127612
  • poppe
    előfordult már, kb 10 éve, mikor még új volt a net és szórakoztam mindenfélét
  • poppe
    dugnálak :D
  • pyrohun #21631
    Mi a véleményed róluk bocsóka? :)
  • Kicsikiraly
    Előfordult, amikor ezzel pedoüldözéssel foglalkoztunk :D
  • bogyoka
    Nem, és akik ezzel szórakoznak, azokról megvan a véleményem!

• Pepsi Twist
    tudom, de befosott sztem :D
  • broman191
    Nem, és akik ezzel szórakoznak, azokról megvan a véleményem!

• kas123
    semmit nem csinált a srác ami törvénybe ütköző lenne
  • somdav95
    Tudtam hogy hülye vagy de hogy ennyire
  • Pepsi Twist
    Én vótam a kittycsaj14 :D

• Pepsi Twist
    itt az a lényeg hogy 1et lőni kell a levegőbe hogy mondhassad azt hogy "én leadtam figyelmeztető lövést" az mindeggy hogy a találat volt először vagy a figyelmeztető lövés... mindeggy senki nem tudja megmondani hogy melyik volt előbb...
  • OrioN the S
    egy 7 eves kambodzsai kisfiunak
  • xxxpaulxxx
    kb úgy 7 éve még poén volt hogy kiadtuk magunkat lánynak, "elcsábítottunk" fiúkat és megadtuk a kedves osztálytársaink telefonszámát... rég volt, ma már utálok chatelni éppen ezért nem is szoktam:D
  • DJKonya
    mikor először volt netem akkor chateltem egy hónapig aztán meguntam, de akkor is saját nevembe...
  • tigeroo
    Eszembe se jutott ilyen.

nincsen időm ilyen hülyeségekre
  • pista89
    Igen, szoktam ezzel szórakozni.
  • qtab986
    Eszembe se jutott.
  • ba32107
    Color café? Én szerencsére akkor nem voltam ott, de hogy nem is megyek többet, az biztos. Úgy hallottam, hogy cigányok kerestek valakit, akit meg akartak verni, de mivel nem volt ott, hát inkább szétverték a kocsmát. Egyik ismerősöm ismerőse a következőképp írta le az esetet: "Bejöttek, engem azonnal leütött az egyik. A mentőben ébredtem."

Októberben ez, nemrég meg gránátot dobtak be egy házba......lassan golyóálló mellényben kell utcára merészkedni :D
  • ba32107
    Az? Nekem fogalmam sincs, sajnos mindenhol mást hallok, nem tudom, melyik sportot lenne érdemes elkezdeni. Mondjuk ez a mondat nekem is mosolyt csalt az arcomra:

"Jakab Mester kocsmákba járt verekedni, így fejlesztette ki technikáit."
  • Fbn Lx
    jaaaj. a jakab kungfu. erről már hallottam sajnos.
    maga a rendszer nyilvánvalóan kamu, a mester kókler.

• oO VinyuS Oo
    Októberben elmentünk Pécsett egy helyi szórakozóhelyre lazán bulizgattunk majd egyszer csak nagy csörömpölésre lettem figyelmes a hátunk mögül. Megfordultam és láttam hogy egy csávó machetát tart a pultos nyaka felé két másik viperával hadonászott egynél pedig baseball ütőt láttam. Na ezek szétverték az egész berendezést beverték a kidobók arcát és ugy általában ütötték azt akit elértek.
  • Dick Riddick
    Engem is inkább az önvédelem érdekel, kis srác koromban egy régi könyvből próbálgattunk dolgokat. Az önvédelem 500 fogása, ez volt a címe. Nekem sincs meg az a magabiztosság amit szeretnék, de dolgozom rajta. :D
    Szerintem megérné neked ha egy ilyen közegben tudnál tanulni. Lehet hogy megérné miatta Pestre utazni hetente.
  • bardocz
    Na mondjuk ez igaz,arra nem is gondoltam.
  • ba32107

Én nagyon irigylem az ilyen embereket......nagyon szívesen tanulnék én is valami önvédelmi cuccost. Ezt például nagyon szívesen elkezdeném, de csak Pesten van.......nem tudom, mit lehetne csinálni. Én nem verekedni akarok, egyáltalán nem vagyok egy agresszív ember, de az azért kicsit idegesít, hogy a város némely részén este hazafelé állandóan a hátam mögé kell néznem, hogy egy-egy "etnikumtag" nem-e közeledik hátsó szándékkal.....komolyan mondom, félni lehet az utcákon. És ha engem megütnének, hát ott maradnék a földön, még a legalapabb módon sem tudok védekezni. Muszáj lenne valamit elkezdeni.
  • ba32107
    "Vigyázz, támadni akar!" :D
  • Kicsikiraly
    btw utánanéztem :D egy átlagos pisztoly 46 s alatt érne fel 10.580 m-re, és ugyanennyi idő alatt vissza. (már amennyiben a függőleges lassuló mozgás g-vel lassul, ebben nem vagyok biztos)
  • Kicsikiraly
    CSI nézős szemmel: a levegőbe lövés ugyebár azért van, hogy mondhasd később, ő lőtt egyet először, nem talált el, utána elvettem lelőttem, önvédelem. namost: vajon ha függőlegesen lövöd, mennyi idő múlva esik vissza, milyen sebességgel, és később válhat-e bizonyítékká az ügyben? :D
  • Dick Riddick
    Azért ha valaki tanult már valamit (box, kick-box, önvédelem, stb.) ha nincs is komoly szinten még, és nem is verekedett előtte, jó alapokat ad egy átlagos támadóval szemben. Túlerő esetén pedig nem szégyen a futás. Még jó verekedőknek sem.
  • Dick Riddick
    A tagba sosem. Különben éveken át tárgyalásokra fogsz járni. Nem éppen kifizetődő.
  • Pepsi Twist
    és igen itt ez számít... tapasztalt vagy tapasztalatlanabb tehát ha valaki soha életébe nem verekedett igazából csak próbálkozik míg aki egész életébe verekedett annak már van 1 rutinja...

a legtöbb ember nem tudja hogy harcoljon tehát hogy verekedjen nem gondolják át mit hogy merre ütnek rúgnak csak neki megy és "sarló-kalapács" módszerrel próbálja szabdalni ami nem sokat ér és ezt a másik fél kihasználja és simán leteríti majd szét agyalja...
  • Pepsi Twist
    én a pisztolyt tudom hogy kell használni illetve fegyvert :) úgy kell lelőni hogy ne tudjon tanuskodni :) aztán 2őt kell lőni mindig az 1iket a levegőbe a másiakt pedig a tagba
  • Dick Riddick
    Ha valaki ölni akar, vagy komoly sérülést okozni, miközben a másik fél csak védekezni/lefegyverezni, az már önmagában egy komoly hendikep. Ez teszi igazán veszélyessé a képzetlenebb ellenfeleket. Ha téged késsel támadnak, ha el is veszed tőle, nem fogod belevágni /főleg hogy utána valószínűleg téged vennének őrizetbe/.
  • Dick Riddick
    Tudod, amikor nem csak pólószaggatás megy már, de nincs csonttörés és nyolc napon túl gyógyuló sérülés sem. Csak monoklik, zúzódások, kék foltok.
  • GregSB
    "Szerintem nincs egy másik küzdősport sem,ahonnan egy profi le tudna győzni,egy ugyan olyan súlycsoportú szintén profi ketrecharcost."

Hááát, azért ez merész kijelentés. Megy a NatGeo-n egy sorozat a küzdősportokról meg harcművészetekről, ebben volt egy izraeli Spec Ops-os (kb izraeli SWAT, nemtom fejből mi a neve) katona, aki az egyik legprofibb Krav-Magás napjainkban. Nem túlzok amikor azt mondom hogy apár másodperc alatt képes kinyírni egy embert akár többféle képpen is. Lehet hogy iszonyat szívósok a ketrecharcosok, de ha egy olyan emberrel kerülnének szembe aki tinédzser kora óta azt gyakorolja minden nap, hogy hogyan öljön pár mp alatt(mert ez a munkája!)... hát nem tudom ki jönne ki győztesen.
  • passatgt
    Nincs ilyen tapasztalatom, látni láttam már verekedést, jót röhögtem
  • ChuckyHUN
    első három nagyjából:))))
    Én ha valakivel verekedek akkor az nem csak 1 pofon. az nem bunyó.
    de pl multkor egyik gyerek szívózott suliba, jött a chck off bitch reakció csatt hereverés>fetrengés:D
  • SG rock
    "Az is inkább amolyan gyíkharc volt." LOOOL
  • cicai
    Igen, és részt is vettem benne.

de jó is volt:D
  • Dick Riddick
    Utoljára középsuli elsőben verekedtem. Az is inkább amolyan gyíkharc volt. :) Véleményem szerint csak abban az esetben szabad leállni verekedni, ha tényleg nincs már semmi esélyed kikeveredni a helyzetből. De akkor teljes erőbedobással, mert ha a földre kerülsz, ki tudja mi történik veled. Az utcai verekedés nem etikai kódexhez kötött helyzet, miközben lefoglalnak, a sötétből mögéd kerülnek, leüthetnek/lekéselhetnek. Vagy a bátor módszer, hívják a haverokat, és vagy a helyszínen esnek neked, vagy hónapokig pislantgathatsz a hátad mögé. A lényeg hogy ígyis-úgyis vesztes helyzetben leszel, még ha te is győztél. Észnél kell lenni, és kerülni kell az ilyen szituációkat, még ha te lennél is a nyerő.
    Nagyon belegabalyodtatok ebbe a vékony/kigyúrt, harcművész/boxoló vitába. Nincsenek éles határok, kellő felkészültség mellett mindkét típus veszélyes lehet. Lenézni egyiket vagy másikat nagy felelőtlenség. Bárki részéről. És aki magas fokon elsajátít egy önvédelmi/támadó módszert, az tudja igazán jól elkerülni a harcot.
    #21541 videó: Szép volt, így kell ezt. A tahó paraszt nagy sallert adott a lánynak, valószínűleg én sem kérdeztem volna őket hogyan telt a napjuk.
  • Vegas
    Igen, láttam már verekedést.