127612
-
ez nagyon gáz, hogy ezt gondoljátok.... -
Fbn Lx #21392 röviden:
"legyen a barátomnak nagy f*sza és vastag karja, és legyen agresszív állat, hogy megvédjen. meg lehessen vele villogni."
ennyi a kritérium.
persz nem mintha ez lenne a 100-as tendencia, de ennek a gyakorisága igencsak felfelé ível. -
Fbn Lx #21391 jelenlegi tapasztalataim szerint nem számít, sőt, még előny is a lányok részéről, ha a palijuk egy műveletlen tapló paraszt, feltéve persze hogy van egy kis izomtömeg, meg pénz.
Lányok arra mennek sokan, hogy a párjuk butább legyen náluk. Ez bizonyára adhat valami önbizalmat.
Jó persze, ismerek ellenpéldákat, sok nagyon jól működő kapcsolat, ahol a pár mindkét tagja egyetemista. -
szerintem nem. vagyis attól függ milyen párkapcsolatban. ha komolyak a szándékok szerintem nem nézik annyira , merthát együtt kitalálnak valamilyen életformát,egzisztenciát ami mind a kettőjüknek megfelel
de egy kikúrt kiscsajnál sem ez számít, inkább a pénz. (merci, szétkokszolt kar, lánc a nyakban) -
pista89 #21389 Egyáltalán nem számít. -
Rundstedt17 #21388 Nem számít,ha jól néz ki úgyis tetszik hiába csak egy szakiskolás... -
"Egyáltalán nem számít."
A diplomával nem osztanak észt csak tankönyvi műveltséget aminek a hétköznapokban semmi haszna.
Lehet diplomás is sík hülye és lehet a 8 általánost végzett is zseni.
Én is ismerek nem egy olyat akik már évek óta együtt vannak. (több közüllük össze is házasodott) A lány diplomás a srácnak meg 8 általánosa van max.
Ha az ember megkomolyodik és "felnő" rájön, hogy az ilyen dolgoknak az égvilágon semmi jelentősége. -
Egyáltalán nem számít. -
az iskolázottság nem, de az értelmiség számít -
Én az első opcióra szavaztam de csak azért mert szerintem nincs itt a megfelelő válaszlehetőség. Igenis számít, az hogy a pár egy "szinten" legyen de szerintem ez nem iskolázottságtól függ. -
Egyáltalán nem számít.
Ha jól kijönnek egymással a franc sem torődik, hogy milyen iskolája van a másiknak, ez olyan mint az életkor különbség szerintem. -
nem árt egy azonos szintű műveltség, meg érdeklődési kör, iskola mindegy -
hülyeség... nagyon sok ellenpéldát tudok. -
Mirk #21380 Egyáltalán nem számít. -
Én úgy szoktam csinálni, hogy amiben nincs kivetnivaló azt elfogadom, aztán később kiderül, hogy mennyire lesz népszerű. Szerintem ez egy jó kérdés, én el is fogadtam... -
Egyáltalán nem számít. Úgy ahogy manapság a munkánál se számít a tudás... Pénz legyen és kész, ne legyen az ember hót paraszt, ha valamibe nagyon sikeres az ember az úgy is imponál az ellenkező nemnek és nem fogja megkérdezni milyen suliba jártál... -
yo most ez egyén függő .. pl vkinek élete a heggesztés és elmegy heggesztőnek amit rohatt mod szeret meg még pénz is van benne okéé szereti csinálja de attól még lehet művelt és lehet egyetemet végzett dr. képesítéssel bíró párja.
de az hogy egy 8 osztállyal rendelkező műveletlen emberrel járjon egy egyetemet végzett nő azt már nem tom elképzelni.
szerintem itt inkább a műveltség és az értelmi szint a meghatározo de álltalában ezt az iskola szintje mutatja. -
barátnőm egyetemista, a barátja pék... volt, amíg másfél év után nem szakítottak. most vmi hegesztővel jár a csaj. ^^ -
majd elmúlik... :D -
Egyáltalán nem számít.
Igen, semmi nincs előre megírva meg minden megtörténhet de 100 induló párkapcsolatból hányban van ilyen különbség? Meg 100 sikeres kapcsolatból mennyiben van különbség az iskolázottságban? -
extramagascsaj #21373 barátnőm egyetemista, a barátja pék...nagyon jól megvannak immáron 5 éve -
hanem valszeg egy egyetemet végzett ember nem fog egy szakmunkással járni.
Az gyakorlatilag kőbe van vésve. -
persze hogy számít -
extramagascsaj #21370 Egyáltalán nem számít.
Lehet olyan, hogy a szintkülönbség nagyon kijön, és zavaró; de van,amikor egyáltalán nem. Sztem mint nagyon sok más dolog is...ez is egyénfüggő. -
szerintem itt nem az az egy szint számít (egyetem-gimnázium), hanem valszeg egy egyetemet végzett ember nem fog egy szakmunkással járni. -
igen, számít -
Szerintem meg nem fér bele. Biztos van olyan aki egyetemet végzett a párja meg középiskolát vagy gimnáziumot de ez ritka mint a fehér holló. -
egy szint különbség belefér.
mondjuk az jó, hogy legalább annyi a végzettsége, mint nekem. -
"nem mondhatjuk konkrétan azt, hogy jó, és azt se, hogy rossz."
csak megkédezném miért nem tényleg jó kérdés? Azért mert erkölcsi, vagy azért mert egy kicsit más témáról van szó amiről általában, vagy mert félig ki van fejtve stb. Mindenképpen 2 jól elkülöníthető út áll az emberiség előtt a kérdésből kifolyólag. És legalábbis a többihez képest elég változatos mint mondtam (legalábbis nem az ilyen direktbe személyes kérdések, hanem olyan amit helyes útnak választanának (meg a két válasz következménye is könnyen látható, hogy erősen eltér egymástól)). Meg ugye próbáltam minden egyéb dolgot kivonni, hogy tényleg csak abból a szempontból, ami érdekelt, legyen erkölcsi kérdés (hogy nincsenek negatív hatások, mert különben tényleg nem lehetne e szempontból annyival könnyebben helyetfoglalni benne)
Mindamellett én mondtam hogy ha népszerűség szerint kerül elvetésre a kérdésem, állok elébe, mert az ittlévők hozzáállásáról ad úgyis képet hogy ők miről akarnak itt és jelenleg szavazni (azon kívül hogy a fikció, és a tudományos eszmecsere előkelő helyen szerepelt az igényelt kérdések tárgykörét illetően). na majd meglátom :] -
ba32107 #21364 A te kérdésed azért nincs elfogadva, mert ez tipikusan olyan kérdés, amire nem mondhatjuk konkrétan azt, hogy jó, és azt se, hogy rossz. Mert például egy tényleg jó kérdést nyugodtan el lehet azonnal fogadni, és előbb utóbb bekerül. Egy rossz kérdést rögtön elutasíthatok, ha nem jó. Viszont a tiédhez hasonló kérdések olyanok, hogy igazából nincs benne semmi kivetnivaló, de nem tudhatjuk, mennyire tetszene nektek. Tehát azért van még mindig elbírálás alatt, hogy lássuk, hogy mennyire tetszik a közösségnek. Mivel ugyanannyian szavaztak rá, mint ellene, még akármi lehet belőle. Nekem tetszik amúgy. Ja, és ha bekerül, akkor úgyis átszabjuk a válaszlehetőségeket, emiatt nem kell aggódni. -
ba32107 #21363 Az a rohadt TV, mi? :D -
miért, az én utolsó kérdésemre már szavazni sem lehet -
Ezen a kérdésen nem is vitatkozni...hanem inkább átbeszélni való van
És igen....tetszik )) -
A karácsonyos kérdésben hiányolom az opciót: "Igazából szeretném átérezni a karácsony szellemét, meg a hosszú készülődést , de nincs rá időm"
hetente 3-4 elővizsgánk van, na kössz -
Monk: Ah, I hate Christmas.
Julie: How can you not like Christmas?
Monk: Well, you wouldn't like it either, if you hated it as much as I do.
-
ok :] -
Nincs annyi időm, hogy a " tervezeteket olvassam...és netán szavazzak.
Csak érdekesnek tűnt a hozzászólásod.....nem tudtam hova tenni ))
-
az igaz, csak leírtam hogy értsék. hülye válasz is lenne: "meddig mehetünk el? -Igen - Nem" :))
egyébként látom akkor sincs elfogadva egy kérdés hogyha mondjuk népszerű :) Ki szabja meg? csak mert talán ez azért változatosabb kérdés mondjuk (meg érdekel a többiek véleménye) :) -
sehányas. fenn a színes bábuk és a kérdés alatt van a "tervezett kérdések" -
Fbn Lx #21354 Szerintem meg jó a kérdés, szeretem az ilyen típusúakat, csak nekem pl. az a gondom vele, hogy mindkét lehetőségbe konkrét véleményt írtál, ami félig-meddig már ki van fejtve. elég lett volna pusztán egy-egy párszavas lehetőség, aztán kifejteni mindenkinek, itt a fórumon, hogy miért gondolja úgy.
Mert teszem azt attól mert arra szavazok hogy csak betegségeket kezeljünk, még nem biztos, hogy azért mondom ezt, mert úgy gondolom, hogy "a többit az evolúcióra kell bízni, hiszen azon túl olyan dolgot hoznánk létre, ami már nem ember, hanem valami más."
remélem érthetően fogalmaztam :D