127612
  • Shifter
    /sörmell? :D
  • A Kaszas
    93.5
  • cenobite
    185 cm / 90 kg körül mozgok (+/- 2-3 kg).
  • ChuckyHUN
    70-80-90 között, változó, 70-80ra nyomtam
  • toysoldier
    64
  • GhostRider1 #28303
    86 kg
  • DIESEL DOG #28302
    70-80 kg között vagyok...
  • somdav95
  • Bulykin
  • nandorb
    50 kg alatt

Sajnos egyelore ennyi 169cm mellett a 42-3kg nagyon keves 70kg kene hogy legyek normalisan.:((( nem birok vhogy meghizni.
  • BaliBoy
    171cm és kb. 70kg

Szerintem ez egy ideális párosítás. Nem vagyok sem sovány sem kövér.
  • Molnibalage
    Mondom és sportolás közben vesztettem el. Ki korom óta iszonyatosan sokat sportoltam. Egyszercsak feljött az a +4-5 kiló. Persze alatta ott az izom, de már nem vagyok annyira fitt emiatt.
  • Smicy2
    "a kövér emberek boldogok" :)
  • pzoli00
    78, de még egy jó 10-est szeretnék felszedni
  • Shifter
    ha igen akkor én kérek elnézést :D amúgy bocs mindenki a tripla poszté :D
  • Shifter
    amúgy mondtam én valaha olyat is hogy aki dagadt vagy túl sovány az megbízhatatlan vagy hülye? nekem is van pár barátom akik igen csak kövérek de náluk nem igazán találsz jobb arcot :D
  • Shifter
    értem igazából engem sem érdekel hogy férfitársam hogy néz ki de azért mikor meglátok 1et akkor undorodom, lényeg 1 nő sem néz ki jól ha sovány mármint túl sovány :D de ha túl kövér az sem jó :D vannak határok a sovány és a kicsit ducibbnál is :P
  • Smicy2
  • GregSB
    Egyébként 180/73 vagyok, de az a célom hogy még idén 76-80 között legyek, aztán azt a szintet meg is akarom tartani. (természetesen nem zsírból akarok ennyit felszedni, hanem izomból :)
  • bardocz
    A pisti belelőtte a rakétát,de maradjatok a picsátokon,és jólesz:-D
  • BB7
    "[Szavazás főoldal]: Nem lehet csatlakozni az adatbázishoz!"

Hmmm? :D
  • bardocz
    58 voltam még októberben,azóta sportolok,nem tudom híztam-e,vagy fogytam,vagy valami,igazából pont leszarom,hány kiló vagyok.
  • Barnabyka
    nőknél a 90-60-90.et keresd
  • ba32107
    Ebben rettenetesen igazad van, és én utálom magam amiatt, hogy nem vagyok képes felülkerekedni a lustaságomon.
  • dx
    Intelligens lehetsz.
  • Szabi84
    lánynak ideális
  • chhaya #28282
    52 körül.
  • BB7
    60 - 70 kg között
  • Szabi84
    Én 180cm vagy 63kg, enni bármit ehetek sosem látszik meg rajtam, maximum a fogam lesz lyukas. Sportolni is szoktam bringa, tánc stb. munka közben sem vagyok mozgáshiányban. És ha tudnátok hány embert láttam aki kétszer akkor mint én minden irányba, de már 1 emelet lépcsőzésénél összeszarja magát... Semmit sem jelent.
  • David2
    én minden primitív embert lenézek.
  • bogyoka
    60 - 70 kg között

• Littlepig13
    75-80 között ingadozom a 190 centim mellé pontosan elég :D
    Mondjuk sportolok ha akarnék se tudnék nagyon több lenni ^^
    max +5 6 kiló izom jön még:P
  • Darukezelő
    Miért nem jó neked, ha nem néz ki egy férfi egészségesen? :) Nekem fontosabb, hogy egy nő nézzen ki jól, bár kinek mi jön be. :DD

Bocs, ne szívd mellre, de ezt most nem hagyhattam ki. :) Komolyra fordítva, ezek mind előítéletek. A kövér(ebb) ember legalább felhőtlenül tud enni, aki már mondjuk beletörődött, vagy elfogadja magát úgy ahogy. Vagy még inkább a sovány, aki nem hízós például. Az milyen jókat ehet. :)) Képzeld el aki állandóan a BMI-t nézi, meg a testsúlyát. Mennyi időt fordítanak arra, hogy jól nézzenek ki, közben lehet totális csődtömeg az életük. Sikertelen, nincs családja, valami szar melója van. De igen, elmondhatja hogy egészséges. És? Vagy lehet egy szar alak ettől függetlenül, akit legszívesebben lelőne az ember. Engem pont nem érdekel hogy ki hogy néz ki (jó lányokkal kapcsolatban azért érdekel igényeim nekem is vannak), de egy kövér vagy sovány ember ugyanúgy lehet normális, mint egy átlagos testsúlyú ember. Például van 2 jó barátom, az egyik soványabb, a másik kövérebb, ettől függetlenül teljesen jó, normális emberek, akikre bármikor lehet számítani. Nagyon sok olyan emberben csalódtam, akinek átlagos volt a testsúlya. Ha már így az emberi kapcsolatokat, ismeretségeket most így súlyban kezdtük el kivesézni. :D Szerintem eléggé butus felfogás ha szerinted torz, vagy valami egészen más. Írtad hogy 90-100 kg között vagy 14-18 között. Hány éves vagy pontosan, mert azért ha 15-16, az a 90-100 nem olyan kevés. Ilyen alapon te is torz vagy, mert nem tartozol az átlagos testsúlyúak közé, hanem kilógsz a sorból. Vagy csak az torz aki sovány? :)) Ezek után nem értem az elképzelésed, hogy ki a torz és ki nem.
  • GregSB
    "A napi gályázás mellett nem sok ember ér rá kondzini. Gyerek mellett meg főleg."

Ez nagyon igaz. Pontosan ezért kell eljárni sokat sportolni, eddzeni amikor még ráérsz (közpéiskola, fősuli/egyetem mellett), és megalapozni az erőnlétedet / testalkatodat. (az meg a másik hogy ezen évek alatt jobban tud fejlődni is a szervezet)

Szomorú hogy ezt mennyien nem fogják fel, annyi fősulis ismerősöm van akin látom hogy nem csinál semmit, pedig lenne rá szabad ideje, de inkább otthon punnyad a gép előtt... Nem fogják fel, hogy 5-6 év múlva a napi 8 órázás után / és család mellett már qrvára nem lesz erejük elmenni sportolni. Az ilyen emberek híznak el tipikusan 30 éves koruk körül, és halnak meg szívbetegségekben 40-50 között.

Persze semmi sem kötelező, mindenki a saját sorsáért felelős, de akinek van esze, az amíg tanul sportol is valamit.
  • Shifter
    így van... és nem a kigyúrt állatokra célzok amit az előttem írok (gondolnak talán) látnak maguk előtt hanem az egészséges test zsír és izom arány-t vagy a magasság és a tömeg tökmindeggy nem jó az ha 1 férfi nem néz ki túl egészségesen lehet valaki 60 kiló mint férfi de ne legyen hozzá 190 magas vagy 2m hanem akkor mittom én 170 környékén lehet...

és én nem is lenézem hanem úgy elszörnyülködök hogy úr isten miféle torz szülött... nem nem nem is torz hanem valami más egészen más...
  • whiskeyman
    100 - 110 kg között

mázsahét
  • somdav95
    És ha magas és sovány, azt is lenézed?? Hmm??
  • FZoleee
    50 kg alatt... nem tudok egyszerűen meghízni, pedig rendesen eszek :S
  • timantes
    szerintem is ronda ha egy férfi sovány , egy férfira kell a zsír meg az izom.

minden sovány férfit lenézek
  • Molnibalage
    Gratulálok. Ha felnősz akkor majd rájössz egy két dologra.

Van aki nem képes meghízni. Cimborám meg akart hízni, de nem sikerült neki. Leszokott a cigiről, akkor lett kb. 190 centivel olyan nehéz, mint én most..

A napi gályázás mellett nem sok ember ér rá kondzini. Gyerek mellett meg főleg. Valaki meg alaktilag nem tud lefogyni. Én akkor híztam meg, mikor heti 12 órát sportoltam alsó hangon. Most 3 hónapig sérült voltam. A melóba sétáláson kívűl mást nem csináltam. Semmit sem híztam.

Na ennyi a szánalmasságról. Először néz tükörbe. Nem az kinézet miatt. Aért, hogy lásd a kis butust aki visszanéz rád.