• DJKonya
    én mindig szerettem a karácsonyt, alig vártam jój de jó ajándékok , stb. de az idén valahogy hidegen hagyott valamiért annyira nem hozozz lázba. Szerdán 11-kor keltem fel mert még éjszaka pesten voltam és úgy keltem hogy jajj karácsony, mondom mostmár semmi se ronthatja el az ünnepet hiába volt rossz érzésem éjszaka is. Aztán 1 óra fele csörgött a telefon barátnőm annya, mondom biztosan csak boldog karácsonyt akar kívánni előre is vagy nemtudom, de mikor felvettem lehetett hallani a rémületet a hangján akkor nekem is lefagyott a mosoly az arcomról, aztán elkezdte mondani mi merre, akkor le kellet ülni mert elsápadtam, aztán amilyen gyoran csak tudtam felöltöztem és bementem a korházba, mire beértem barátnőm már a műtőbe volt, 5 órás volt az első műtétje , aztán mikor kijött rá 2 órára bemehettem az intenzívre hozzá 10 percre, szörnyű volt szegénykémet látni, szinte az egész feje be volt kötve, mert súlyos koponyasérüléseket szenvedett, tele volt csőővel, meg pittyegtek a gépek, életem legszörnyűbb 10 perce volt az ottbent, és közbe azon járt az agyam, hogy életem szerelme itt fekszik élet és halál közt gépekn, én meg nem tudok semmit se csinálni