127612
-
bazmeg 15 éves:( -
a hit ilyenkor kurva fontos ám! és most nem a templomi hitre gondolok, hanem az, hogy 1000% biztosnak KELL lenned abban, hogy teljesen fel fog épülni, minden komolyabb maradandó dolog nélkül. -
jobbulást :\ -

-
abban reménykedek hogy ne legyenek maradandó sérülései, szeretném hogyha felépülése után is olyan életet tudna folytatni mint ezelőtt, nem a hegekre gondolok meg ezekre mert azokat lszarom, de súlyos koponyasérülései vannak, és az orvosok szerint nagy esélye van annak hogy maradandó sérülései is lesznek
de ha lessz is maradandó sérülése, akkor is segíteni fogok neki mindenben amiben csak tudok, és mellete akarok maradni életem végéig
-
gondolj arra, hogy meg fog gyógyulni, minél előbb! -
Örültem az ajándékomnak
Hasznosat kaptam, amit használni tudok:)) -
Örültem természetesen ((: (sok édesség, pénz, baileys, csizma) -
én mindig szerettem a karácsonyt, alig vártam jój de jó ajándékok , stb. de az idén valahogy hidegen hagyott valamiért annyira nem hozozz lázba. Szerdán 11-kor keltem fel mert még éjszaka pesten voltam és úgy keltem hogy jajj karácsony, mondom mostmár semmi se ronthatja el az ünnepet hiába volt rossz érzésem éjszaka is. Aztán 1 óra fele csörgött a telefon barátnőm annya, mondom biztosan csak boldog karácsonyt akar kívánni előre is vagy nemtudom, de mikor felvettem lehetett hallani a rémületet a hangján akkor nekem is lefagyott a mosoly az arcomról, aztán elkezdte mondani mi merre, akkor le kellet ülni mert elsápadtam, aztán amilyen gyoran csak tudtam felöltöztem és bementem a korházba, mire beértem barátnőm már a műtőbe volt, 5 órás volt az első műtétje , aztán mikor kijött rá 2 órára bemehettem az intenzívre hozzá 10 percre, szörnyű volt szegénykémet látni, szinte az egész feje be volt kötve, mert súlyos koponyasérüléseket szenvedett, tele volt csőővel, meg pittyegtek a gépek, életem legszörnyűbb 10 perce volt az ottbent, és közbe azon járt az agyam, hogy életem szerelme itt fekszik élet és halál közt gépekn, én meg nem tudok semmit se csinálni 
-
"- 50 db üres dvd-nek"
Jövő karácsonyra megvan az egész családnak az ajándék
-
nem kaptam semmit -
Én se küldök soha senkinek.Néhány embernek szülinap meg névnapra esetleg,de csak akik megérdemlik. -
extramagascsaj #23421 parfümöket,ékszereket,illatos gyertyákat,meg ruhákat hozott a Jézuska,meg egy jó könyvet is -
Örültem/örülök:
- pénznek amit egy új mobilra fogok költeni
- 50 db üres dvd-nek
- dezodornak (a régi már elfogyott)
- édességeknek
Nem tetszett:
- Nagyanyámtól zokni és egy magyar történelmi könyv (minden alkalomra könyvet kapok tőle)
- bugyi
- mazsolás csoki
-
akinek meg fontos vagyok úgyis tudja hogy gondolok rá :) -
Így van. Pontosan ezt gondolom. Én is hányok a körüzenetektől, meg a sablon sms-ektől. És persze fanyalogva ugyan de válaszolok ezekre (legalábbis az sms-ekre), de magamtól sosem küldenék.
Régen, amikor még alig volt mobil, akkor mindenkit felhívtunk, aki valóban fontos volt... Most meg odab@sznak nekem egy sms-t és el van intézve, de még másik 58 embernek is ugyanazt az sms-t küldik. Hát köszi, akkor inkább nem kell üdvözlet. -
ba32107 #23417 Így vagyok én is. Én nem voltam egyáltalán ideges, tök jó kedvem volt végig (az mondjuk igaz, hogy nem nekem kell a pénz miatt aggódni), de nálunk sose az ajándékokról szólt a karácsony.
Karácsonyi üdvözléseket még a legjobb barátaimnak se szoktam küldeni, nemhogy annak, akit nem szeretek. Néhányan azt mondják, hogy ez miatt bunkó vagyok. Pedig csak egyszerűen én ezt nem érzem kötelezőnel. Mikor találkozunk, élőszóban boldogat kívánok neki, és csókolom. Amikor egy olyan ismerősömtől kapok iwiwen egy karácsonyi körüzenetet aki rám sem köszön az utcán, akkor azt gondolkodás nélkül kitörlöm...
A körüzenet a másik: ha már iwiwen üzenget, legalább írjon nekem egyet külön, és ne egy körüzenetben... -
én is
-
CUCLI #23415 örültem hát :) kaptam egy canon 1000d-t, karton cigit, meg némi pénzmagot :D -
Részemről a Karácsonyt nem igazán szeretem. Szerintem rég elvesztette azt az értékét, amit annak idején képviselt maga az ünnep. Tegyük félre azt, hogy valaki hívő-e vagy sem, de a Karácsonynak szerintem arról kellene szólnia, hogy összegyűlik a család, együtt vannak, stb.
Ehhez képest Karácsony előtt már egy hónappal mindenki megőrül: ingerült lesz, rohan, ajándékokat vesznek. Ahhoz képest, hogy mennyi a szegény ember és mennyire szarul él mindenki, mozdulni nem lehet egy boltban sem, stb. Én ezt utálom! Régen is vettünk ajándékot egymásnak, mittudomén 15 éve, mégsem volt ez a felhajtás. És most mindenki ingerült, ha mész az utcán, nem a boldogságot látod az emberek arcán, hanem az idegességet.
Magam részéről az elmúlt 4-5 évben Karácsony másnapján elhúztam külföldre most itt maradtam és megmondom őszintén: külföldön sokkal jobbak voltak ezek a napok. Itthon csomó ember felhasználja a Karácsonyt arra, hogy olyan embereket hívjon fel / találkozzon velük, akiket amúgy utál / leszar, stb. Szerintem ha valakit nem szeretek, akkor ilyenkor sem fogom. Ha valakit meg szeretek és közel áll hozzám, az az év minden napjára igaz.
Na mindegy. -
Remélem hamar meggyógyul. :( -
Hogyne örültem volna:)
5 cd-t kaptam,meg 2 póló,és egy hosszúujjú.
Pantera:
-The Great Southern Trendkill
-Reinventing The Steel
Slayer:
-Diabolus in Musica
-Christ Illusion
Motörhead:
-Snake Bite Love
És ebből a christ illusion limitált változat:) -
Mérges lettem.
mármint az ajándéknak örültem , Logitech G25 kormány és még kaptam 30 ezer forintot meg ilyen tusfűrdőt olyan tusfürdöt meg mittomén.
De viszont barátnőmet szerda délután 1kor életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba autóbaleset miatt:( most is az intenzíven van:(elég súlyos sérülései vannak, nem volt valami szép karácsonyunk:( -
Cat 02 #23410 Legalább tud majd játszani spanjaival ^^ -
"öcsém 10 évesen playstation 3-at kap. (80gb-os, 2 kar, 2 játék,) "
LO)OOOOOALLLL :ASD:ASD:AD:ASDAS:DAS:DASD:ASDAS: -
akkor amit én kaptam: lapszkenner (nem holmi gagyiság, 4800x9600), vezeték nélküli fejhallgató (ez kicsit zúg üresen), 2 pulóver (ezeket kötötték), pizsama, valamint 7 darab könyv, és édesség.
öcsém 10 évesen playstation 3-at kap. (80gb-os, 2 kar, 2 játék,)
-
mameszt ne szidjátok.
ő a barátokköztöt szereti. legalább akkor faszság mint a startrek ... ennyit erről :D -
meg aki nem látta az előző 5600 részt annak elmondja 2 sorba hogy mitörtént :D vagy a faszom tudja mi lehet -
örültem, sok apróság, de a hátizsákomnak örülök a legjobban -
ba32107 #23404 Gondoltam, hogy ki kellett volna venni azt az opciót
-
Hasznos cucc, leírja, hogy eddig ki kivel dugott már a sorozatban.
Bár nem lehet egy vastag könyv, mert a "Mindenki mindenkivel" egy oldalra is bőven kifér. :) -
senki nem lett mérges? :O -
Humorizáltam de nem nagyon vetted
Amúgy meg köszöntem, nem vagyok roma.. :D
-
há barátokközt kézikönyv :D há milenne :D leírja hogy "ez 1 szar sorozat" és meg kell érteni ezért könyvet adunk hogy megértsd :D -
ba32107 #23399 Mi a franc az a barátokközt kézikönyv?? -
Kaptam egy játékot xboxra, meg a Barátokközt kézikönyvet. Örültem neki... -
xxxpaulxxx #23397 Te nagyon intelligens lehetsz... biztos cigány vagy.
-
ja -
ba32107 #23395 Örültem az ajándékomnak. - karóra. Meg még más is, de az nem érdekes. -
A könyvet, bort, stb. meg loptad?