerika arányaiban háromszor akkora volt, mint a többi földrész. -
ba32107 #20183
-
van fontosabb dolgom is :)
amúgy hülyék, de nem ők tehetnek róla, h pl a földrajz oktatás csak a saját kontinensükre terjed ki :) -
sztem ugynolyanok mint bárki más... idehaza is vannak okos emberek, de a médiába csak a "tökök" kerülnek be (tisztelet a kivételnek)((neeeem győzi most nem rolad beszélek...)) -
buták , mint a tök (elég egy dedós megfogalmazás) -
extramagascsaj #20179 Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is. -
Na az se látott még élő Amerikait aki szerint mind hülye. -
Nem érdekel a felfordult, fogyasztói társadalmuk -
segghülyék... -
Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is. -
Akkor egy halhatatlan idézet következik:
- Döntsük el kártyán?
- Nem.
- Szkander?
- Nem.
-Akkr marad a sör-virsli verseny.
- Hol?
Az örök kedvenc. -
dieselG #20173 Nem érdekelnek az amerikaiak. -
nebazdmár pepsi, egy napon születtünk ?:D -
Szerintem okosak, csak mindig a butább embereket mutogatják.
Meg a nagy amerikanizálódás...
Nemtudom miért kell őket majmolni, az európai kultúrák 1000x különbbek.
-
Nem érdekelnek az amerikaiak, van fontosabb dolgom is.
-
ba32107 #20169 Is-is, egyaránt vannak buták és okosak. Viszont tény, hogy a butákat többet mutogatják.
Év elején ismertük meg az amerikai távoli rokonainkat. Májusban eljöttek minket meglátogatni.....kb 40 éves ember, és a lánya. Teljesen normális ember, sikeres, okos, sok mindenről tudtunk vele beszélgetni. A lány is jó fej volt. Viszont az igaz, hogy teljesen máshogy viselkednek, pl. a lány elég hangosan beszélt az utcán (mondjuk ki: ordítozott). Ja és tőle tudtam meg, hogy a McDonaldsban mézet is lehet kapni
-
extramagascsaj #20168 Én a Gyulát szeretem jobban. :) -
ba32107 #20167 Kabos állat! :D Én egy kabarét hallgattam tőle régen, de az nagyon ütött :D Asszem én a Lászlótól hallgattam. Ő a fiatalabb ugye? Mindig keverem. -
extramagascsaj #20166 én mindjárt a meseautót fogom nézni...az eredetit
nekem nagy kedvenceim a régi magyar filmek..főleg amelyikekben Kabos is szerepel -
Előfordul.
Bud Spencer és Terence Hill
Hú mennyi hatalmas bunyó volt benne! :D -
ba32107 #20164 Én spec nem szeretem a Monty Pythont. -
ricsimaster #20163 A Gyaloggalopp az egy kultuszfilm az életben , az összes vígjáték közül az viszi a pálmát :D meg esetleg még a : Brian élete -
jaja tudom írtammár de most megnéztem az első generációból pár részt :D borultam a röhögéstől néha xD -
filmeket már egyáltalán nem nézek TV-ben, így a régiek eleve ki vannak lőve. mondjuk letölteni se sok filmet szoktam:| -
#20126 -
-
Star Trek POWA -
+ Bud Spencer meg Terence Hill filmek is jók :D -
extramagascsaj #20156 Régi magyyar filmek is nagyon jók szerintem -
Régi jó filmek.
Éjszakai Rohanás (1988)
Forrest Gump (1994)
Remény Rabjai (1995)
Féktelenül (1994)
Vadászat a Vörös Októberre (1990) (csak ne lenne benne annyi fordítási hiba és technikai pontatlanság..)
Die Hard 1-2 (1988,1990)
A Tanú
Tizedes meg a többiek
Római Vakáció
Gyaloggalopp
Csak így kezdetnek. :) -
Leírás... -
Mi a régi film? Egy mai 16 évesnek egy 1998-as film is régi, nekem annyira még nem. -
Gaborkik #20152 előfordul : régi westernek pl: Winnetou-k vagy a Bud Spencerek , Rendőrakadémiák stb