• Fbn Lx
    vannak okos/tehetséges emberek nyilván, de rosszabb az arány mint itt.
    nem is az a gond hogy annyira buták lennének, mert képesek logikus gondolkodásra, ugyanolyan gyorsan tanulnak mint mi, ugyanolyan jó a felfogásuk, mint nekünk. A különbség csupán abból adódik hogy sokkal több a szűk látókörű ember. Aki annak ellenére az, hogy okosabbnak tűnik, meg jól el lehet vele beszélgetni. képtelenek a szabad gondolkodásra, és kevésbé kreatívak - ezt az oldalukat kevesebben használják. Annak ellenére, hogy ott alap, hogy énekórán gitározni vagy dobolni tanulnak az emberek.
    Egyébként meg nagyon befordult emberek, a fiatalok meg különösen divatmániások, és még nálunk is erősebben klikkesednek minden közösségben. szigorú szabályok szerint megvan a nerd, a skater, az emo, stb.
    Ezeket volt osztálytársam mesélte, aki rokonai lévén idehaza tanult egy évet. Aztán haza kellett mennie usába.
    Jó gyerek volt, én bírtam, de az a helyzet, hogy az angol nyelvtant jobban vágtuk, mint ő. mármint helyesen beszélt mert berögződött, de ők olyat, hogy mondatszerkezetek, meg igeidőkre vonatkozó szabályok, nem ismernek.
    Aztán törin kiselőadást kellett tartania asszem a függetlenségi háborúról. Vicc volt. Csak dadogott, nem tudta kifejezni magát. a saját történelmükről csak nagyon általánosságban tudott beszélni 1-2 szót. mindig ez volt, ha összefüggően kellett valamiről beszélnie. a saját címerét kellett volna lerajzolnia, kb. annyit tudott, hogy sas van rajta. viszont amin meglepődtem, hogy a matek nem ment olyan rosszul, mert gyakorolt elég sokat.
    tehát alapvetően sokkal szorgalmasabb volt mondjuk nálam. :D
    itt jól érezte magát egy évig, aztán visszament, új iskolába, új közeg, azóta csak annyit hallani róla, hogy bipoláris affektív zavara lett. ergo vagy mánia és hallucináció, vagy depresszió állapota. Szomorú.