Utoljára középsuli elsőben verekedtem. Az is inkább amolyan gyíkharc volt. :) Véleményem szerint csak abban az esetben szabad leállni verekedni, ha tényleg nincs már semmi esélyed kikeveredni a helyzetből. De akkor teljes erőbedobással, mert ha a földre kerülsz, ki tudja mi történik veled. Az utcai verekedés nem etikai kódexhez kötött helyzet, miközben lefoglalnak, a sötétből mögéd kerülnek, leüthetnek/lekéselhetnek. Vagy a bátor módszer, hívják a haverokat, és vagy a helyszínen esnek neked, vagy hónapokig pislantgathatsz a hátad mögé. A lényeg hogy ígyis-úgyis vesztes helyzetben leszel, még ha te is győztél. Észnél kell lenni, és kerülni kell az ilyen szituációkat, még ha te lennél is a nyerő.
Nagyon belegabalyodtatok ebbe a vékony/kigyúrt, harcművész/boxoló vitába. Nincsenek éles határok, kellő felkészültség mellett mindkét típus veszélyes lehet. Lenézni egyiket vagy másikat nagy felelőtlenség. Bárki részéről. És aki magas fokon elsajátít egy önvédelmi/támadó módszert, az tudja igazán jól elkerülni a harcot. #21541 videó: Szép volt, így kell ezt. A tahó paraszt nagy sallert adott a lánynak, valószínűleg én sem kérdeztem volna őket hogyan telt a napjuk.