"nem mondhatjuk konkrétan azt, hogy jó, és azt se, hogy rossz."
csak megkédezném miért nem tényleg jó kérdés? Azért mert erkölcsi, vagy azért mert egy kicsit más témáról van szó amiről általában, vagy mert félig ki van fejtve stb. Mindenképpen 2 jól elkülöníthető út áll az emberiség előtt a kérdésből kifolyólag. És legalábbis a többihez képest elég változatos mint mondtam (legalábbis nem az ilyen direktbe személyes kérdések, hanem olyan amit helyes útnak választanának (meg a két válasz következménye is könnyen látható, hogy erősen eltér egymástól)). Meg ugye próbáltam minden egyéb dolgot kivonni, hogy tényleg csak abból a szempontból, ami érdekelt, legyen erkölcsi kérdés (hogy nincsenek negatív hatások, mert különben tényleg nem lehetne e szempontból annyival könnyebben helyetfoglalni benne)
Mindamellett én mondtam hogy ha népszerűség szerint kerül elvetésre a kérdésem, állok elébe, mert az ittlévők hozzáállásáról ad úgyis képet hogy ők miről akarnak itt és jelenleg szavazni (azon kívül hogy a fikció, és a tudományos eszmecsere előkelő helyen szerepelt az igényelt kérdések tárgykörét illetően). na majd meglátom :]