127612
  • NEOreg3
    és tele van olyan emberekkel, akik nem tudják leírni helyesen, hogy segély
  • Marci0115
    aki büszke az mondja már meg hogy mire büszke? arra hogy alig van munkalehetöség? vagy arra hogy elvan kurva az egész ország? vagyhogy teli van az ország cigánnyal aki segéjböl él?
  • Marci0115
    szégyenlem
  • szucsy89
    Büszke vagyok
  • HöfEE
    Igen, büszke vagyok rá.
  • NEOreg3
    nem érdekel
  • nandorb
    Jó és rossz érzéseim is vannak erről, nem tudok dönteni.

Olyasmit aze nem tennek hogy ordibaljak magyarul az iskolaban meg nemtom en mit megha birok akkor nem beszelek olyan helyen ahol szerbek vannak mert vannak olyanok akik kepessek leszurni ezert.
  • poppe
    na jó, a bora borai masszőrlányoknak elnézném, ha nem tudnák merre van magyaro :DD
  • G_ArchAngel #24675
    Jó és rossz érzéseim is vannak erről, nem tudok dönteni
  • bogyoka

• zsutyesz
  • poppe
    itthon nem foglalkozom ezzel, de külföldön büszke vagyok rá, h magyar vagyok, aki meg nem tudja, h melyik országból jöttem, az szégyellje magát
  • ba32107
    Én bütte vadok rá....
  • zsutyesz
    Más a véleményem, mégpedig...: néha jobban örülnék, ha nem ide születek.
  • pista89
  • DIESEL DOG #24668
    Vannak jó és rossz érzéseim is. Biznyos szempontból büszke is vagyok rá ugyanakkor...
  • Picar77

• Ability
    Ha legközelebb szólok, hogy hagyjátok abba, akkor tartsátok is be...
  • Shifter
    most mi ebben az olyan??? o.O a csaj is félre kefélt akkor én is :D logikus nem? aztán kvittek voltunk :D ("we r even")
  • REPS0L
  • Vegas
  • DJ RX7
    nem is egyben. azóta nincs is igazi barátom.
  • DJ RX7
    Igen, nagyot csalódtam.

• Fbn Lx
    és sokat ismétlek szót :c
  • Fbn Lx
    annyi köze van hozzá, hogy csak akkor csalódhatok valakiben, ha félreismertem.
    Viszont attól mert valakit félreismerek, nem biztos, hogy ez egy feltétlenül negatív, csalódással párosuló élmény. Lehet teljesen közömbös is, mondjuk csak konstatálod, hogy "ja, igen, ő mégsem ilyen."
    Az idióta elvárás meg szerintem az, ha valakit ismersz, és olyat vársz el tőle, ami az ő személyiségéhez nem passzol. Ha úgy gondoltad, hogy passzol, ezért csalódtál, akkor nem ismerted eléggé, csak azt hitted.
    ha valakit annyira nem ismersz, hogy csalódj benne, akkor ő bizony soha nem volt a barátod. Mert bizony az ilyen csalódások alapvető, fontos jellemvonásokra visszavezethetőek, amiket egy barátban már fel kell, hogy ismerjen az ember.
    Én mondjuk alapvetően senkiiben sem bízok annyira, hogy valóban csalódhassak benne. Max kicsit szarul esik valami. Alapvetően toleráns vagyok ilyen szempontból.
  • ba32107
    Idióta elvárás az, hogy valakit a barátomnak tekintek?

Amúgy ha félreismersz valakit, sokkal nagyobb esélyed van, hogy csalódj benne......hogyne lenne köze hozzá.
  • Fbn Lx
    mert a rastafari ezt kimondja, mi?

primitív cigányozás színvonala = primitív cigányozás-ellenesség színvonala.
    ráadásul mindkettő agresszió és ellenszenvkeltő, ha jobban belegondolsz, nem csupán az előbbi.
  • Fbn Lx
    a félreismerésnek viszont köze nincs a csalódáshoz.
    de olyan már volt, szal azt jelöltem.
    hm, mondjuk az olyan ember akit félreismerek, az közel sem barát. szóval mégse kellett volna.
  • Fbn Lx
    csalódni akkor szokás valakiben, ha idióta elvárásokat támasztunk iránta.
  • bogyoka
    Igen, nagyot csalódtam.

• HöfEE
    "Igen, nagyon csalódtam." nem részletezem, egy ilyen eset fordult eddig velem elő, lényeg az, hogy nem gondoltam volna, hogy az fog történni ami pedig utólag visszatekintve észrevehettem volna.
  • birdo #24645
    Pontosan tudom, hogy melyik barátnőmtől mit várhatok...... és nem is várok többet..... így nem csalódtam még....
    Mindig hozzák a formájukat ))))
  • FZoleee
    Szerencsére eddig még nem.
  • Barnabyka
    én nagyon nagyot csalódtam egy emberben akiről tényleg nem gondoltam volna ,h ilyesmire képes mint amit tett.
    Érdekes dolog volt, de ez teljesen megváltoztatott sok mindent. Azóta nagyon Jóban vagyunk és szinte mindent együtt csinálunk..Bulik,csajozás,stb. Kellemes csalódás volt mert amikor nagyon nagy szükségem volt valakire ő volt az az ember akire támaszkodhattam és mindenben amiben csak tudott segített, támogatott..köszönöm neki:)
  • N1ggA
    ok, nem gond
  • Ability
    Sry, de nem akarom, hogy elmenjünk ilyen irányba. Valahol meg kellett húzni a határt, de amúgy nincs gond a mondandóddal.
  • VRSDM
    szekond
  • Dragooon #24639
  • N1ggA
    ezt most miért kellett kitörölni? akkor inkább töröld ki az összeset ami erről szól
  • Ability
    Elkanyarodtunk az eredeti témától ....